buła Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ain`t funny dude mamy deala, oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Celci mistrzami 10/11 Rondo, Allen, Pierce, Garnett, Perkins, Shaq, Daniels, Erden i Baby graja wszystkie mecze po (bez kontuzji) Allen i PP min 45% za 3. powiedzmy za 10 zloty? o k**** brzuch mnie boli :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 5 zł, że mistrzami są Spurs. Warunki: Spurs w każdej serii rzucają 100< pkt Przeciwnicy w każdej serii rzucają <100 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wow, gdzie się tak wyrobiłeś ? Błazen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 RappaR chyba nie zrozumiał, że post Blizzena to trawestacja jest propozycji. No i sam chciał błysnąc. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 wiem, ze do ASW jeszcze troche czasu ale co mi tam Griffin wygrywa SDC, powiedzmy o 100 anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Szoszon, słaba oferta. Ja mam coś lepszego, dla haterów Miami bądź fanów Bostonu (chociaż niekoniecznie). Wygrywa Miami jutro, DF zgarnia 100 zł, wygrywa Boston, ktoś zgarnia 100 zł. Warunek - grają BIG 3 w obu zespołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 chetnie bym wszedl, ale nie mam aktualnie stowki, a ryzyko jednak duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja również mogę wejść o stówkę w ten sam zakład co DF. Także hejterzy Miami mogą w łatwy sposób zarobić 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Łatwo mówić, jak Zieloni grają bez połowy rosteru ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Heat grają bez Haslema, który jest więcej wart niż każdy rezerwowy Celtics. Nie wiem czy West wróci na parkiet, bo trenuje, ale Shaq i Nate są day to day i w takim meczu - prawdopodobieństwo, że wystąpią jest spore. Przesadzasz. Z grzeczności pominę fakt, że Lakers w takim razie nie pokonali jeszcze żadnego contendera, skoro wygrali z tak osłabionymi Celtami, ale na tę tezę zgody nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Heat grają bez Haslema, który jest więcej wart niż każdy rezerwowy Celtics. Nie wiem czy West wróci na parkiet, bo trenuje, ale Shaq i Nate są day to day i w takim meczu - prawdopodobieństwo, że wystąpią jest spore. Przesadzasz. Z grzeczności pominę fakt, że Lakers w takim razie nie pokonali jeszcze żadnego contendera, skoro wygrali z tak osłabionymi Celtami, ale na tę tezę zgody nie będzie Shaq, Semih, Daniels, JO, West sa out i nawet jesli pelnia mniejsza role niz Haslem w Heat, to jest ich az pieciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Niech ktoś to przeniesie gdzie indziej - Hyniu mogłeś zacząć dyskusję w innym temacie, skoro się nie zakładasz. Tommason - Erden nie zaistniałby, gdyby nie kontuzje (w pełnej rotacji podaje ręczniki), West i JO w skali sezonu zamienili się tylko, Shaq jest day to day. Zostaje Daniels i i ktoś z wiecznie połamanych, jeśli Shaq zagra. Litości. Twoim zdaniem Lakers pokonali osłabionych Celtics i nie ma to znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Twoim zdaniem Lakers pokonali osłabionych Celtics i nie ma to znaczenia?Lakers pokonali Celtics bo zrobili nam na desce z dupy jesien sredniowiecza. Z wysokich Celtics grali KG, Perk i Baby, przy czym wiekszosc czasu KG z Babym. Perk zbiera kiepsko jak na wysokiego, natomiast Baby nie zbiera nic. To fakt. Zabraklo miesa pod koszem. Niby Shaq tez nie lsni na zbiorce, ale zawsze "wiaze" pod koszem minimum jednego wysokiego przeciwnika. Perk natomiast ma wyjatkowy talent chowania sie przed pilka pod ofensywnym koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Pytam wprost - czy Lakers wygrali ze względu na kontuzje w Celtics? Tak to wygląda według Ciebie, bo również Miami grozi zwycięstwo z tak osłabionymi Celtami... A rotacja playoffowa Celtics pod koszem będzie tak wyglądała: KG, Perk, Baby + jeszcze jakieś minuty Shaqa, który nie zbiera i dostanie z 20 minut. Robisz z igły widły, bo może jest tak, że Lakers ze zdrowym Bynumem są lepsi pod koszami i nic nie pomoże Bostonowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Pytam wprost - czy Lakers wygrali ze względu na kontuzje w Celtics?Na tak sformulowane pytanie odpowiedz brzmi: Nie. Jeszcze raz napisze, ze Lakers wygrali z Celtami, bo lepiej zbierali. DF zauwaz, ze praktycznie gralismy takimi samymi skladem jak w finale (tylko bez Danielsa), wiec jesli chodzi o ostatni mecz nic sie nie zmienilo od finalow. A ile wlasnie te kontuzje Bostonu mialy wplyw na to, ze Celtics tak kiepsko zbierali to juz sam sobie odpowiedz na to pytanie. Moim zdaniem mialy, ale nie potrafie ocenic jak istotny. Czy na tyle istotny, ze zebralibysmy te 5 pilek wiecej i wygrali ten mecz, czy na tyle istotny, ze i tak by zabraklo. Nie wiem i podejrzewam, ze kazda dyskusja na ten temat bylaby czcza gadanina, bo Celtics jeszcze w tym sezonie nie mieli tego luksusu, zeby wszyscy na raz byli zdrowi i zebysmy mogli wreszcie zagrac calym naszym potencjalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wszystko stało się jasne - zakład nie jest taki taki niesprawiedliwy, jak Hyniu myślał. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dobra, bo spałem. Oczywiście, że Lakers wygrali z Celtics, bo tamci mieli mocno okrojoną rotację, no ale gdyby nie grali dobrze, to by nie wygrali. Na pewno był to jeden z znaczących powodów porażki Celtics. Wiesz a ten zakład Celtics - Miami, wątpię, żebyś go zaproponował jak Boston byłby w pełnym składzie. Dobra, nieważne, nie zaśmiecajmy tematu, sory że wywołałem dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Chce ktoś zakładzik rookie vs sophomore o 50 zł? Bez warunków. Ja jestem za drugoroczniakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja sie na to pisze. Wygrywaja 2go roczniaki - 50 zl dla Ciebie Wygrywaja swierzaki - 50 zł dla mnie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi