polskignom Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 East lepszy od West w RS. stawka: od 50 do 200. Wchodzi ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja wchodze ale sprecyzuj co dokładnie masz na myśli? Jeśli bilans między zespołami to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 tak, bilans miedzy zespolami na sam koniec RS. na razie jest 16-8 West... East wygrywa, ja wygywam West, Ty wygrywasz remis, zaklad niewazny... jaka stawka od 50 do 200? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wchodzę, nie będę harcorem i daję tylko 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 zaklad przybity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 potwierdzam. Mal co z naszym zakladem ? Phx top4 bilans zachodu od xmas do konca RS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie wejdziesz ze mna w to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 potwierdzam. Mal co z naszym zakladem ? Phx top4 bilans zachodu od xmas do konca RS ? Jak Mal się nie zdecyduje to ja chętnie wejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 potwierdzam. Mal co z naszym zakladem ? Phx top4 bilans zachodu od xmas do konca RS ? Jak Mal się nie zdecyduje to ja chętnie wejdę. to mam inna propozycje: ten sam zaklad ale jesli Phx top4 to ja wygrywam 100, jesli Phx poza top4 to ktos wygrywa 50. wchodzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wchodzę w ten zakład o PHX, od dzisiejszego meczu do końca sezonu. O ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 potwierdzam. Mal co z naszym zakladem ? Phx top4 bilans zachodu od xmas do konca RS ? Jak Mal się nie zdecyduje to ja chętnie wejdę. to mam inna propozycje: ten sam zaklad ale jesli Phx top4 to ja wygrywam 100, jesli Phx poza top4 to ktos wygrywa 50. wchodzisz ? od swiat, bez dzisiejszego. kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Na co innego się umawialiśmy. Idzie tak jak proponowałem, albo odpuszczam. Ta oferta to reakcja na gloryfikowanie Suns, ich defensywy, Gortata, Frye`a. Bardziej niż kasa zależy mi na udowodnieniu złej teorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja mogę o 50 że Suns wejdą do PO bez żadnych warunków. Wiem, że może zakłąd jakiś niezbyt rydzykowny, ale tyle ludzi nienawidzi Suns, że na pewno ktoś się skusi. ;] EDIT: Oferta wygląda tak: Suns w PO - Luki wygrywa 50 zł Suns poza PO - ktoś traci 50 zł na rzecz Lukiego Warunki: Brak Oferta ważna jak coś do 4:30 czasu polskiego dzisiejszej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Na co innego się umawialiśmy. Idzie tak jak proponowałem, albo odpuszczam. Ta oferta to reakcja na gloryfikowanie Suns, ich defensywy, Gortata, Frye`a. Bardziej niż kasa zależy mi na udowodnieniu złej teorii. ale to mi sie nie oplaca, bo Suns beda na granicy tego top4, a ja nigdzie nie napisalem ze beda mieli ogromna przewage nad kazda druzyna oprocz trzech ani nic takiego. ja napisalem ze beda lepsi niz w zeszlym roku, co wcale nie musi sie rownac top4. ten poglad jest teraz tak niepopularny ze gdyby byla taka oferta u buka to dostalbym pewnie kurs tak z 4.0. dlatego wlasnie chce handicap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 na kurs 1,50 mogę się zgodzić. Nie jest zły. Ryzykuję 100 , by wygrać 50. Ale chodzi, by wliczyć każdy mecz z Gortatem, Pietrusem, a dziś jest pierwszy. Bez obejrzenia choćby jednej kwarty robisz wywody o defensywie, progresie, a dzisiejszego, nie wątpliwie w czapkę dla Suns, nie chcesz wliczać. I na to się nie zgadzam. Ostatecznie. Stawiam 100 zł , by wygrać 150zł, że Suns nie będą w TOP4 Zachodu od dnia dzisiejszego. 1,2,3,4 bilans wygrywasz, reszta ja wygrywam.Ale dzisiejszy mecz wliczamy. Tabela z dziś. Mamy deal ? San Antonio 25 3 Dallas 23 5 L.A. Lakers 21 8 Utah 21 9 Oklahoma City 20 10 Denver 16 11 New Orleans 17 12 Portland 15 14 Houston 14 15 Phoenix 13 14 Memphis 12 17 Golden State 10 18 L.A. Clippers 8 22 Minnesota 6 24 Sacramento 5 21 EDIT: Termin minął. No deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie wejdziesz ze mna w to samo? nie , Juz z Bastkiem sie zalozylem w razie porazki chce byc wyplacalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie wejdziesz ze mna w to samo? nie , Juz z Bastkiem sie zalozylem w razie porazki chce byc wyplacalny mozemy nawet o symboliczne 50zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 mozemy nawet o symboliczne 50zl o symboliczne 25 zeta mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi