julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: dodając Karelina na 7. to fakt, że Riner z lepszymi osiagnieciami i wiekszą dominacją został zjechany na ostatnie to wstyd... u mnie Riner był powyżej ostatniego miejsca! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Karelin powinien być nr 1 Skoczek w sztukach walki pierwszy to w sumie w twoim stylu by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: oho komuś się ręce pocą myślę że jak w tym ATFie zostanie ujawniona skala działalności spółdzielni to koledzy z beGM powinni unieważnić tytuł Minnesoty xd idz z Cambym załóż komisje! Małe wcześniej pokłon się przed Wielkim Woznicą i oddaj my to co cesarskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Olajuwon i Laver też za nisko. Zwłaszcza ten drugi jako fan tenisa jestem zniesmaczony. A Tom Brady "tylko" drugi. Ameryka płacze. Najlepszym pickiem okazał się Fernando Alonso. Laver top 5 lekko a Karelin top 3. Alonso nie bede się spieral ale top 5 chyba jednak za wysoko. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Olajuwon i Laver też za nisko. Zwłaszcza ten drugi jako fan tenisa jestem zniesmaczony. A Tom Brady "tylko" drugi. Ameryka płacze. Najlepszym pickiem okazał się Fernando Alonso. Hakeem akurat ok on powinien mieć 9-10 miejsce i walczyć z Shaqiem kto wyżej -> u mnie wygrał Hakeem, ale totalnie nie mam problemu z ludźmi dającymi wyżej O'Neala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Laver też za nisko. Akurat Laver za wysoko, to że skonczył przed Connorsem to skandal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Akurat Laver za wysoko, to że skonczył przed Connorsem to skandal... Czyli tak jak pewnie w 99% rankingach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: xd idz z Cambym załóż komisje! Małe wcześniej pokłon się przed Wielkim Woznicą i oddaj my to co cesarskie! Wielkim Woźnicą to ty możesz być k**** co najwyżej na weselu jak Cię wybiorą do zabawy ale pewnie nawet tam max rola co dostajesz to lewy koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 U mnie Sylvek i Qcin to było bottom5 zabawy. Wyniki dużo mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: Wielkim Woźnicą to ty możesz być k**** co najwyżej na weselu jak Cię wybiorą do zabawy ale pewnie nawet tam max rola co dostajesz to lewy koń idź se odpal Tonyego Hawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Szkoda tego Huja. Zmarnował mi wynik. I jednak Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ładnie tam widać spółdzielnia podziałała i jak zwykle wykorzystali LAFa a on c***a z tego dostał xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Diokles już dojechał do top 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: U mnie Sylvek i Qcin to było bottom5 zabawy. Wyniki dużo mówią dla mnie najważniejsze będą głosy ludzi spoza samej zabawy wiec chętnie porównam Twoje wyniki do tych Kilyego, Chomika i Matka- o Macu nie będę pisał bo pewnie będzie ze spółdzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Czy zgarnie złoto na ostatniej prostej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: U mnie Sylvek i Qcin to było bottom5 zabawy. Wyniki dużo mówią Sylvek u mnie tez byl bottom 3 Teraz, Kily napisał: Czy zgarnie złoto na ostatniej prostej? Wirażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: U mnie Sylvek i Qcin to było bottom5 zabawy. Wyniki dużo mówią Hejteryzm przesłania Ci oczy Marcusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Spierdoliłem tym Pistoriusem, przyznaje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Pablo jak dla mnie - u mnie wygrał, solidny draft z jednym bustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Pablo81 super finał! Maja stawiam na Pablo mimo wszystko, super draft miał i z tego co sobie liczyłem u mnie zajął 1 miejsce Czyli kolejny raz teoria chłopców bez tytułów jebla w pizdu. Mysle, ze decydująca okaże się tutaj dupeczka i jednak Ivanovic wciągnie te moje kurwiszcze nosem No ale jak to mówią, życko! Super zabawa, bez względu na wynik, gratulacje Pablo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi