elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie no nie opłaca sie, ale nie chce mi się iść 200 metrów A serio to u mnie w betako nie wiem nawet czy dają możliwość awansu( przez neta jakoś niechce stawiać za pośrednictwem karty), jutro sprawdzę, a na forum badam teren jak ktoś będzie chciał wejść w ten zakład to może dobijemy targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Qu3ster Właśnie sobie przypomniałem, że ze mną też przegrałeś zakład! Dane do przelewu masz na PW. Kily Mogę przyjąć Twoją propozycję. Celtics wygrywają 3 lub 4 mecze - ja wygrywam Celtics wygrywają mniej niż 3 mecze - Ty wygrywasz Żadnych dodatkowych warunków. Stówka? Stówka. Qu3ster, nie za długo czekam na przelew? o to samo chcialem zapytac qu3ster, ale jakos dziwnie wyparowales z tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ja myślałem że jasne jest że jak jakieś gwiazdy w typie Will czy melo wypadają to anulujemy, a ty tu wspominasz o jakimś Nene Kolego sympatyczny: Warunek: żadnych dalszych kontuzji po obu stronach (wykluczenia się nie liczą).Więc? Kasę przed chwilą posłałem. Dzięki za zakład :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 W tych okolicznościach to mi wypada podziękować No i miał byś rację gdybyś chciał się wycofać, bo uraz był to prawda, z tym że K-Mart jednak nie wypadł, o czym dyskutowaliśmy, ale Nene po 2,5 meczu od zakładu, no ale na pewno Nuggets to nie pomogło, jedynie Fess sie tym przeją bo zagrał taka kaszanę jakiej nie grał w całej serii Do połowy 4q to już im chciałem pisać do SLC żeby oddawali moją kasę Ale Sap z Boozem przejęli się Jazzfanami i dali radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 To wy sie zakladajcie miedzy soba a ja sie zaloze z bukiem ;-) Ktos jeszcze gra? Moze wklei screena z kontr-betem? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To wy sie zakladajcie miedzy soba a ja sie zaloze z bukiem ;-) Ktos jeszcze gra? Moze wklei screena z kontr-betem? ;-) no to straciles 70 zl...juz bylo je lepiej oddać na jakieś cele charytatywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hejteryzm w najczystszej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hejteryzm w najczystszej postaci realne spojrzenie na możliwości LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hejteryzm w najczystszej postaci realne spojrzenie na możliwości LAL. Prosze bardzo. Chetnie doloze kolejne 70pln w zakladzie miedzy nami jak takis pewien swego Ba, moge i rzucic dwa razy tyle na stol. Slucham odpowiedzi. Ja mowie Lakers, a ty? I o ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hejteryzm w najczystszej postaci realne spojrzenie na możliwości LAL. Prosze bardzo. Chetnie doloze kolejne 70pln w zakladzie miedzy nami jak takis pewien swego Ba, moge i rzucic dwa razy tyle na stol. Slucham odpowiedzi. Ja mowie Lakers, a ty? I o ile? Jak bym chciał obstawiać to bym sobie poszedł do buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To nie nie zaśmiecaj tematu, bo te wstawki są żałosne. (Do usunięcia kilka postów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To nie nie zaśmiecaj tematu, bo te wstawki są żałosne. (Do usunięcia kilka postów) tak samo żałosne jak zapatrzenie niektórych w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jak bym chciał obstawiać to bym sobie poszedł do buka. Nie. Jak bys mial jaja to bys podjal rekawice. A ze ich nie masz to potrafisz tylko szczekac zza ekranu. Jak jestes taki pewien ze ktos inny zdobedzie miche, prosze, obstaw. A jak nie to sie zamknij i nie chojracz jak to ty wiesz jak to sie wszystko rozstrzygnie. Proste? Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jazz wygrywają nie więcej jak dwa razy w serii z Lakers. Wejdzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Hejteryzm w najczystszej postaci realne spojrzenie na możliwości LAL. Prosze bardzo. Chetnie doloze kolejne 70pln w zakladzie miedzy nami jak takis pewien swego Ba, moge i rzucic dwa razy tyle na stol. Slucham odpowiedzi. Ja mowie Lakers, a ty? I o ile? Że Lakers bez misia ? mogę pójść o 50 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Że Lakers bez misia ? mogę pójść o 50 PLN. Ja mowie ze Lakers, Ty podajesz swoj typ. Gdy ktora opcja wygrywa, zaklad wygrany, gdy zadna nie wygrywa, zaklad niewazny. Druga opcja: ktora z druzyn dalej zajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 W ten sposób to nie, myślałem, że chodzi Ci o ten zakład jak na screenie z buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 No i Kily jak tam dalej idziesz o to ze Boston nawet 3 nie ugra Ja oczywiście się nie chce zakładać, nie życzę źle Cavs choćby dlatego, tak się tylko pytam czy dalej jesteś pewny swego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Na pewno bardzo to komplikuje sprawy, ale zawsze ten jeden mecz zapasu jest, a Garden taka straszna nie będzie. Cavs jak do tej pory w PO wszystkie serie, które zaczynali od 1-1, wygrywali ostatecznie 4-2, więc będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Na pewno bardzo to komplikuje sprawy, ale zawsze ten jeden mecz zapasu jest, a Garden taka straszna nie będzie. Cavs jak do tej pory w PO wszystkie serie, które zaczynali od 1-1, wygrywali ostatecznie 4-2, więc będzie dobrze. A zeszłoroczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi