ignazz Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, Chytruz napisał: lmao ignazz, lecz sie chlopie. No ale serio widzisz tu cios? przeciez faul był czego nie pokazali w tv gdzie oglądałem i stad Pomylka Tego nie kwestionuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Aż mi się przypomniało jak @ignazz w tej sytuacji: Pisał, że Lebron dostał " opuszkami palców" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, ignazz napisał: i szybko wyrzucili gracza który faulował Tylko że widać z jaką agresja ruszył do sedziów. Za to dostał nie za faul. Drugi tez raczej słuszny bo raczej standardem jest że jak gracz po 1 technicznym za pyskowanie dalej jest agresywny to dostaje drugiego. Pierwszy możliwe ze był zbyt pochopny (nie wiemy co powiedział) ale drugi w 100% słuszny. Godzinę temu, ignazz napisał: Puszczanie ruchomych Golden i duży margines dla Greena to tez oczywiście problem Ruchome to coraz wiecej druzyn robi. Ale tutaj sie zgadzamy. Godzinę temu, ignazz napisał: A najgorsze były te techniki za podawanie piłki sędziom Najgorszy to był technik dla Duncana za to że śmiał się na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Ta koszulka jest żółta? A to już wiem. Tu jest akurat faul ofensywny lbj kopnął w krocze i obrońca stojąc pionowo po ciosie opuścił ręce Wracając do sławetnej akcji tego bałkańskiego gwałciciela owiec ja tam widzę wkurzenie ale czy agresje w tym drugim gwizdku? Udziela reprymendy słownej Ogólnie złe to wyglada gdy w ferworze walki sędziowie chcą koniecznie temperować graczy stając się pierwszym aktorem spotkania. Brothers właśnie takim jest. Crowford taki był. A cecha dobrego sędziego to jest to ze nawet nie wiesz kto sędziował. Liga jest ostatnio pełna kontrowersji poza boiskiem a poziom sędziowania krytykowany. Po co w takim meczu oni wystawiają Tonego który może tylko zaognić sytuacje to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 (edytowane) wolves team tygodnia zachodu, który dzisiaj może przeszkodzic clinchowac PO Kingsom, a tu takie niespodzianki Ciekawie... żeby za chwilę znowu na pozycjach 7-10 nie zrobilo po 500 Edytowane 27 Marca 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 W dniu 26.03.2023 o 23:20, ignazz napisał: Do lbj nie można mieć pretensji. Wręcz zaskakująco świeży i bez rdzy przy tym bloku Nieuważnie oglądałeś, na powtórce pokazali że bloku tam nie było i Dosunmu zwyczajnie trafił w obręcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Wiem. Nawet komentarz to podkreślał ale mi chodziło o to jak wrócił do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ja bym powiedzial, ze rdzy mial sporo, byl szybki ale u niego akurat nie szybkosc jest problemem przy rdzy, a totalny brak windy. Na szczescie ma troche meczow na dojscie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Mavs w 1 kwarcie wyglądają jak playoffs Mavs Zobaczymy jak długo to potrwa Luka nawet broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Michał Sokołowski wyhamował karierę Doncicia - lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Lakers @ Wolves ktos ogląda? Ja zerkne na pierwszą kwarte przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Nie wypada nie oglądać Edit: Już po tych kilku minutach widać, że będzie ciężki mecz. Minnesota mega zmotywowana. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 13 minut temu, Geronimo napisał: Minnesota mega zmotywowana. Lakers za to mocno niedokładni. Sporo niewymuszonych strat, niecelnych podań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Beasley sie odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Nie obraziłbym się gdyby to miała być ta noc za 3 punkty Beasley'a. Dobrze, że Wilki trochę zwolniły jeśli chodzi o atak, bo początkowo egzekucja zagrywek ofensywnych szła im wybitnie. U nas Lebron póki co się siłuje sam ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 macie moze stream z feedem lakersów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 LeBron i Edwards póki co nie doejchali, Lakers za dużo często nawet nie wymuszonych strat i to czego kompletnie nie rozumiem brak angażowania Goberta w high p'n'r... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 7 minut temu, Van napisał: LeBron i Edwards póki co nie doejchali jeszcze Russella bym dodał, w obronie tragiczny, Conley robi go jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 i c*** ad sie polamal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Dzień dobry k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi