Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2023/24

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, matek napisał(a):

A dziękuję, taki miał być. 

Założenia czy oczekiwania? All-rookie team może być?

Też go wziąłem, ale w fbx3 z #9. Wg mnie potencjał realistycznie na ten sezon to 25-30 fp przy 20-25 minutach na mecz. Żadnych prawdziwych pewniaków przed nim w rotacji, więc jeśli tylko skill i głowa się potwierdzą, to może być szybko wartościowym graczem.

Edytowane przez barcalover

5 minut temu, matek napisał(a):

A dziękuję, taki miał być. 

Założenia czy oczekiwania? All-rookie team może być?

Oczekiwania na pewno wysokie, wiec wole pytac o zalozenia ;-] W sensie ile zakladasz minut na mecz i fppg...

2 minuty temu, barcalover napisał(a):

Też go wziąłem, ale w fbx3 z #9. Wg mnie potencjał realistycznie na ten sezon to 25-30 fp przy 20-25 minutach na mecz. Żadnych prawdziwych pewniaków przed nim w rotacji, więc jeśli tylko skill i głowa się potwierdzą, to może być szybko wartościowym graczem.

... wlasnie cos takiego.

38 minut temu, barcalover napisał(a):

Chcieć nie znaczy móc :) Ale może tak być, że przy ograniczonych minutach jednak będzie gorszy.

nie no, wiadomo :) Inna sprawa że w składzie Utah na summer league nie było nikogo więc on dostał 30% usg, w realu nawet jak będzie miał 25 minut raczej nie z takim usg.

Wymiana

@wiLQ in Cameron Johnson, Tre Jones, miami pick z draftu '24, out Anthony Edwards, pick #18

@evitacre in Anthony Edwards, pick #18; out Cameron Johnson, Tre Jones, miami pick z draftu '24

Edytowane przez evitacre

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.