rw30 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 epicka riposta by chytruz: Zamieszczone przez blackmagic Nie robie sobie jaj. To że ma wysoki ts% w sezonie nie znaczy że nie ma meczy w których mu kompletnie nie siedzi i przegrywają wtedy. Nikt jednak nie pisze, że durant zjebał mecz. Durant nie miał ani jednego meczu z więcej FGA niż zdobytych punktów, 5 razy miał powyżej 20 FGA na mniej niż 40% z gry, Kobe odpowiednio 11 i 12 takich przypadków więc może fakt, że nikt nie zarzuca Durantowi pałowania rzutów wynika z tego, że on po prostu nie pałuje rzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 co prawda co drugi to analfabeta na forumie lecz epickie :] Hehe, musze przyznac, ze niezle mnie rozbawil ten byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 tylko, że Lin w obronie to ścisły top jeśli chodzi o PGs Oh shit fuck, nie w szczepionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja pi****le .. Sam jrdan muwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 . wracając do porównania Parker vs Curry decydujący jest jednak jak na rozgrywającego stosunek asyst do strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 czy Spo zostanie dostrzeżony jako COTY? Nie można widzę już samych cytatów wklejać co tylko psuje temat, więc przemilczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 w koncu bedzie musial, bo wieku nie przeskoczy i zejdzie na 20-22 ppg. Proponuje zrobic zgode kibicowska lakers - brooklyn. Bedziemy na forum cisnac fanow miami i thunder oraz innych hejterow lakersow. Brooklyn i lakers sobie nie wchodza w parade, wiec zgoda ma sens. Jak ktos bedzie mocno skakał to go namierzymy na facebooku i pojedziemy delegacja, skroimy barwy i przemowimy do łba. Trzeba wprowadzić jakieś działania, bo lakersi są za mocno hejtowani. Moim zdaniem czas na rozwiązania siłowe, bo od gadania dziecka się nie zrobi. epic --------------- jescze jedno: Uff Na szczęście nie wzięli pierścienia mistrzowskiego. Jacy uczciwi złodzieje. Nie wzięli, bo to pierścień "z gwiazdką" za lockautowy sezon, więc mało warty i tylko jakiś desperat w rodzaju Nasha by się połasił. ;] :courage::courage::courage: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tylko w przypadku Warriors najwięcej zastrzeżeń budziło zdrowie zawodników, a nie stan kadrowy. W przypadku Hornets wygląda to zupełnie inaczej- kto ma pociągnąć ten zespół do PO? Kaleka Gordon? Drugoroczniak Davis? Nikogo innego poważnego tam nie widzę, bo ani Vasquez ani Lopez ani tym bardziej Anderson swoją grą nie są w stanie zmienić oblicza zespołu. Banda przeciętniaków i tyle. Krawan mówi jak jest dawno nie widziałem aby samemu sobie błędnie napisać ksywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ...Tam jest Sanders, lepszy atm ram prorektor od Howarda... ładnie brzmi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 robił jesień z d.. średniowieczagood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zamieszczone przez kulfon myślicie, że był jakiś lepszy zawodnik, który nigdy nie zdobył mistrzostwa od Iversona? dosc sporo ich bylo, ja wymienie np Wallyego Szczerbiaka parskłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 kibice Knicks są tacy sami jak ich klub Chandler jest naprawdę mocno przeceniany jeśli chodzi o jego impact na obronę Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 oho, cytat ze mnie w lapciu capciu, me feel so proud ale nie po to tu jestem tylko po to : przem w temacie o spurs: Wystarczy podpisać jakiegoś gównianego grajka który kiedyś był napitalatorem i pyk pare stron temat poszedł do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ignazz w temacie o kupnie komputera El - ustawilibysmy sie w Wawie abys mi to jakos zainstalowal (lacznie z HMM3 a nie tylko program tlo)bo z tematyki kompow to znam sie jak zepsuc dyskietke Verbatima rozjebał system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie zdziwiłbym się gdyby Denver doszło do finałów i tam trochę namieszało. btw fajna ta emotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 . Duncan 2x nie był najlepszym zawodnikiem w swoim zespole podczas championship run? takie zdania powinny być zakazane w cywilizowanym kraju jak Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Bo był unstoppable. Rzucał bo i tak o nic nie grali. Tamten kobe był najbardziej morderczym niskim ever, najlepszym scorerem. Gdyby w tamtej formie miał skład z 2009 to skończyłoby się na dużo więcej niż na 2 mistrzostwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Miałem to wrzucić. Ale jak już dajesz coś do łc, to warto jako cytat, żeby było wiadomo kto i można bonusowo dopisać o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jestem na ipadzie i nie mam dostępu do kompa, więc takie rzeczy trudno mi robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Tylko chytruz jest różnica jeśli koleś nie może pokazać tego co gra - favors, albo jest w dupnej organizacji (sota, kings), a nie gdy gra w s5, ma dobrego niskiego i znowu jest far away form PO. Poza pekiem to są młodzi gracze mają miejsce na upset. LMA już go nie ma. nie po tylu latach w lidze. Ale znalazłyby się i inne kwiatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi