P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Top 5 u mnie bottom 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Curry na 7 miejscu? WTF... a co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: a co w tym dziwnego? Bo cały czas trwają dyskusje czy jest TOP10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Wrestling i Wlazly to alko picki, ale Murray 14 xD i Verstappen tak daleko = c***a się znacie Verstappen u mnie był na 6 (licząc oczywisce ze moj pick z automatu byl na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Bo cały czas trwają dyskusje czy jest TOP10? może te prowadzone między MarcusemCamby z e-nba a Skipem Baylessem xD on ostatnim misiem wjechał na pełnej do top10 i miejsce 7 jest idealne (ja go dokładnie tam dałem) a jak jeszcze zrobi jakiś runnik albo będzie miał sensowne longevity to tam top5 jest w zasięgu Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Top 5 u mnie bottom 4 Dobry pick był imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Lepiej skomentuj Murraya na 14 xD Miał ktoś mniej wygranych w GS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Dobry pick był imho. jak ktos patrzył od pasa w dół chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Laska LAFa to jedyna nowa, którą researchowałem dłuższą chwilę. Fajna cipka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, DRK napisał: Miał ktoś mniej wygranych w GS? Nie. Tylko Iga tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Murray mało szlemów i widać to zrobiło robotę. Jak ktoś go nie oglądał regularnie i tego tenisowego peaku, gdzie cała czwórka była w prime to podejrzewałem, że nie doceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Top7 brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Sewer dobrze dojebał z tą lekką to fakt xD Sewer 2 pierwsze miejsca z głosów WOW. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ale w pięknosci wygrała ta, którą miałem najwyżej, no nie jest z Wami tak źle panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Co ja mogę powiedzieć: no c***a się znacie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Co ja mogę powiedzieć: no c***a się znacie niestety. nie pierdol i tak przyfarciłeś, że Russell skończył w top 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał: Nie. Tylko Iga tyle samo Bił się z tymi, którzy skończyli bezdyskusyjnie w pierwszej trójce. Zabrakło zdrowia i oczywiście na początku kariery psychiki, bo pod względem skillsetu nie ustępował. Pewnie w innym czasie, by wykręcił spokojnie koło 10 szlemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Co ja mogę powiedzieć: no c***a się znacie niestety. Przestań się mazać, dawaj kolejne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał: ale w pięknosci wygrała ta, którą miałem najwyżej, no nie jest z Wami tak źle panowie Plastik fantastik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Rappar nie ma szczęscia do kobiet xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi