P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 22 minuty temu, ely3 napisał: Widać ,ze poiprzedni ATF nic Ciebie nie nauczył i potem Gajos robi spory wynik bo ludzie głosują na tego kogo znają a nie tego kto najlepszy Ale MŚ w żużlu to właśnie odpowiednik takiego Gajosa na świecie, tylko po prostu Ty jesteś odbiorcą tejże bańki informacyjnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 LMAO z 4 pickiem kuglarz Pele, co grał 20 lat "mecze" pokazowe, top bust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @ernie9005 podjebales mi Phelpsa:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Oj pachnie bustem Pele z czwartym pickiem brac goscia, ktory pewnie skonczy jako 3 w swojej kategorii jak nie gorzej. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 6 minut temu, Chytruz napisał: LMAO z 4 pickiem kuglarz Pele, co grał 20 lat "mecze" pokazowe, top bust Aha. To samo już mi któryś pisał jak wziąłem MCS po Koperniku w poprzednim ATFie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Pele ma legit shot na nr 1 (tzn. tak obiektywnie), a Messi ma duży anty-fanbase, who knows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Pele ma legit shot na nr 1 (tzn. tak obiektywnie), a Messi ma duży anty-fanbase, who knows. Gdybyśmy się bawili 5 lat temu, to może. Teraz bardzo wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Gdybyśmy się bawili 5 lat temu, to może. Teraz bardzo wątpię. Pickuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Pickuj:) Musiałem się zastanowić, którego pewniaka do 1 miejsca wybrać bo mi aż tylu koledzy zostawili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Musiałem się zastanowić, którego pewniaka do 1 miejsca wybrać bo mi aż tylu koledzy zostawili:) Z takim numerem to żadna sztuka pick ok, IMHO lepszy niż Phelps. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Z takim numerem to żadna sztuka picpick ok, IMHO lepszy niż Phelps. Ciężko powiedzieć, tak czy inaczej pewniaczek do jedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Z takim numerem to żadna sztuka pick ok, IMHO lepszy niż Phelps. Phelps powinien być numer jeden całego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Phelps powinien być numer jeden całego draftu. Yup, przec*** straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Phelps powinien być numer jeden całego draftu. Zależy jakie kryteria przyjmiesz, dla mnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Phelps powinien być numer jeden całego draftu. Zgadzam się, Phelps jedynka, Gretzky dwójka, brady może trzydziesty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 a Gretzky zjada Brady'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Zgadzam się, Phelps jedynka, Gretzky dwójka, brady może trzydziesty:) Nie wiem jakie kryteria przyjmujecie, ale worldwide o wiele większy Impact mają MJ i Messi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 14 minut temu, BMF napisał: Pele ma legit shot na nr 1 (tzn. tak obiektywnie) Na numer 1 w czym, największy fraud? Jakby głosowały wujki z TV z 90s i 00s, które w życiu nie widziały go na oczy i powtarzały jeden za drugim ludowe bajania, to może byłby legit pick, ale tu każdy od dawna ma internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Zależy jakie kryteria przyjmiesz, dla mnie nie. Jakiekolwiek, nie da się bardziej zdominować popularnego sportu niż zrobił to Phelps, a tutaj jest jeszcze w bieda-kategorii, gdzie odpada mu paru konkurentów. Różnica między Jordanem, a LeBronem to 30-6-5 i 27-7-7, 6 i 4 tytuły - różnica między Phelpsem, a jakimkolwiek pływakiem/sportowcem to 14 złotych medali olimpijskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 14 minut temu, fluber napisał: Musiałem się zastanowić, którego pewniaka do 1 miejsca wybrać bo mi aż tylu koledzy zostawili:) I wybrałeś absolutnie nie-pewniaka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi