theo001 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 nie większość, ale wiesz jednak to tutaj Lakers teoretycznie są wielkimi faworytami, aktualni mistrzowie, większość na nich stawia i trzeba mieć jakiś valuebet :wink: e: sprawdziłem dokładnie i na zwycięzcę serii jest 1,30 na Lakers i aż 3,65 na Suns, więc sam zrozum, dlaczego wolę stówkę postawić u buka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Stawiam 50 zł na wygraną Cavs z Celtics w serii. szoszon, karpik - spoko, prześle wam kase. Mógłbym to zrobić od środy, ale nie chciało mi sie iść do banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No bez jaj, w temacie o serii połowa ludzi chce już wybierać wedke dla LeBrona, a nikt marnych 50 zł nie chce na to postawić? Zawiodłem sie na was, ludzie. Chłopaki, kasa przelana. Sory za opóźnienie, głupio wyszło. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A c*** pewny nie jestem ale 1 raz rusze dziś w nocy dupsko co by sobie oglądnąć coś innego na żywo niż magic to tak dla emocji wejde w to. 10 + 10 + 10 + 10 + 10 na Bostończyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 nie widziałem wcześniej jasne że wchodze na celtics potwierdź czy aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 PH1 był pierwszy, więc wchodze z nim. Jakbyś zrezygnował jeszcze dzisiaj, to mam zakład z bułą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Słowo sie rzekło także nie ma szans. Będzie się lepiej oglądało mecz/mecze. Qu3ster, dane poszly na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dzisiaj moj byly kolega z pracy rzucil mi wyzwanie. A mianowicie, zaklad o 500 zł w serii Celtics - Lakers. Łatwo sie domyslic kto na kogo mialby stawiac Generalnie oprocz propozycji dostalem po twarzy rowniez stwierdzeniami, ze "Rondo swoimi zagranimi przypomina Jordana", a "Celtics graja najlepsza koszykowke w historii NBA" ;-) Bralibyscie taki zaklad? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 juz widze Rondo rzucającego 6 trójek w pierwszej połowie pierwszego meczu Finału z Lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dzisiaj moj byly kolega z pracy rzucil mi wyzwanie. A mianowicie, zaklad o 500 zł w serii Celtics - Lakers. Łatwo sie domyslic kto na kogo mialby stawiac Generalnie oprocz propozycji dostalem po twarzy rowniez stwierdzeniami, ze "Rondo swoimi zagranimi przypomina Jordana", a "Celtics graja najlepsza koszykowke w historii NBA" ;-) Bralibyscie taki zaklad? ;> Mając na myśli zakład masz na myśli kolegów z zakładu? Nie widzę innej opcji przy takich tekstach ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Kore bierz ten zaklad i powiedz zonie/kobiecie/psu ze bedziecie musieli uszczuplic budzet w czerwcu/lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 To ja na taki zakład się skusze. Lakers - C's ja na Lakers, kto lepszy w best of 7, bez dodatkowych warunków, kasa obojętnie. Jeśli finał będzie inny zakład nieważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dzisiaj moj byly kolega z pracy rzucil mi wyzwanie. A mianowicie, zaklad o 500 zł w serii Celtics - Lakers. Łatwo sie domyslic kto na kogo mialby stawiac Generalnie oprocz propozycji dostalem po twarzy rowniez stwierdzeniami, ze "Rondo swoimi zagranimi przypomina Jordana", a "Celtics graja najlepsza koszykowke w historii NBA" ;-) Bralibyscie taki zaklad? ;> Na Twoim miejscu, gdyby 500 zł nie stanowiło jakiegoś ogromnego problemu, wszedłbym bez większego przemyślania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 ciekawe jakie będzie przebicie u buków, ja bym mógł tam na Celtów postawić, zawsze fajniej by się finały oglądało, może się z kimś ustawie, jeszcze jeden mam pomysł na zakład, ja daje że Turner wygra ROTY, albo może tak będzie lepszy od Walla w 1 sezonie, warunek że w sixers dadzą mu grać, a nie będzie jakimś backupem dla Igiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ciekawe jakie będzie przebicie u buków, ja bym mógł tam na Celtów postawić, zawsze fajniej by się finały oglądało, może się z kimś ustawie, jeszcze jeden mam pomysł na zakład, ja daje że Turner wygra ROTY, albo może tak będzie lepszy od Walla w 1 sezonie, warunek że w sixers dadzą mu grać, a nie będzie jakimś backupem dla Igiego.Odważnie...jeszcze nogi w NBA nie postawili i juz takie dywagacje...ja poczekam chociażby do Summer League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja daje że Turner wygra ROTY, albo może tak będzie lepszy od Walla w 1 sezonie, warunek że w sixers dadzą mu grać, a nie będzie jakimś backupem dla Igiego. Sprecyzuj słowo "lepszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 hm ciężka sprawa tak precyzować znaczenie słowa lepszy No lepszy to ... lepszy za rok będzie wiadomo albo nie o co mi dokładnie chodziło A serio no to w statach, wynikach drużyny itd. myślę ze jakoś przyjdzie ogarnąć kto był w tej rywalizacji zwycięzcą, albo przynajmniej będzie to polem do jakiejś debaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 a ja mogę postawić że wall będzie mial w 2017 MVP :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 elwariato, ale jeśli chcesz się zakładać, to chyba powinieneś jakoś wyznaczyć czy chodzi o statystyki, wyniki drużyny czy jeszcze coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi