elwariato Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 BOISZ SIĘ O G7 NA WŁASNYM PARKIECIE Z TAKIM CLOSEREM JAK LEBRON JAMES ?!?!?! JUST LIKE 'WOOOOOW' to najlepiej świadczy o tym jaką pozycje ma James, skoro nawet jego fani w niego nie wierzą. a jak dla mnie to fani ljebeja zyskali szacun, wiedza żeby się z nim na słońce nie porywać tylko realnie oceniają możliwości szanse itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 @dh12 Jeszcze raz Ci wyłożę na tacy temat, skoro wciąż nie załapałeś. Z każdym (poza Tobą i ai3) założę się tradycyjnie, czyli ja stawiam na Heat, ktoś na Celtics, bez warunków i jakiegokolwiek oddzielania G7. To Wy pisaliście o zmieceniu Heat (maksymalnie) w 5 meczach, więc z jakiej k**** racji mam być tak dobrotliwy i oferować 50/50? Przecież według Waszej filozofii i oceny szans G7 to byłby cud. Oferta skierowana do Was odpowiada Waszym postom, jest wprost proporcjonalna - moja wiara w Heat, Jamesa nie ma znaczenia. PS. W przypadku zakładu z Bastillonem - to jego propozycja, możecie go zapytać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mal, kasa doszla, dzieki wielkie i polecam sie na przyszlosc. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Alojzy, 400 Heatów na koncie. Dzięki za wiarę w MIchała. Polecam się ..... może już wkrótce. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jakby co stawiam Heaty w serii z Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Same here. jakby tkoś chciał to 50, 100 zł do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja odpadam niestety i od razu napisze ze przepraszam Mala i Szoszona ale nie dam rady wam przelac hajsiwa w maju. Tak sie zycie uklada trudno nic z tym nie zrobie. Jest mi glupio ale nie poradze. Moge tylko obiecac, że jak tylko mi sie polepszy finansowa sytuacja to przeleje ale nie spodziwałbym sie przed wakacjami. Jeszcze raz przepraszam, nie byłem przygotowany na taką sytuację, że 2 bomby będą takim problemem. Co do zabawy odpadam. Nie mam czasu z podobnych przyczyn i nie wchodze juz w sumie na forum. Ogladam PO tylko i to nie zawsze wyrabiam. no i w sumie tyle z naszego hajsiwka Mal, ogolnie ten post byl w dziale fantasy [enba]dyskusje :] dobrze ze jeszcze bardziej go nie schowal, ale licze ze nie pojawisz sie wiecej w temacie zaklady ( przynajmniej do kiedy nie uregulujesz rachunkow ) ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Miami miszczami o 100 pln. Bez żadnych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bast, nr konta będziesz miał na PM. Widzę, że wygrana z kontuzjowanymi dziadkami z Celtics o dziwo dodała wiary w Heat. Jakby co, mogę wejść w zakład w stylu 2 do 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Same here. jakby tkoś chciał to 50, 100 zł do wyboru do koloru. Wciąż aktualne. Deadline do Game 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Miami miszczami o 100 pln. Bez żadnych warunków. wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Same here. jakby tkoś chciał to 50, 100 zł do wyboru do koloru. Wciąż aktualne. Deadline do Game 2. Ale w sensie że Bulls wygrywają z Heat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Znaczy ja Heat jak coś. I chodzi o serię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bez żadnych warunków. Mogę wejść o 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dobra. I'm in. Potwierdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 IN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 potwierdzisz karpik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 potwierdzisz karpik?Złożyłem propozycję przed gm1. Na chwilę obecną mogę dostać znacznie więcej u buka, nawet w zwykłej serii z Bulls kurs na Heat wynosi teraz ponad 2. A więc nie potwierdzam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jak ktoś dysponuje większą gotówką (~1000) i chce postawić u buka, ale mieć 100% pewności że wygra, to polecam postawienie dwóch kuponów każdy na inną drużynę. W stsie można tak zarobić 200 pln ;] ............... Oczywiście nie opcja dla fanów którzy zarobią >200 lub 400%, ale jeżeli ktoś chce wzbogacić się o pewne 20%, to warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A w sts nie jest tak, że trzeba obstawić conajmniej 3 mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi