Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Reikai napisał(a):

Czemu?

On caly sezon ma problem z kostka, mial jakis treatment podczas asg

Nic nowego

bo w końcu kostka nie wytrzyma. on powinien być na minutes restriction cały sezon, a nie w top 20 pod względem MPG.

Godzinę temu, lorak napisał(a):

bo w końcu kostka nie wytrzyma. on powinien być na minutes restriction cały sezon, a nie w top 20 pod względem MPG.

Oczywiście, że powinien może nie na jakimś sztywnym minute restrictions, ale jakaś rutyna co do momentów w meczu kiedy siada powinna być.

Moje zdanie na temat trenera Lakers jest więcej niż znane, ale zarządzanie minutami Lebrona to niestety nie jest jedna z rzeczy na jakie Ham ma wpływ i mogę mu zarzucać bo tu akurat nie ma nic do gadania. Problem w tym, że wiele meczów Lebron musiał czy czuł że musi grać dłużej przez decyzję Hama z tego meczu odnośnie rotacji itd fuck nawet te czasy jakich nie bierze, które oprócz innych aspektów pozytywnych brania TO mogą dać oddech jego 39letniemu najlepszemu zawodnikowi 😆

Godzinę temu, lorak napisał(a):

Na to narzekam od poczatku sezonu, ale jest jak jest. Powiedzialbym cos o AD znowu w takim przypadku, ze powinno byc mu wstyd, ale sobie daruje bo mnie znowu zjedza :]

8 godzin temu, Gregorius napisał(a):

bez złośliwości to czasem lepiej skupić się na oglądaniu meczy niż patrzeniu na suche statystyki. Jakbyś oglądał to zobaczyłbyś że w wielu meczach LBJ wygląda bardzo nie atletycznie i ma problemy z wjazdami na kosz.

a jak ma wyglądać gość w jego wieku, ludzie, na początku tamtego rs były płacze, że to już nie to samo i widać, że to już koniec powoli, potem w PO jak nie dojeżdzał w końcówkach i ceglił, to też było tłumaczenie kontuzjami, teraz wygląda bdb, ale nadal źle bo 40latek czasami nie ma wyskoku 20latka 

ogarnięcie się, błagam 

imo skończy ten rs w bardzo dobrym stylu i będzie grał dobrze, taka jest różnica pomiędzy odpoczynkiem między ASG break a miesiąc+ przerwami

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Arcyważne zwycięstwo z Bucks bez Lebrona. 

Russell dzisiaj epicko pociągnął w ataku. Chyba jego najlepszy mecz w Lakers w karierze.

Martwi ta kontuzja AD(lewy bark) - miejmy nadzieję, że nic poważnego się nie stało. Na szczęście kończył mecz, więc może nie będzie źle.

Cytat

BREAKING: LeBron is OUT tonight vs Bucks (ankle)

hehe wstawaj wstawaj nie udawaj c***a ci tam jest <czytane głosem LBSa> 

Pamiętajcie, że broniłem D'Michelangelo zanim to było modne. ;]

(powiedzmy ;]) 

Trzymają Lakers w grze o coś więcej niż 10. seed te nadprogramowe winy z Celtics i Bucks. 

2 godziny temu, BMF napisał(a):

Pamiętajcie, że broniłem D'Michelangelo zanim to było modne. ;]

Pamietajcie, ze razem z Jaskiem hypowalem go przed draftem, uwazalem go za Hardena z lepszym passingiem w 2015. No coz, niewiele sie pomylilem.

7 minut temu, Reikai napisał(a):

Pamietajcie, ze razem z Jaskiem hypowalem go przed draftem, uwazalem go za Hardena z lepszym passingiem w 2015. No coz, niewiele sie pomylilem.

Lepiej napisz, która pojedyncza zła decyzja z dzisiaj sprawia, że nadal mu nie ufasz :P 

Lakers w tym sezonie:

Zwycięstwa z top 4 wschodu
3-1 z Clippers i 3-1 z Thunder
Wygrany w dominującym stylu Turniej (wiem, wiem, ale mimo wszystko)
Dodatni bilans w meczach bez swojego lidera

Także Lakers:
SRS w okolicach zera
Atak i obrona na poziomie średniej ligowej
Krótko mówiąc: kwintesencja przeciętności

Zajebiście frustrujący sezon, nawet jak na ten klub. Gdyby nie fajna historia Russella, to trudno byłoby przez to wszystko przebrnąć.

PS. Kurła, jak zobaczyłem dzisiaj dwie baby z gwizdkiem, to czułem, że będą problemy. I ten faul z kosmosu na Giannisie w końcówce faktycznie mógł nam zabrać ten mecz, ale DLO nie pozwolił i nawet Ham fajnie reagował zmianami atak-obrona (nie można tak zawsze?).

Teraz, BMF napisał(a):

Nie ma nic gorszego niż te boxscore'owe porównania prawilnej koszykówki do koszykówki z paleolitu / ignorujące volume. ;] 

Codziennie mi to miga i coś we mnie umiera. :(

Wiadomo

Ale I tak papa jest krejzi

12 minut temu, Reikai napisał(a):

papa jest krejzi

Gdyby tylko nie symulował problemów ze stopą i nie opuszczał meczów żeby mieć wymówkę na playoffy, to tak. :((((( 

Zwłaszcza, że ten jeziorański Harden Russell spowodował, że o ile z dwa tygodnie temu miałem whatever, to teraz fajnie by było jakichś Thunder klepnąć. ;]

Edytowane przez BMF

Po zwycięstwie nad Minnesotą teraz mamy dwa arcyważne mecze korespondencyjne z Kings i Warriors, a później jeden z łatwiejszych terminarzy w całej lidze. Wciąż jest szansa na uniknięcie play-in, awans z 6 miejsca i prawdopodobne starcie w pierwszej rundzie właśnie z Wolves, kto wie czy w drugiej nie będzie to OKC, robi się naprawdę ciekawie.