Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Taki sam jak Kwame top5 w obronie 

Rozumiem, że dalej zero argumentów odnośnie Hama? 

Zaczynam się zastanawiać czy to Tobie z wiekiem się coś zadziało? czy wspominając dawne czasy i dyskusje z Tobą jest tak jak z tym wspominaniem dawnych czasów człowiek idealizuje je i uważa za lepsze niż były bo to jego młodzieńcze lata, nostalgia itd bardziej niż na to zasługują? 

19 minut temu, Van napisał(a):

Rozumiem, że dalej zero argumentów odnośnie Hama? 

Zaczynam się zastanawiać czy to Tobie z wiekiem się coś zadziało? czy wspominając dawne czasy i dyskusje z Tobą jest tak jak z tym wspominaniem dawnych czasów człowiek idealizuje je i uważa za lepsze niż były bo to jego młodzieńcze lata, nostalgia itd bardziej niż na to zasługują? 

Też tak mam dlatego nie chce mi się po 22 latach wciąż dyskutować o c***owosci trenerów Lakers 

44 minuty temu, josephnba napisał(a):

Też tak mam dlatego nie chce mi się po 22 latach wciąż dyskutować o c***owosci trenerów Lakers 

Czyli co od 22 lat dyskutujemy o c***owosci trenera Lakers kiedy już pokazałem Ci, że nawet odnośnie najnowszej historii i Vogela kłamiesz? Teraz powinienem przypomnieć, że 22 latają temu to jeszcze Jax trenował?

Czy pokazać jak z tego co pisałem 18 lat temu wyciąłeś sobie tylko "Kwame" i "TOP5 obrońców" ? 

Nie chce Ci się dyskutowac o c***owosci trenerów to po co się na ten temat w ogóle odzywasz tyle razy? Jak chce w jakimś temacie dyskutowac to się odzywam i podaje argumenty, jak nie to się nie odzywam.

W przeciwnym wypadku pisząc tyle razy na jakiś temat nie rzucając nawet kawałka argumentu poza czepianiem się tych, którzy mają przeciwne zdanie wyglada się na kogoś kto się przypierdala dla samego przypierdalania, ale tak naprawdę nie ma pojęcia o czym pisze, ale co kto lubi. 

Godzinę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Panowie, jaki jest sens dyskusji z tym e-konfidentem? Pruje się to, nie daje żadnych argumentów i pierdoli głupoty. Ignorować, to może da sobie spokój 

Podbijam, do spodu powinno być z nim jechane. Niestety userzy są zbyt mili

1 godzinę temu, the_secret napisał(a):

Podbijam, do spodu powinno być z nim jechane. Niestety userzy są zbyt mili

Po raz n-ty 

@Van ta dyskusja nie ma sensu bo czym ja mam was przekonać? 

Wg was Lakers to jest dobry team z chunowym trenerem a wg mnie przeciętny team grający na swoim poziomie 

I ich występy w PO to potwierdzają, niezależnie od tego kto jest trenerem 

Uważasz że Lakers to lepszy zespół niż te 7-9 miejsce w konferencji? 

Nie zająłknales się o tym kiedy napisałem że Lakers to zbieranina spadów z innych ekip 

Rui był wybitnie słaby z pogranicza przeciętności w Wizards a tu się z niego robi typa co ma dawać impact topowego rolesa 

Reaves wciągnięty z kapelusza w innych po zespołach grałby połowę tych minut i to wciąż mogę sobie dać rękę uciąć 

Spencera trzy ekipy w dwa lata oddawały bez żalu  

Reddiah to najgłupszy lub jeden z najgłupszych graczy Ligi 

Wood w obronie jest c***owy aż oczy krwawią 

DLO to od lat synonim porażki 

To jest dobry team? To jest zespół, który jest powyżej przeciętności? 

Ham nie jest idealny ale z tego syfu niewiele więcej się da ukręcić 

Wsadzili typa na minę i podobnie jak Vougel (o czym sam wspomniałeś) jest kozłem ofiarnym "braku wyników zgodnych z założeniami" 

Mam bronić Hama? A po co jak fani Lakers już wydali wyrok 

Mi to wisi, fajnie jest nie oglądać Lakers w PO i czytać wasze co by było gdyby na ławce siedział Pan Bóg 

Edytowane przez josephnba

10 minut temu, josephnba napisał(a):

Uważasz że Lakers to lepszy zespół niż te 7-9 miejsce w konferencji? 

Ale to nie jest kwestia mojej czy Twojej subiektywnej opinii ponieważ fakty są takie że Lakers z tą S5 zrobili bilans 22-10, a wcześniej gdzie terminarz był łatwiejszy 25-25.

Nie ma tu znaczenia co myślisz o tym składzie czy też co ja myślę. Ham miał stosunkowo zdrowy skład, który jak dość spora próbka pokazuje potrafił wygrywać mecze na poziomie 68% więc gdyby tylko nie durne decyzję to regular konczyliby inaczej, ta S5 miałaby też że sobą na PO jeszcze więcej ogrania.

Jaki byłby finał tak po prowadzonego sezonu? Nie wiem, może i taki sam, ale wiem na 100%, że z rzeczy na jakie miał wpływ nie dał sobie i drużynie najlepszej możliwej szansy na jak najlepszy wynik. 

Teraz, Van napisał(a):

Ale to nie jest kwestia mojej czy Twojej subiektywnej opinii ponieważ fakty są takie że Lakers z tą S5 zrobili bilans 22-10, a wcześniej gdzie terminarz był łatwiejszy 25-25.

Nie ma tu znaczenia co myślisz o tym składzie czy też co ja myślę. Ham miał stosunkowo zdrowy skład, który jak dość spora próbka pokazuje potrafił wygrywać mecze na poziomie 68% więc gdyby tylko nie durne decyzję to regular konczyliby inaczej, ta S5 miałaby też że sobą na PO jeszcze więcej ogrania.

Jaki byłby finał tak po prowadzonego sezonu? Nie wiem, może i taki sam, ale wiem na 100%, że z rzeczy na jakie miał wpływ nie dał sobie i drużynie najlepszej możliwej szansy na jak najlepszy wynik. 

Odczytaj edytowanego posta o rosterze i czekam na odpowiedź 

7 godzin temu, Jendras napisał(a):

Odwrotnie - LeBron będzie głównym zwolennikiem zatrudnienia Redicka.

Myślisz na prawdę że weźmie takie coś na siebie?

Przecież przy jakimkolwiek niepowiedzeniu to będzie orka niesamowita wszędzie 

Chyba ze tak jak pisałem mu już to lata

• 2 tygodnie później...
4 godziny temu, Tombou napisał(a):

A wystarczyło tak niewiele zrobić żeby tych mistrzów na drodze uniknąć....

Co by to dało? Nowe opowieści, że gdyby nie Nuggets to byście klepnęli mistrzostwo? I tak z każdym z półfinałów byście dostali oklep. Tak przynajmniej poleciał trener i wprowadzą jakieś zmiany.