Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2023/24

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

@t_omko chyba dobrze by było zebrać deklaracje od wszystkich GMów odnośnie dalszej gry, bo sporo osób kompletnie nie odpisuje na PW, a niedługo draft, FA i sezon. Oprócz tego jedna drużyna cały czas nie ma właściciela, prawda? Szukamy chętnych?

I matek zrezygnował, więc 2 wakaty + ew. więcej, jeśli ktoś z pozostałych kończy lub się nie pojawi.

Potwierdzam, dzięki za deal @Alonzo.

W dniu 24.08.2023 o 10:31, barcalover napisał(a):

Aktualizacja trading blocku Bulls:

Harden, MPJ, Herb Jones, Hield do wzięcia. Reszta też jest do ruszenia - priv.

Aktualizacja: Harden, Hield i MPJ nadal do wzięcia, ale już bez ciśnienia. Ci, którzy dostali ode mnie oferty - fajnie, jakbyście odpowiedzieli, może coś się uda wymienić przed sezonem.

8 godzin temu, barcalover napisał(a):

@t_omko chyba dobrze by było zebrać deklaracje od wszystkich GMów odnośnie dalszej gry, bo sporo osób kompletnie nie odpisuje na PW, a niedługo draft, FA i sezon. Oprócz tego jedna drużyna cały czas nie ma właściciela, prawda? Szukamy chętnych?

I matek zrezygnował, więc 2 wakaty + ew. więcej, jeśli ktoś z pozostałych kończy lub się nie pojawi.

Kontaktowałem się w ostatnich 2 miesiącach z klikoma osobami najmniej aktywnymi i każdy z nich potwierdził, że gra nadal i to z większym zaangażowaniem..
Za matka szukam chłopa i już wstępnie mam świeżaka także sytuacja wydaje się opanowana. 

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.