LukaszKopys Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 (edytowane) Chciałem coś napisać o meczu z memphis, ale jak poczytałem ostatnie 2 strony wpisów ..... To pomyślałem że na pogrzebie lepiej się może o zmarłych źle się nie wypowiadać .... Nie wytrzymałem ..... Ciekawe czy po ASG Doc utrzyma "zwycięska" passę Edytowane 16 Lutego 2024 przez LukaszKopys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Przegrali z Memphis, ekipa która nie wygrałaby Euroligi a może przegrałaby mecz z Anwilem, prawda @LAF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 dajmy im czas, clippers z Hardenem też tragicznie na początku wyglądali. na PO Doc się ogarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 6 minut temu, lorak napisał(a): dajmy im czas, clippers z Hardenem też tragicznie na początku wyglądali. na PO Doc się ogarnie... Doc Garnetta reaktywuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 22 minuty temu, Koelner napisał(a): Przegrali z Memphis, ekipa która nie wygrałaby Euroligi a może przegrałaby mecz z Anwilem, prawda @LAF? Możliwe , możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Typek (GG Jackson) w 2027 będzie zarabiać mniej niż 3 bańki za sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 8 godzin temu, lorak napisał(a): dajmy im czas, clippers z Hardenem też tragicznie na początku wyglądali. na PO Doc się ogarnie... Tylko tam problemem był przede wszystkim Harden w złej formie fizycznej. Oczywiście Lue ciut pozmieniał rotację . Ale Harden gra po prostu sporo lepiej Oczywiście Doc też się musi nauczyć graczy ale z drugiej strony on był tam konsultantem. Uczestniczył w pracach sztabu szkoleniowego i nie powinien być tak bezradny w trakcie meczów. A tu nawet nie ma kontynuacji tego co było. Przerwa ASG na pewno pomoże zebrać zespół ale Doc obecnie nie ma żadnego pomysłu na ten zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 W dniu 25.01.2024 o 08:38, Kubbas napisał(a): A ja jeszcze raz wrzucę wyczyny grajków którzy wine widzieli tylko w Griffinie a nie w swoim gównianym graniu i zaangażowaniu. Karma wraca grajkowie Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Jak JJ coś powie to powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Gość gra w szachy 4D xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 https://www.hoopsrumors.com/2024/02/rivers-bucks-job-has-been-probably-more-difficult-than-i-thought.html Probably tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 https://x.com/TheAthletic/status/1760265612658360475?s=20 jak na takie zadupie, to gość został kapitalnie obudowany, tyle lat pałowana się z Budem i nagle mu zmiany trenera przeszkadzają, choć sam ją wymusił, następny ze śmiesznymi wymówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Jebaniutki, ten to jest jedyny zaczelo sie. Wszyscy winni oprócz mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 16 godzin temu, Reikai napisał(a): Jebaniutki, ten to jest jedyny zaczelo sie. Wszyscy winni oprócz mnie. Niech to się tak ułoży żeby oni zagrali z Heat w pierwszej rundzie, Spo sweepnie tego osła i dobranoc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 -14.5 vs. Raptors -12 vs. Grizzlies -12.5 vs. Wizards Bucks are the first team in the last 30 years to lose three straight games outright as double-digit favorites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Mam dużą wiarę w Doca ale nawet ja bym nie wymyślił że gość zrobi ujemny bilans po 30+ meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 zostali Celtics Magic Thunder Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zostali Celtics Magic Thunder Magic Fajnie byłoby zobaczyć bilans 0-4 po tych spotkaniach. Griiffin LUBI to :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi