Bastillon Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zaklad aktualny jak cos 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zaklad aktualny jak cos 8) Jezeli chodzi o mnie to tak :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 mowie o tym z Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nash to debil. Ma 37-lat i zamiast uciekać, żeby powalczyć o tytuł mistrzowski siedzi w drużynie bez perspektyw, która nie dostanie się nawet do PO. Ta sytuacja przypomina Jasona Kidda z 2007 roku, kiedy w Nets był tylko Vince Carter i grupa rolesów. Tutaj jest podobnie Nash i Carter + grupa rolesów. Kidd bez sentymentów poszedł dalej i walczy o mistrzostwo z Dallas. Nash siedzi sobie spokojnie w Phoenix i jest w dupie. o 100 ? ze Phx bedzie w PO o ile nie wytransferuja Nasha ani sie nie polamie na dlugo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigFish Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 o 100 ? ze Phx bedzie w PO o ile nie wytransferuja Nasha ani sie nie polamie na dlugo ? Mogę wejść, ale bez żadnych warunków. Czysty zakład. Phoenix w PO - wygrywasz i kasa Twoja. Nie ma - przegrywasz. Myślę, że to super deal dla Ciebie, bo wcześniej się założyłeś, że będą Top 4 odkąd doszli Gortat i Carter. Tutaj muszą tylko wejść sobie z 8 seeda do PO. A czemu bez warunków? Bo ja nie mam zabezpieczenia, że Portland połamią się do końca, Brandon Roy zakończy w styczniu sezon albo Houston zrobią trade z Yao i zaczną przebudowę na kolejne sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 o 100 ? ze Phx bedzie w PO o ile nie wytransferuja Nasha ani sie nie polamie na dlugo ? Mogę wejść, ale bez żadnych warunków. Czysty zakład. Phoenix w PO - wygrywasz i kasa Twoja. Nie ma - przegrywasz. Myślę, że to super deal dla Ciebie, bo wcześniej się założyłeś, że będą Top 4 odkąd doszli Gortat i Carter. Tutaj muszą tylko wejść sobie z 8 seeda do PO. A czemu bez warunków? Bo ja nie mam zabezpieczenia, że Portland połamią się do końca, Brandon Roy zakończy w styczniu sezon albo Houston zrobią trade z Yao i zaczną przebudowę na kolejne sezony. to wystarczy mi ten warunek z transferem Nasha, inaczej zaklad z mojego pktu widzenia nie ma nawet sensu od strony "ideologicznej". Nash nie zostaje wytransferowany - Phx sa w PO. jak sie zgadzasz to mamy deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigFish Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to wystarczy mi ten warunek z transferem Nasha, inaczej zaklad z mojego pktu widzenia nie ma nawet sensu od strony "ideologicznej". Nash nie zostaje wytransferowany - Phx sa w PO. jak sie zgadzasz to mamy deal. OK, zakład w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 50 zł że Denver wygrają swoją dywizję. Warunek - brak poważnych kontuzji kluczowych graczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 50 zł że Denver wygrają swoją dywizję. Warunek - brak poważnych kontuzji kluczowych graczy, wchodzę - jak to mówią: Przybijam, rezerwuje i za kasę dziękuję 8) Proszę potwierdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zapomniałem dodać, że jeszcze Melo zostaje do końca sezonu. Jeśli pasuje ten warunek Ci to potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 A kogo uznajesz za kluczowych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 S5+6th man czyli: Anthony Nene Billuos Affalo Martin Smith Poważna kontuzja - dłuższa niż 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak można jeszcze to też chętnie wejde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 S5+6th man czyli: Anthony Nene Billuos Affalo Martin Smith Poważna kontuzja - dłuższa niż 10 dni. mogłeś jeszcze dodać Balkmana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 S5+6th man czyli: Anthony Nene Billuos Affalo Martin Smith Poważna kontuzja - dłuższa niż 10 dni. mogłeś jeszcze dodać Balkmana ;] A zakład jest o 5 dych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 To ja zrezygnuje. myslalem ze wybierzesz 3 zawodnikow a nie caly sklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja nie rezygnuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 To mamy Buła deal. Ograniczyłbym się do trójki Nene, Melo, Affalo, gdyby nie było tylu chętnych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 To mamy Buła deal. Ograniczyłbym się do trójki Nene, Melo, Affalo, gdyby nie było tylu chętnych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Celci mistrzami 10/11 Rondo, Allen, Pierce, Garnett, Perkins, Shaq, Daniels, Erden i Baby graja wszystkie mecze po (bez kontuzji) Allen i PP min 45% za 3. powiedzmy za 10 zloty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi