Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 brawo! top6 mimo kilku ultrahejterow! Jak daleko zajedziemy z tym woźnicą! In Gajusz we trust 26 minut temu, julekstep napisał: idź tam se z kolarzami @Qcin_69 i @ely3 czatuj i zostaw heteroseksualistów w spokoju! hahahahahahahahaha 17 miejsce hahahahahha 10 miejsc za Rapparem i 7 za Lafem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: In Gajusz we trust Hamulcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Gajusz zapierdala pewnym galopem po podiuim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: brawo! top6 mimo kilku ultrahejterow! Jak daleko zajedziemy z tym woźnicą! In Gajusz we trust BMF też już w spółdzielni siedzi? Głosy maca będziemy oglądać czy nie wypaczyły rywalizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: hahahahahahahahaha 17 miejsce hahahahahha 10 miejsc za Rapparem i 7 za Lafem pośmiejemy się jak zostaną upublicznione głosy spółdzielni Teraz, MarcusCamby napisał: Głosy maca będziemy oglądać czy nie wypaczyły rywalizacji! mac, LAF, Sylwek tam jest wielu podejrzanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: brawo! top6 mimo kilku ultrahejterow! Jak daleko zajedziemy z tym woźnicą! In Gajusz we trust hahahahahahahahaha 17 miejsce hahahahahha 10 miejsc za Rapparem i 7 za Lafem To pokazuje, że nie da się spi*****ić draftu xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: pośmiejemy się jak zostaną upublicznione głosy spółdzielni mac, LAF, Sylwek tam jest wielu podejrzanych Mi nie musisz mówić. Z spółdzielnią walczę od lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Mi nie musisz mówić. Z spółdzielnią walczę od lat! ostatnio jak nie głosowali to qcin był przedostatni jestem baaaaardzo ciekaw tych głosów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja jebe daliscie Jimmy'ego Connorsa na 11 i Rinera na ostatnim, c***a sie znacie. O mojej laseczce nie wspomnę, easy top 5 tutaj była. SPRZEDANE GŁOSOWANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: pośmiejemy się jak zostaną upublicznione głosy spółdzielni mac, LAF, Sylwek tam jest wielu podejrzanych Lepsza Spółdzielnia Przyjaciół niż Unia Hejterow - Julek Camby Rappar! Co tez widać po wynikach ATFu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 hahahhahaha Karelin na 7mym miejscu xDDDDD @MarcusCamby oszukany o zmierzchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, P_M napisał: Ja jebe daliscie Jimmy'ego Connorsa na 11 i Rinera na ostatnim, c***a sie znacie. O mojej laseczce nie wspomnę, easy top 5 tutaj była. SPRZEDANE GŁOSOWANIE To ta z zezem? Karelin za nisko... Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Lepsza Spółdzielnia Przyjaciół niż Unia Hejterow - Julek Camby Rappar! Co tez widać po wynikach ATFu! no zobaczymy jak będzie wyglądało potencjalne konsultowanie głosów między mną Cambym i Rapparam a między Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: hahahhahaha Karelin na 7mym miejscu xDDDDD @MarcusCamby oszukany o zmierzchu! Dwa punkty za Jonem Jonesem, trzeba było nie hype'ować MMA, to miałby podium Camby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: no zobaczymy jak będzie wyglądało potencjalne konsultowanie głosów między mną Cambym i Rapparam a między Wami sam się z sobą konsultuj xd ja jedyne o co pytałem Sylwka to o Gajusza i z tego co wiem dał go na ostatnim miejscu wiec cała Twoja teoria z pizdy xd a Laf mógł dać na 1, tak samo jak sal Deltę w Polaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Dwa punkty za Jonem Jonesem, trzeba było nie hype'ować MMA, to miałby podium Camby. 1 punkt xD co też jest bęką bo obiektywnie to Karelin powinien być nr 1 a Jones bić się z Alim o miejsca 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: hahahhahaha Karelin na 7mym miejscu xDDDDD @MarcusCamby oszukany o zmierzchu! dodając Karelina na 7. to fakt, że Riner z lepszymi osiagnieciami i wiekszą dominacją został zjechany na ostatnie to wstyd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: hahahhahaha Karelin na 7mym miejscu xDDDDD @MarcusCamby oszukany o zmierzchu! Olajuwon i Laver też za nisko. Zwłaszcza ten drugi jako fan tenisa jestem zniesmaczony. A Tom Brady "tylko" drugi. Ameryka płacze. Najlepszym pickiem okazał się Fernando Alonso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: sam się z sobą konsultuj xd ja jedyne o co pytałem Sylwka to o Gajusza i z tego co wiem dał go na ostatnim miejscu wiec cała Twoja teoria z pizdy xd a Laf mógł dać na 1, tak samo jak sal Deltę w Polaku oho komuś się ręce pocą myślę że jak w tym ATFie zostanie ujawniona skala działalności spółdzielni to koledzy z beGM powinni unieważnić tytuł Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 z tego co patrzę to Gajusz w najgorszym przypadku skończył na 15 haha klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi