ignazz Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Pierwsze lapu capu zagraniczne. Via spurstalk Koledzy z US i A widza Tedzia Younga w rotacji spurs: Originally Posted by DesignatedT Yes please. Full MLE. Then give the lower level exception (if that's still a thing) to a veteran SF like DeMarre Carroll. Move Belinelli and Bertans for some cap relief and get to something like this: White Mills Murray Forbes Walker DeRozan Carroll Johnson Young Gay Samanic Aldridge Poeltl Eubanks i bezcenna riposta: Could be a locker room issue... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 w temacie o FA moves 15 minut temu, Jendras napisał: Boston nie jest o jeden brakujący element od walki o tytuł, to nie jest czas na ładowanie się w maksa dla gracza pokroju Walkera. Taki ruch byłby trochę jak związanie się z mniej seksowną, ale i mniej pierdolniętą koleżanką twojej ex, zaraz po zostaniu brutalnie porzuconym. Zamiast zatrzymać się i na spokojnie wyciągnąć wnioski, uznajesz, że po prostu trafiłeś na tę niewłaściwą i tym razem będzie inaczej. Tyle że one wszystkie mają tak naprawdę wgrany ten sam software i jeśli powielisz popełnione błędy to znowu dostaniesz po dupie i nie ma że "moja myszka taka nie jest". miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 w wątku o OKC, tuż po transferze Jeramiego Granta: 5 godzin temu, Eld napisał: O te c***e. Teraz to przegięli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 35 minut temu, Eld napisał: Czy quevas to vasquez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 30 minut temu, ttr napisał: Jakby Biyombo powiedział, że jest topowym centrem w lidze to też by mu się dostało na kongijskim e-nbiej.cg Ja tam parskłem, nie wiem jak Wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 0 Advanced issues found ▲ W dniu 26.07.2019 o 07:37, eF. napisał: Pewnie fani LBJ'a mnie zjedzą, ale moim zdaniem, Giannis ma wyższy sufit od LeBrona. Jest skuteczniejszy, lepiej zbiera, lepiej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 56 minut temu, fluber napisał: 15 Luka Doncić 8,274193548 14 Kyrie Irving 8,284313725 13 Karl Anthony Towns 8,409836066 12 Bradley Beal 8,458333333 11 Jimmy Butler 8,507042254 Nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Godzinę temu, mayor napisał: Niesamowite! Rzeczywiście świetne osiągniecie, jest się czym chwalić.Co najmniej jakbyś przebiegł maraton poniżej 2 godzin,albo wszedł na Annapurnę po ścianie południowej.To mnie najbardziej wkurwia w MSG oprócz tego ,że Knicks grają piach to jeszcze pół widowni turystów. Płacisz za bilet żeby obejrzeć mecz koszykówki a taki kuutas zrobi wszystko żeby ci w tym przeszkadzać.Kręci się cały mecz jak gówno w przerębli, szuka lepszego miejsca,robi tysiąc fotek srajfonem , zagląda w każdą dziurę ,zbiera wszystko co ma nadruk MSG itp. Brak etykiety i lekceważenie reszty ludzi.Taka menda potrafi nawet zasłonić jumbotron łapą z telefonem,bo akurat strzela fotkę na fejsa .Mam nadzieje ,ze doczekam czasów kiedy na imprezach sportowych będzie taka sama zasada jaka jest w teatrach muzycznych na Broadway-wyciągasz telefon wykidajło bierze za durny łeb, wywala na ulice i jeszcze trzeba zapłacić $50 kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 35 minut temu, mayor napisał: Nie dość ze sprytniejszy to jeszcze czysty rasowo. Jeżeli myślisz ,że jesteś lepszy od każdego:"Murzyna" bo masz jaśniejszy kolor skóry to gratuluje wysokiej samooceny i świetnego samopoczucia. Chociaż nie wiem czy takim osobnikom gratulować ,czy współczuć? to lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 7 godzin temu, BMF napisał: Baynes generalnie gra niesamowity turniej, ciekawe czy jakby wstawić tutaj Simmonsa na Igrzyska, to Australia byłaby w stanie grać jeszcze półkę lepiej, bo trójka Ingles, Mills, Baynes - kapitalna z tego co oglądam ten turniej. 5 godzin temu, Vice-kontorezerwowe napisał: na pewno nie popsułby skuteczności rzutów za 3 całej reprezentacji ani by jej nie poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 10 minut temu, ptak napisał: Ilu Hiszpanów gra w NBA? Przydałby się Gortat z mózgiem Ponitki. Na tablicach brakuje centymetrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 14 godzin temu, julekstep napisał: W ogóle z tym analfabetyzmem też niezła beka. Okazuje się, że w 2 RP największy analfabetyzm był w województwach - połeskim, wołyńskim, nowogródzkim i wileńskim Nauczyciele ich nienawidzą! Znaleźli jeden prosty sposób na procentowe zmniejszenie analfabetyzmu w kraju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 14 godzin temu, Karol PTB napisał: Super sie oglada PHX, chociaz ich nie lubie jak pozostalych 28 druzyn w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 2 godziny temu, Mich@lik napisał: A co się dziwicie? GSW nigdy nie byli tuzami w obronie. Teraz jak wypadło 2/5 S5 są dziurawi jak ser. Raczej tu nie ma możliwości poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 48 minut temu, danny napisał: myślałem że to złudzenie optyczne przez ogólną patyczakowatość. Mimo wszystko dziwne to bo jeszcze 2 lata temu były reporty, że ponoć urus do poziomu 6-11 Musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 dawno mnie nie było, wiem, że się stęskniliście: 5 godzin temu, elwariato napisał: nie chce mi się zakładać nowego tematu, ten też nie wiem czy dobry bo o merytoryczną dyskusję będzie ciężko, ale co tam rozchodzi mi się o sędziowanie, są w tej lidze gwiazdy, nawet super gwiazdy ale jest też trzecia kategoria nazwijmy ją doraźnie "lebron". Jest chociaż coś w czym James prześcignął Jordana, czyli przychylność sędziowska. Olejmy już drobienie, czy fakt, że ustawiłbyś na jego drodze kogoś z kostnicy a on by go rozjechał a i tak by faulu w ataku nie zagwizdnęli. Po obejrzeniu meczu z Mavs jeszcze jedno mi się rzuciło w oczy, o Lebronie mówili że mógłby grać w nfl, padło na nba ale styl jakiegoś runningbacka widać niemal od razu, ta wyciągnięta mocarna łapa rozgarniająca rywali niczem rolnik rozgarniający łany pszenicy, to zagarnianie dla którego kwiecistego porównania nie mogę znaleźć itd itp Może być że jestem haterem, że jestem negatywnie nastawiony do komunizmu ale pomimo wszystko podejście do gry Lebrona wydaje mi się jakimś tam przegięciem 5 godzin temu, BMF napisał: Good for you, w siedemnastym sezonie LeBrona rzuciło Ci się w oczy jak gra w koszykówkę. Ciekawe co będzie po kolejnych szesnastu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 34 minuty temu, TripylDabyl napisał: Po dzisiejszym meczu, chyba nikt nie ma wątpliwości że, to Knicks wygrali trade Porzingisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Żeby nie było, to tak to była ironia. Jakby ktoś nie wiedział, ironia to kraina zelaża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) to jest ten mityczny hype po MŚ? Edytowane 13 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Godzinę temu, Rodman91 napisał: Sądzę, ze dużo bardziej irytujący są użytkownicy, którzy nie patrzą na twarde fakty i jarają się samymi cyframi kogoś z sezonu regularnego mając gdzieś, że w obecnej lidze jest dużo słabsza obrona o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi