Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Reikai napisał(a):

Ok to juz jest chore co Lebron robi

Szkoda tej kontuzji z Mavs w zeszlym sezonie 😕 Jokicia by nie pchneli ale z takim Bronem moglaby byc z tego chociaz seria.

w wywiadzie po meczu powiedzial ze czuje ze jeszcze mu brakuje do najlepszej dyspozycji

12 godzin temu, Reikai napisał(a):

Ok to juz jest chore co Lebron robi

Szkoda tej kontuzji z Mavs w zeszlym sezonie 😕 Jokicia by nie pchneli ale z takim Bronem moglaby byc z tego chociaz seria.

Lebron po prostu rozkodował tę grę, zajęło mu to ponad 20 lat, ale jak widzę obecnie te jego przyruchy, takie młodzieńcze naskoki przed oddanymi rzutami z odchylenia, procent rzutów każdego rodzaju, generalnie radość z gry, kurcze to jest po prostu pasja sama w sobie.

Szkoda, że nie był w stanie tak grać w serii z Nuggets, nienawidzę hejterów, którzy wytykają, że znowu dostał do zera, gdzie inni spokojnie siedzieliby w cywilnym stroju obok ławki rezerwowych. 

Nie wiem, czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale do tej pory jedynym graczem, które zdobył w 21 sezonie 30 punktów był Dirk...Lebron już ma takich meczów 5, a przecież mówimy o początku rozgrywek...

Ładne gruzowanko tankera, może jednak ta głębia Lakers nie będzie tak wątpliwa - aczkolwiek biorąc pod uwagę, że Vincent to niedostępne one playoffs pony (na razie), Wood nigdy nie był w rotacji czegokolwiek sensownego, Hayes jest pokemonem, Vanderbilt będzie do uziemienia w playoffach, Reddish/Prince to ziomeczki max na ostatnie miejsce w rotacji, a Christie pierwszy raz w tym sezonie wyglądał jak koszykarz, to rzeczywiście możliwe, że przeceniłem/przeceniliśmy/przeceniliście/przecenili/przeceniło tę głębię Lakers. 

Anyway, jakoś trzeci tak na oko enjoyable meczyk Lakers, aczkolwiek ci Jazz to straszni szitfestowcy, zblowoutować w połowie trzeciej kwarty zanim złoży to jaja. ;] 

Szkoda takiego comeback i 4 kwarty Lebrona, ale na koniec sam to niestety spuścił w kiblu.. już pal licho te osobiste, ale przy +2 i mając na sobie po switch Irvinga odpala trójkę, a potem znowu chyba tam Ireing przy nim był źle podanie do Davisa. Nic szkoda, oczywiście to nie Lebron przegrał mecz, Mavs trzeba punktować z pomalowanego ile wlezie, ale mógł fajny wykrzyknik przy kolejnej świetnej czwartej kwarcie postawić. 

5 godzin temu, Van napisał(a):

Szkoda takiego comeback i 4 kwarty Lebrona, ale na koniec sam to niestety spuścił w kiblu.. już pal licho te osobiste, ale przy +2 i mając na sobie po switch Irvinga odpala trójkę, a potem znowu chyba tam Ireing przy nim był źle podanie do Davisa. Nic szkoda, oczywiście to nie Lebron przegrał mecz, Mavs trzeba punktować z pomalowanego ile wlezie, ale mógł fajny wykrzyknik przy kolejnej świetnej czwartej kwarcie postawić. 

Mnie bardziej bolało pozwolenie Irvingowi na open 3 przy -2. Szkoda, bo przy szóstym meczu w dziewięć dni spodziewałem się powtórki z meczu z Sacramento, a tu ładnie powalczyli i było blisko.

7 godzin temu, Van napisał(a):

Pytanie czy ten drobny uraz nie wybił go z rytmu i nie spowolnił, zaraz po nim nie trafił obu wolnych, dobrze widziałem, że pierwszy z nich to był airball?

Davisowi nikt zastawiać zbiórki nie kazał lol. Nie powiem, śmiesznie ogląda się  ofensywę, gdzie masz 5out i 40 latka klepiącego piłkę przez 22 sekundy 

Pocieszni ci cavsowi komentatorzy 

e: Świetny Davis w drugiej połowie. Christie cały mecz na fajnym poziomie. Pytanie co było głupsze, ten technik Lebrona czy jego trójka chwilę później? 🙃

Edytowane przez airmax

Dziwny mecz niby ciezki niby nie

znowu kogos brakowalo jak prawie w kazdym meczu, poza standardowymi brakami dzisiaj jeszcze bez Rui

Davis dzisiaj konkretny, dlatego dalej jestem pomiedzy z krytyka Davisa, w tym meczu jebnal ile 34? bedac podwajanym, ogolnie nie ma latwo 

gdyby Lebron zagral na normalnej skutecznosci to by byl pewnie easy win a takto stresowka byla jeszcze pod koniec

2 minuty temu, Geronimo napisał(a):

szpitalu jaki mamy teraz

Czterech najlepszych graczy Lakers opuściło na razie łącznie dwa mecze, tak że nie przesadzałbym z tym 'szpitalem'. ;] Za zdrowie LeBrona i Davisa to z tymi Vanderbiltami i Vincentami zrobiłoby się mniej więcej to samo, co Stannis Baratheon zrobił ze swoją córką. ;]

Za to Reaves robiący te efficient 15-6-6 to jest potężny news dla Lakers. Przebudzający się Davis, dobry Dlo, dobry Reaves - powoli można wracać do grania watchable ofensywy gdy jeszcze dołączą rolesi.

6 godzin temu, BMF napisał(a):

Czterech najlepszych graczy Lakers opuściło na razie łącznie dwa mecze, tak że nie przesadzałbym z tym 'szpitalem'. ;] Za zdrowie LeBrona i Davisa to z tymi Vanderbiltami i Vincentami zrobiłoby się mniej więcej to samo, co Stannis Baratheon zrobił ze swoją córką. ;]

Za to Reaves robiący te efficient 15-6-6 to jest potężny news dla Lakers. Przebudzający się Davis, dobry Dlo, dobry Reaves - powoli można wracać do grania watchable ofensywy gdy jeszcze dołączą rolesi.

no ale co z tego? fakty sa takie ze nie bylo jeszcze meczu z pelna rotacja i nie zanosi sie ze predko bedzie

to ze Lebron i AD sa zdrowi, no to fajnie, ale nie ma co sie czym pocieszac fajnie jakby mozna bylo zobaczyc ta druzyne w pelni

Lakers by się chyba przydał Lonnie Walker z ławeczki, którego dość łatwo sobie odpuścili a nawet w PO miał fajne przebłyski. Gość robi swietne ppg w ograniczonych minutach i nakurwia trójki aż miło. Vincent lepszy od niego chyba nie bedzie. @Reikai chyba mnie popiera, tez go cenił ? Mam wrazenie ze co roku odpuszczacie sobie kogos dobrego. 

Edytowane przez RonnieArtestics

16 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Lakers by się chyba przydał Lonnie Walker z ławeczki, którego dość łatwo sobie odpuścili a nawet w PO miał fajne przebłyski. Gość robi swietne ppg w ograniczonych minutach i nakurwia trójki aż miło. Vincent lepszy od niego chyba nie bedzie. @Reikai chyba mnie popiera, tez go cenił ? Mam wrazenie ze co roku odpuszczacie sobie kogos dobrego. 

O dzięki za przypomnienie o Lonnie bo uciekło mi co on gra w nets. Ba nawet musiałem się zastanowić gdzie gra ;)  Dobry take