julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, elwariato napisał: czyli z nascie lat minie może tak być! w ogóle czemu nie ma tu beki z @Koelner - na FA podziałał wybitnie (wykorzystanie luki z birdami, tanie przedłużenie FAsa, niezłe MLE)....... a potem i tak go znów campy dojechały i c***a z contenderowania xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: może tak być! w ogóle czemu nie ma tu beki z @Koelner - na FA podziałał wybitnie (wykorzystanie luki z birdami, tanie przedłużenie FAsa, niezłe MLE)....... a potem i tak go znów campy dojechały i c***a z contenderowania xDDD Wciąż ma legit team, który namiesza w stawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: może tak być! w ogóle czemu nie ma tu beki z @Koelner - na FA podziałał wybitnie (wykorzystanie luki z birdami, tanie przedłużenie FAsa, niezłe MLE)....... a potem i tak go znów campy dojechały i c***a z contenderowania xDDD no oki w sumie, choc rosa chyba nie musiał sam sobie podbijac cos jak ja khrisa przy czym tu magia campow pozwala wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: może tak być! w ogóle czemu nie ma tu beki z @Koelner - na FA podziałał wybitnie (wykorzystanie luki z birdami, tanie przedłużenie FAsa, niezłe MLE)....... a potem i tak go znów campy dojechały i c***a z contenderowania xDDD Raczej nigdy contendera nie miał, nawet przed campami. Na wschodzie jednak Raps i Bulls to tier wyżej od reszty, podobnie jak Nuggets na zachodzie. Chociaż myślę że Clippers się zbliżyli bardzo do BIG3 z Denver a GSW za 2-3 sezony może do nich dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał: Raczej nigdy contendera nie miał, nawet przed campami. Na wschodzie jednak Raps i Bulls to tier wyżej od reszty, podobnie jak Nuggets na zachodzie. Chociaż myślę że Clippers się zbliżyli bardzo do BIG3 z Denver a GSW za 2-3 sezony może do nich dołączyć Przecież Knicks stoją tier wyżej od Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Przecież Knicks stoją tier wyżej od Clippers Kurde ubzduralo mi się że clips mają legit PG jeszcze typu Bledsoe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Kurde ubzduralo mi się że clips mają legit PG jeszcze typu Bledsoe.... Brogdon wygląda przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 raps to ma dwóch legit grajków choc oki reddick i igi jeszcze powinni grac swoje ... słowem Josh sie wydawal byc juz post prime a ostatnie dwa campy rewelka @SlaKB mozesz sobie pluc we brodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Thaddeus Young -> Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 już poszło jbc Baldwin i te kasztany idą jako FA do Rockets i Craptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: już poszło jbc Baldwin i te kasztany idą jako FA do Rockets i Craptors Weź tam jeszcze mój deal z Suns wrzuc, jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 9 minut temu, kuba2419 napisał: Kurde ubzduralo mi się że clips mają legit PG jeszcze typu Bledsoe.... Dokładnie mamy w LAC legit PG. I to w dodatku takiego, który zostanie. Najlepszym rozgrywającym młodego pokolenia tegorocznej kampanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Weź tam jeszcze mój deal z Suns wrzuc, jak mozesz .w gierce już dawno jest, potem zupdejtuje stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Dokładnie mamy w LAC legit PG. I to w dodatku takiego, który zostanie. Najlepszym rozgrywającym młodego pokolenia tegorocznej kampanii. xd A Dejounte Murray to co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: xd A Dejounte Murray to co! Dobrze wiem, że przegra walkę o skład z przyszłym HOF Elfrid Payton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 32 minuty temu, julekstep napisał: może tak być! w ogóle czemu nie ma tu beki z @Koelner - na FA podziałał wybitnie (wykorzystanie luki z birdami, tanie przedłużenie FAsa, niezłe MLE)....... a potem i tak go znów campy dojechały i c***a z contenderowania xDDD Dlaczego beka? Jestem wzorowym gmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 braki w składach @Sylvinho. - 3 @Roger - 2 składy zupdejtowane - można wprowadzać taktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał: składy zupdejtowane - można wprowadzać taktyki Poprosimy o pliczek z rankingami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 16 minut temu, SzuLcU napisał: Dobrze wiem, że przegra walkę o skład z przyszłym HOF Elfrid Payton nope, Dejounte gra w s5, Elfrid będzie dowodził drugim unitem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 10 minut temu, Qcin_69 napisał: nope, Dejounte gra w s5, Elfrid będzie dowodził drugim unitem hawks jako tacy to drugi unit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi