RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zorganizuje sobie wolne na 2-3 czerwca. I pytanie kto chce się spotkać? Na Śląsku mozna u mnie i mogę zorganizować, na pewno Jasiu, Kung-fu i Kiły by byli. Jakby co mogę pojechać do Warszawy. Pytanie kto jest chętny i gdzie. Dalej jak do Warszawy mi się nie chce więc dostępne możliwe miasta to Śląsk, Warszawa i Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 ja koniec czerwca bym sie pisal gdziekolwiek, albo pozna polowa po 20 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ja jestem chętny aczkolwiek niestety z powodów niezależnych w ostatniej chwili może mi się nie udać. Ostatnio nawet nie dotarłem na zlot w rodzinnym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Na Śląsku chętnie bym Was spotkał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 ja może wpadnę (a może nie) W dniu 2.04.2023 o 17:19, RappaR napisał: na pewno [....] Kiły ja bym wolał uczestniczki bez kiły, no ale nie ja to organizuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Wrocław w tym roku byłby idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 I cos ustaliliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 odnawiamy temat? robimy jakis zlocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Kurczę, jakby gdzieś w północno-centralnej Polsce, to bym się nawet pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 A będzie @Denis Bad Boy Załęcki i @josephnba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 53 minuty temu, ignazz napisał(a): A będzie @Denis Bad Boy Załęcki i @josephnba ? Z cwielami spod celi nie piję Mam swój honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Nikt tu nie pisał o piciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Oj, to frekwencja spadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Nie wiem panowie, gdzie się chcecie spotkać, ale od razu lojalnie informuję, że jeśli w Toruniu, to ta rura joseph e-konfident ma zakaz wjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 5 godzin temu, Szabla napisał(a): Oj, to frekwencja spadnie... Przecież będzie normalnie. Czyli na umór a potem się pójdzie w miasto. Pisałem to w kontekście dwóch userow wspomnianych wyżej bo to nie ich wspólne picie miało być ozdobą wieczoru. Po wystawieniu wilczego biletu i zakazu wjazdu do Torunia proponuję Ciechocinek. W dniu draftu NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Przecież będzie normalnie. Czyli na umór a potem się pójdzie w miasto. Pisałem to w kontekście dwóch userow wspomnianych wyżej bo to nie ich wspólne picie miało być ozdobą wieczoru. Po wystawieniu wilczego biletu i zakazu wjazdu do Torunia proponuję Ciechocinek. W dniu draftu NBA. A kto ma zakaz wjazdu do Torunia? Żona cię wyrzuciła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 W dniu 16.05.2024 o 16:32, Kubbas napisał(a): odnawiamy temat? robimy jakis zlocik? coś by można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Trzeba zapytać sztucznego o zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 (edytowane) moze na 2 albo 3 mecz naszych na euro na przyklad? ja jestem dostepny od polowy czerwca, jakas hala na granie w basket, weekend by byl najlepszy trzeba spojrzec kiedy graja @lorak @RappaR @Chytruz@BMF @Borys @Jendras az mi sie przypomina jak za nastolatka mialem jechac na jeden ze zlotow, chyba go u @badboys2organizowaliscie wtedy jesli dobrze pamietam, ale niestety sie wykruszylem na ostatnia chwile nie wiem czy wlasnie nie Jendras mial mnie zgarnac przejazdem z Wloclawka, tylko nie pamietam czy to jeszcze byl e-basket czy juz po naszej emigrancji na e-nba @lorak ty nie byles wtedy? moze kojarzysz bo na e baskescie chyba byles jakbysmy cos ustalili to moge przedzwonic albo napisac maila do Borysa mam z nim kontakt Edytowane 22 Maja 2024 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 8 godzin temu, Kubbas napisał(a): @Jendras az mi sie przypomina jak za nastolatka mialem jechac na jeden ze zlotow, chyba go u @badboys2organizowaliscie wtedy jesli dobrze pamietam, ale niestety sie wykruszylem na ostatnia chwile nie wiem czy wlasnie nie Jendras mial mnie zgarnac przejazdem z Wloclawka, tylko nie pamietam czy to jeszcze byl e-basket czy juz po naszej emigrancji na e-nba Z kimś mnie pomyliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi