lorak Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Czemu? On caly sezon ma problem z kostka, mial jakis treatment podczas asg Nic nowego bo w końcu kostka nie wytrzyma. on powinien być na minutes restriction cały sezon, a nie w top 20 pod względem MPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Godzinę temu, lorak napisał(a): bo w końcu kostka nie wytrzyma. on powinien być na minutes restriction cały sezon, a nie w top 20 pod względem MPG. Oczywiście, że powinien może nie na jakimś sztywnym minute restrictions, ale jakaś rutyna co do momentów w meczu kiedy siada powinna być. Moje zdanie na temat trenera Lakers jest więcej niż znane, ale zarządzanie minutami Lebrona to niestety nie jest jedna z rzeczy na jakie Ham ma wpływ i mogę mu zarzucać bo tu akurat nie ma nic do gadania. Problem w tym, że wiele meczów Lebron musiał czy czuł że musi grać dłużej przez decyzję Hama z tego meczu odnośnie rotacji itd fuck nawet te czasy jakich nie bierze, które oprócz innych aspektów pozytywnych brania TO mogą dać oddech jego 39letniemu najlepszemu zawodnikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Godzinę temu, lorak napisał(a): bo w końcu kostka nie wytrzyma. on powinien być na minutes restriction cały sezon, a nie w top 20 pod względem MPG. Na to narzekam od poczatku sezonu, ale jest jak jest. Powiedzialbym cos o AD znowu w takim przypadku, ze powinno byc mu wstyd, ale sobie daruje bo mnie znowu zjedza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Gregorius napisał(a): bez złośliwości to czasem lepiej skupić się na oglądaniu meczy niż patrzeniu na suche statystyki. Jakbyś oglądał to zobaczyłbyś że w wielu meczach LBJ wygląda bardzo nie atletycznie i ma problemy z wjazdami na kosz. a jak ma wyglądać gość w jego wieku, ludzie, na początku tamtego rs były płacze, że to już nie to samo i widać, że to już koniec powoli, potem w PO jak nie dojeżdzał w końcówkach i ceglił, to też było tłumaczenie kontuzjami, teraz wygląda bdb, ale nadal źle bo 40latek czasami nie ma wyskoku 20latka ogarnięcie się, błagam imo skończy ten rs w bardzo dobrym stylu i będzie grał dobrze, taka jest różnica pomiędzy odpoczynkiem między ASG break a miesiąc+ przerwami Edytowane 8 Marca 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Arcyważne zwycięstwo z Bucks bez Lebrona. Russell dzisiaj epicko pociągnął w ataku. Chyba jego najlepszy mecz w Lakers w karierze. Martwi ta kontuzja AD(lewy bark) - miejmy nadzieję, że nic poważnego się nie stało. Na szczęście kończył mecz, więc może nie będzie źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 ...acz pasiaki ukradli 'kozlom' 'posiadanie' na koncu; solidne spotkanie... p.s. co to za szlaufy obok lbj?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Cytat BREAKING: LeBron is OUT tonight vs Bucks (ankle) hehe wstawaj wstawaj nie udawaj c***a ci tam jest <czytane głosem LBSa> Pamiętajcie, że broniłem D'Michelangelo zanim to było modne. ;] (powiedzmy ;]) Trzymają Lakers w grze o coś więcej niż 10. seed te nadprogramowe winy z Celtics i Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 2 godziny temu, BMF napisał(a): Pamiętajcie, że broniłem D'Michelangelo zanim to było modne. ;] Pamietajcie, ze razem z Jaskiem hypowalem go przed draftem, uwazalem go za Hardena z lepszym passingiem w 2015. No coz, niewiele sie pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 2 godziny temu, BMF napisał(a): hehe wstawaj wstawaj nie udawaj c***a ci tam jest <czytane głosem LBSa> no beka w c***, faktycznie, LeBron mecz opuścił, wcześniej nie miało to miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): Pamietajcie, ze razem z Jaskiem hypowalem go przed draftem, uwazalem go za Hardena z lepszym passingiem w 2015. No coz, niewiele sie pomylilem. Lepiej napisz, która pojedyncza zła decyzja z dzisiaj sprawia, że nadal mu nie ufasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 7 minut temu, airmax napisał(a): Lepiej napisz, która pojedyncza zła decyzja z dzisiaj sprawia, że nadal mu nie ufasz Nie widzialem meczu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Żenada, że Davis nawet bez Lebrona nie potrafi pokryć over 25,5 pkt Przydałoby sie teraz wygrać kilka meczy z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Lakers w tym sezonie: Zwycięstwa z top 4 wschodu 3-1 z Clippers i 3-1 z Thunder Wygrany w dominującym stylu Turniej (wiem, wiem, ale mimo wszystko) Dodatni bilans w meczach bez swojego lidera Także Lakers: SRS w okolicach zera Atak i obrona na poziomie średniej ligowej Krótko mówiąc: kwintesencja przeciętności Zajebiście frustrujący sezon, nawet jak na ten klub. Gdyby nie fajna historia Russella, to trudno byłoby przez to wszystko przebrnąć. PS. Kurła, jak zobaczyłem dzisiaj dwie baby z gwizdkiem, to czułem, że będą problemy. I ten faul z kosmosu na Giannisie w końcówce faktycznie mógł nam zabrać ten mecz, ale DLO nie pozwolił i nawet Ham fajnie reagował zmianami atak-obrona (nie można tak zawsze?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 i ja mu wtedy mówię - grałeś kiedyś w kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Nie ma wstydu ta Bussowa. Oby żonka Lebrona zażyczyła sobie powrotu do Clevelend jak to zobaczy. Może Cavs dadzą jakiegoś first roundera chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) https://x.com/StatMamba/status/1766531541461561762?s=20 Edytowane 10 Marca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 21 minut temu, Reikai napisał(a): https://x.com/StatMamba/status/1766531541461561762?s=20 Nie ma nic gorszego niż te boxscore'owe porównania prawilnej koszykówki do koszykówki z paleolitu / ignorujące volume. ;] Codziennie mi to miga i coś we mnie umiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Teraz, BMF napisał(a): Nie ma nic gorszego niż te boxscore'owe porównania prawilnej koszykówki do koszykówki z paleolitu / ignorujące volume. ;] Codziennie mi to miga i coś we mnie umiera. Wiadomo Ale I tak papa jest krejzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) 12 minut temu, Reikai napisał(a): papa jest krejzi Gdyby tylko nie symulował problemów ze stopą i nie opuszczał meczów żeby mieć wymówkę na playoffy, to tak. :((((( Zwłaszcza, że ten jeziorański Harden Russell spowodował, że o ile z dwa tygodnie temu miałem whatever, to teraz fajnie by było jakichś Thunder klepnąć. ;] Edytowane 10 Marca 2024 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Po zwycięstwie nad Minnesotą teraz mamy dwa arcyważne mecze korespondencyjne z Kings i Warriors, a później jeden z łatwiejszych terminarzy w całej lidze. Wciąż jest szansa na uniknięcie play-in, awans z 6 miejsca i prawdopodobne starcie w pierwszej rundzie właśnie z Wolves, kto wie czy w drugiej nie będzie to OKC, robi się naprawdę ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi