SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 24 minuty temu, julekstep napisał: Dwie ekipy zbudowane na draftowych przekretach. Piekne wzorce! ?? Nie ma już u mnie Iversona, jedyny zawodnik wybrany przeze mnie w drafcie to Nelson z 19 pickiem Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 38 minut temu, julekstep napisał: Dwie ekipy zbudowane na draftowych przekretach. Piekne wzorce! Gwiazdy całe kariery spędziły w jednym klubie. A u nas Love, Gay, czy Kirilienko ciężko będzie później przypasować, gdzie oni tak właściwie grali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 33 minuty temu, Alonzo napisał: Gwiazdy całe kariery spędziły w jednym klubie. A u nas Love, Gay, czy Kirilienko ciężko będzie później przypasować, gdzie oni tak właściwie grali.. Julek w przypadku Pistons trafil jak kulą w płot. Nelson - wybrany w drafcie przez Pistons z 19 pickiem po sezonie w którym byłem w PO. 12 sezonów w Detroit. Ginobili - pozyskany w wymianie od Hawks za pick i Courtneya Lee wybranego w końcówce draftu. 8 sezonów w Detroit. Francis - pozyskany na FA. 1 sezon w Detroit. Aminu - pozyskany na FA. 1 sezon w Detroit. Jefferson - pozyskany w wymianie od Spurs za paczkę złożoną z Pennego, Haywooda, Gilla (wszyscy pozyskani wcześniej poprzez FA). 8 sezonów w Detroit. Speights - pozyskany w wymianie od Magic za Jaya Williamsa i kogoś jeszcze (wszyscy pozyskani wcześniej poprzez FA). 1 sezon w Detroit. Chandler - pozyskany za pomocą snt od Nets za Evansa i picki (Tyreke wcześniej był pozyskany w wymianie od Celtics za pick). 3 sezony w Detroit. Ja się pytam gdzie ten przekręt draftowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 41 minut temu, Alonzo napisał: Gwiazdy całe kariery spędziły w jednym klubie. A u nas Love, Gay, czy Kirilienko ciężko będzie później przypasować, gdzie oni tak właściwie grali.. Jak można było pominąć Hornets? Ekipa Calderon - Pierce - STAT to było trio grające latami w Hornets i żaden z Nich nie był wzięty z tanku. Obecnie rodzą się kolejne klubowe legendy. Nie ma klubu z większą kulturą organizacji w lidze niż Hornets, ale Alonzo nigdy tego nie przyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Jak można było pominąć Hornets? Ekipa Calderon - Pierce - STAT to było trio grające latami w Hornets i żaden z Nich nie był wzięty z tanku. Obecnie rodzą się kolejne klubowe legendy. Nie ma klubu z większą kulturą organizacji w lidze niż Hornets, ale Alonzo nigdy tego nie przyzna Nieprawda, spójrz na moją wyliczankę powyżej. Dodatkowo Malone i Iverson całe kariery w jednym klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nieprawda, spójrz na moją wyliczankę powyżej. Dodatkowo Malone i Iverson całe kariery w jednym klubie. Wielkie Pistons przyjacielu to klub, który bardzo szanuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) wszyscy jesteście tankerami! 21 minut temu, SlaKB napisał: Julek w przypadku Pistons trafil jak kulą w płot. Nelson - wybrany w drafcie przez Pistons z 19 pickiem po sezonie w którym byłem w PO. 12 sezonów w Detroit. Ginobili - pozyskany w wymianie od Hawks za pick i Courtneya Lee wybranego w końcówce draftu. 8 sezonów w Detroit. Francis - pozyskany na FA. 1 sezon w Detroit. Aminu - pozyskany na FA. 1 sezon w Detroit. Jefferson - pozyskany w wymianie od Spurs za paczkę złożoną z Pennego, Haywooda, Gilla (wszyscy pozyskani wcześniej poprzez FA). 8 sezonów w Detroit. Speights - pozyskany w wymianie od Magic za Jaya Williamsa i kogoś jeszcze (wszyscy pozyskani wcześniej poprzez FA). 1 sezon w Detroit. Chandler - pozyskany za pomocą snt od Nets za Evansa i picki (Tyreke wcześniej był pozyskany w wymianie od Celtics za pick). 3 sezony w Detroit. Ja się pytam gdzie ten przekręt draftowy? wszystkie te ruchy to konsekwencja wysokiego win ratingu nabitego Iverkiem po którego Pistons tankowali mając dwóch HoFów w prime i uskuteczniając granie jakiegoś obrzydliwego out of position! w simkowej encyklopedii przy haśle 'tank' jest logo Pistons! (tak jak przy haśle 'mistrz' jest logo Magic!) Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 8 minut temu, julekstep napisał: wszyscy jesteście tankerami! wszystkie te ruchy to konsekwencja wysokiego win ratingu nabitego Iverkiem po którego Pistons tankowali mając dwóch HoFów w prime i uskuteczniając granie jakiegoś obrzydliwego out of position! w simkowej encyklopedii przy haśle 'tank' jest logo Pistons! (tak jak przy haśle 'mistrz' jest logo Magic!) Wszystkim graczom pozyskanym z FA dałem najlepsze kontrakty dzięki rozsądnemu dysponowaniu salary, win rating nie miał nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Jak można było pominąć Hornets? Przekręt z DeRozanem zaniża kulturę organizacji Hornets Nawiasem mówiąc proponowałeś mi swojego czasu za Millsapa i DeRozana Emeke i kość niezgody poszła o DeRozana, a teraz mam i Emekę i DeMara Jednak niewątpliwie Hornets są w absolutnej czołówce drużyn z kulturą organizacji - co widać po inwestowaniu w swoich graczy. 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie ma klubu z większą kulturą organizacji w lidze niż Hornets, ale Alonzo nigdy tego nie przyzna ja tam się nie czuję, żebym miał gorszą kulturę organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: Przekręt z DeRozanem zaniża kulturę organizacji Hornets Nawiasem mówiąc proponowałeś mi swojego czasu za Millsapa i DeRozana Emeke i kość niezgody poszła o DeRozana, a teraz mam i Emekę i DeMara To samo mogłem powiedzieć te dwa sezony temu. Też miałem jednocześnie Okafora i DeRozana Także to był lekki chichot historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 7 minut temu, SlaKB napisał: Wszystkim graczom pozyskanym z FA dałem najlepsze kontrakty dzięki rozsądnemu dysponowaniu salary, win rating nie miał nic do rzeczy. Kariera Iverka i Malonea w jednym klubie to było coś. Julek po prostu zazdrości Jednak trzeba uczciwie przyznać, że w zmierzchu swojej kariery Kirlienko trafił o niebo lepiej niż McGrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 5 minut temu, Alonzo napisał: Kariera Iverka i Malonea w jednym klubie to było coś. Julek po prostu zazdrości Jednak trzeba uczciwie przyznać, że w zmierzchu swojej kariery Kirlienko trafił o niebo lepiej niż McGrady. się okaże, McGrady przynajmniej będzie miał okazje posiedzieć na ławce z Frazierem i pooglądać jak Benoit gra swój 8 sezon w lidze, Kirilenko nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: się okaże, McGrady przynajmniej będzie miał okazje posiedzieć na ławce z Frazierem i pooglądać jak Benoit gra swój 8 sezon w lidze, Kirilenko nie Roster Atlanty Hawks w tym sezonie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: Roster Atlanty Hawks w tym sezonie: Mi to bardziej wygląda na skład spółdzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Mi się nawet tło zgadza. Sala Ślubów Ciechocinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 oho, widze ze grupa smieszkow się uaktywniła Szkoda, ze wszyscy razem macie na koncie razem mniej Finałów w simce ja jeden xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 29 minut temu, Alonzo napisał: Roster Atlanty Hawks w tym sezonie: To kibice. Zdjęcie z Media Day Atlanty Hawks poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz jak już Kevin zostaje, to mogę napisać, że niezły LOL z tym rankingiem był. Konkretnie Brook>Love Kevin tak zezłomował Lopeza, że, aż wstyd takie herezje pisać. Jakoś w żadnym rankingu klubów czy graczy nigdy nie czytałem zarzutow, że zawodnicy często zmieniali barwy. A tytułu zawsze są liczone. Kultura organizacji = mit dla maluczkich 15 minut temu, Koelner napisał: To kibice. Zdjęcie z Media Day Atlanty Hawks poniżej: A ja myslalem, że z NY po ofercie dla Rose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Kultura organizacji = mit dla maluczkich To idź pokłonić się Krzemowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Teraz jak już Kevin zostaje, to mogę napisać, że niezły LOL z tym rankingiem był. Konkretnie Brook>Love Kevin tak zezłomował Lopeza, że, aż wstyd takie herezje pisać. jakbym miał wybierać grajka budując ekipę od zera to wolę zacząć od Brooka niż od Love'a (tak jak pisałem - dla konkretnych ekip Love może być no 1 w to FA...no ale on jest jednowymiarowy mocno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi