rw30 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 6 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Poza jedną fejkową informacją, że dostał cztery mecze zawiasów to nic nie znalazłem żeby go ukarali. Dość ironiczne, że Bucs i United są warte tyle samo. Oba kluby mają tych samych właścicieli w postaci tych żymskich kurew glazurniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): skończę k**** u świrów po tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 19 godzin temu, RappaR napisał(a): Moje 60 dolarów brutto nie rujnuje Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego W dniu 15.02.2026 o 12:36, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jak jestem na L4 to nie idę na festyn poskakać na dmuchańcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) W dzisiejszym odcinku 'Walk Robotów': fluber 3.4875 (powered by Gemini): 4 godziny temu, memento1984 napisał(a): jak nie miales 3 srednich pensji w 2013 to pewnie nie miales tez zadnych oszczednosci (<20tys pln?). moze miales zdolnosc kredytowa, np razem z zona. 4 godziny temu, fluber napisał(a): Miałem poduszkę finansowa rzędu 50k i wynajmowaliśmy mieszkanie na spółkę ze znajomymi vs fluber 1.2743 (powered by ChatGPT): W dniu 5.10.2023 o 13:10, fluber napisał(a): @starYfaN ten dom ma ponad 120 lat i 25 lat temu kosztował 5 tysięcy złotych z działką. W dniu 5.10.2023 o 14:16, fluber napisał(a): Oczywiście że taniej byłoby postawić nowy, ale przynajmniej dało się w spartańskich warunkach od początku tak mieszkać. CHOOSE YOUR FIGHTER! Edytowane 19 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 18 minut temu, julekstep napisał(a): W dzisiejszym odcinku 'Walk Robotów': fluber 3.4875 (powered by Gemini): vs fluber 1.2743 (powered by ChatGPT): CHOOSE YOUR FIGHTER! jak zobaczylem ze jestem oznaczony to juz myslalem ze przepadlem a tutaj taki "featuring"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego W dniu 21.02.2026 o 11:08, fluber napisał(a): Uczę się dopiero od kilku miesięcy, więc może nie było okazji wspomnieć, ale nie wiem o co tu robić wielkie halo. W dniu 19.02.2026 o 20:09, fluber napisał(a): Mogli się po prostu uczyć. W pół roku można się bez problemu nauczyć języka na poziomie B2. Pick your Pajeet today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi