Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 17 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 3 godziny temu, ely3 napisał: Boks to nie sport to zwykłe mordobicie a ,ze ludzie od czasów rzymskich lubią oglądać mordobicie to wymyślono ,ze to jest sport. Może toś za chwilę uzna ,ze ustwki kiboli to jest tak naprawdę boks drużynowy. Wszystkie sporty walki to tak naprawdę nowoczesne Koloseum i ze sportem nie ma wiele wspólnego. Ot zwykłe mordobicie pod trzepakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 W dniu 25.03.2023 o 22:31, obywatelPP napisał: Kiedyś machnąłem ćwiartkę na szybkości pod śmietnikiem i nagle za winkla wyskoczyły 2 takie mega owłosione szczury.. na momenice <zwrocik >ah, tylko trunku było szkoda ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ten temat to mógłby mieć osobne łapu-capu, ale chociaż niech coś po nim zostanie: Godzinę temu, Qcin_69 napisał: bo to kolejna dyskusja, która była wałkowany na milion sposobów na milionie forum, aż w końcu dotarła do e-nba. Wiec nim dojdziesz do tego po kilkudziesięciu postach dyskusji, przedstawiam Ci wnioski końcowe odnośnie popularności dyscyplin na świecie: 1)Piłka Nożna długo nic 2)koszykowka dlugo nic 3)piłka ręczna 4)Bejzbol 5-6 Hokej i Siatkówka 7-8 krykiet i rugby 9-10 football amerykański i piłka wodna jednak jesteśmy w Polsce, na polskim forum i tutaj siatkówka będzie wyżej wyceniana od piłki ręcznej, a Hokej od Bejzbola, mimo, ze w skali globalnej to mniej popularne sporty. Wiec nie wiem o czym Ty chcesz dyskutować, jak za tymi danymi stoją fakty, a nie czyjeś widzimisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: odczłowiecz się najpierw sam, a potem szukaj szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 byłoby śmieszniej, gdybyś dodał pod spodem odpowiedź adwersarza 3 godziny temu, Kepler napisał: Jak dorosły człowiek może się doprowadzić do takiego stanu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Nie wiem czy to tak na poważnie było RappaR, ale musiałem Godzinę temu, RappaR napisał: Biathlon? To jest to, gdzie się przed tym czajnikiem zamiata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: "nacjonalizm i terroryzm" - milo wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W dniu 10.04.2023 o 12:26, iglo13 napisał: Akurat Irving był bardzo chwalony za relacje w szatni, grał też to co miał grać. Świetny w ofensywie, słaby w defensywie, super 4 kwarty, perfekcyjne rzuty wolne(dla mnie ważne bo Mavs tragicznie rzucają za 1- patrze na ciebie Luka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 13 minut temu, Sewer napisał: Nawet jeśli siatkówka jest na poziomie np. w Rosji to przychodzi tam często paręset osób w jakiejś stodole.Nie chce umniejszać siatkówce ale nigdy nie będzie to znaczący sport na świecie z wielu względów imo. To się Kovacevic zdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, starYfaN napisał: To się Kovacevic zdziwi. Faktycznie, wielkie areny.Takie hale po 3,4 tysiące ma 3 liga hokeja w Szwecji. Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ely3 napisał: Jak przeczytać znowu bzdety o dobrej obronie Townsa to chyba rzucę bany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 5 godzin temu, mayor napisał: Trochę wyskoczyłeś z tym wątkiem jak Filip z konopi.,Nie przyszło Ci do głowy, że może nie każdy zdążył obejrzeć mecz i spojlerujesz? I nie chodzi mi o mnie ciekawe, o kogo mu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Godzinę temu, fluber napisał: Taki regularnie najebujacy się lekarz z czasem będzie coraz głupszy, będzie powodował coraz więcej błędów i miał na sumieniu coraz więcej osób, przez co będzie pił coraz wiecej. Przerwij to póki jesteś młody, zanim dojdziesz do tego punktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 2 godziny temu, rw30 napisał: drzemałem po południu i śnił mi się Jordan, ale miał długo brode, a palcem robił gest mieszania w garze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, ignazz napisał: Problem to jest z wingspanem. Bo tu nie podają nigdzie czy pomiar w butach czy bez. Tu jest prawdziwy kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 @Jendras Cytat Jeśli coś ma cycki, koła lub nie umie rzucać do kosza, to prędzej czy później będą z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 54 minuty temu, Kubbas napisał: Boston zaczal zupelnie inaczej grac w basket, 360 zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 59 minut temu, shadowy86 napisał: Temat na finały był mój, liczę, że po zwycięstwie Bostonu admini go przywrócą, a typo co założył temat finały Nuggets-Miami prześle mi czekoladki i bukiet kwiatów. rozmawiałem już z miejscowo cukiernio czy jest szansa sprowadzić praliny o smaku jinxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 5 godzin temu, memento1984 napisał: taka L'ka to moze i ok, na bluze, ja jestem 6'6 i rowno 91kg 6 -feeter, zobacz kur-wa jaki szwagier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi