elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 28 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja będąc agentem Derricka Rose wolałbym wziąć MLE gdziekolwiek niż te ochłapy z Knicks. Dziwne, że nikt nie składa oferty. a kto ma składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Znaczy lepiej wziąć niewolniczy kontrakt na pięć lat niż rok przemęczyć się na gorszym kontrakcie? Spoko! A widziałeś już takie przypadki aby gracz brał MLE mając kilka mln więcej, co prawda na kilka lat kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał: A widziałeś już takie przypadki aby gracz brał MLE mając kilka mln więcej, co prawda na kilka lat kontrakt? Tak. Zarówno w simce jak i w RL NBA @julekstep Daj aktualizacje i temat z IV turą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Tak. Zarówno w simce jak i w RL NBA @julekstep Daj aktualizacje i temat z IV turą oram noobów w atfie, zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: oram noobów w atfie, zaraz #TeamTonyHawk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: oram noobów w atfie, zaraz ja pirtodole nie zal wam zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 6 minut temu, elwariato napisał: ja pirtodole nie zal wam zycia tylko koni żal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 10 minut temu, julekstep napisał: tylko koni żal! wybierzta se goat ogiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: wybierzta se goat ogiera w poprzednim ATFie próbowali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 48 minut temu, julekstep napisał: w poprzednim ATFie próbowali! i czyj kandydat wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @julekstep do kiedy etap IV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @juleksteppopraw datę, bo IV etap już się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Do kiedy jest? Do poniedziałku 22:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 poprawione, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Widzę że po tej rd mamy kandydata do rankingu przepłaconych ogorow @MarcusCamby Ajuż myślałem że to ja sezon temu dałem za długi kontrakt Tristanowi ale Sonics mnie przebiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 szkoda sampsona, deng ze swoim skillsetem i tak srednio pasowal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 7 minut temu, kuba2419 napisał: Widzę że po tej rd mamy kandydata do rankingu przepłaconych ogorow @MarcusCamby Ajuż myślałem że to ja sezon temu dałem za długi kontrakt Tristanowi ale Sonics mnie przebiło Tristan to drugi Noah, tylko, ze mlodszy. A rynek fajnie wycenil Noaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 23 minuty temu, Pablo81 napisał: Tristan to drugi Noah, tylko, ze mlodszy. A rynek fajnie wycenil Noaha Ta a jak ja proponowałem Tristana to zawsze był traktowany jako kasztan xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 29 minut temu, kuba2419 napisał: Widzę że po tej rd mamy kandydata do rankingu przepłaconych ogorow @MarcusCamby Ajuż myślałem że to ja sezon temu dałem za długi kontrakt Tristanowi ale Sonics mnie przebiło Masz na myśli Mikea B'Easyego? Okolice 5mln za sezon, to za niego ok cena. Mam całą trójkę - Lopez, Dragic i Beasley na 6 lat tak jak chciałem. JRicha nie dało sie tu już niestety upchnąć, bo Julek JRichowi, a Geniuz B'Easyemu zaproponowali po MLE i musiałem któregoś wybrać. Wybrałem tego młodszego i Mike zaczyna od tego sezonu swoją kariere w Dumnych SuperSonics w s5. JRicha szkoda, ale i tak jestem zadowolony z FA - tym bardziej, że to było (pomimo, że jeszcze trwa) dla mnie kluczowe FA na najbliższe sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 28 minut temu, kuba2419 napisał: Ta a jak ja proponowałem Tristana to zawsze był traktowany jako kasztan xD bo Ty nie jesteś forumowym BFF Pabla! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi