Skocz do zawartości

ATF - GOAT Polak

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tak przeglądam te picki najładniejszych Polek to brakuje mi tutaj jeszcze "dzikia foremka"

W dniu 12.03.2023 o 23:22, P_M napisał:

Izabella Scorupco - najładniejsza polka

@julekstep

Tutaj zabrakło wybrania Czerkawskiego w dziedzinie sportu aby był idealny fit 😅

Zdjęcie z córką chyba idealnie oddaje że wyszło coś fajnego z tego xD

DAHk9kuTURBXy82ZGI4NDU5Ny02ZTNlLTRmNjctYmZlZS1kMjU5MTIxNGZjMDguanBlZ5GTAs0DSM0DSN4AAqEwAaExAQ.jpeg

I Żebrowski jako aktor to fajne granie trójkątem by było xD

Edytowane przez kuba2419

Jest ładna, ale nie jakiś rozpierdol głowy, bez przesady. 

Do Poli nie ma startu. 

Swoją drogą ostatnio widziałem jakieś arty że przyjechała do PL ws. nagrywania czegoś z CCC i tam w nagłówkach wszędzie pisali że przyjechała Polska Gwiazda :P

43 minuty temu, kuba2419 napisał:

Jak tak przeglądam te picki najładniejszych Polek to brakuje mi tutaj jeszcze "dzikia foremka"

Tutaj zabrakło wybrania Czerkawskiego w dziedzinie sportu aby był idealny fit 😅

Zdjęcie z córką chyba idealnie oddaje że wyszło coś fajnego z tego xD

DAHk9kuTURBXy82ZGI4NDU5Ny02ZTNlLTRmNjctYmZlZS1kMjU5MTIxNGZjMDguanBlZ5GTAs0DSM0DSN4AAqEwAaExAQ.jpeg

I Żebrowski jako aktor to fajne granie trójkątem by było xD

Te geny Czerkawskiego to niezbyt dobrze tu siadły.

18 minut temu, Braveheart22 napisał:

Z czasów prl to jeszcze Irena Karel

O Karel pisałem już wcześniej. Przecież ona w tamtych czasach była uważana za ładniejszą od Brylskiej czy Poli... Tylko ,że z nią jest taki problem ,ze większośc fotek jest z taką druną napuszoną fryzura ale już w filmach robiła mega wrażenie. Plus na fotkach z normalnym fryzem bije kobiecością każdą z tu wymienionych

Najsłabasze wybory to chyba aktywizm

Po 1- Co robią tu Karski i Skarbek skoro oni działali w strukturach wojskowych i wykonywali rozkazy. Aktywizm powinien wynikać chyba z odruchu serca a nie rozkazu .Bo jeśli by tak miało być to wszystkich bije Gromosław dzięki którego akcji w Iraku Polsce umorzono połowe długu zagranicznego

Po 2- Co tu robi Kukliński , który służył Ameryce a nie Polsce? W Polsce nic a nic się nie zmieniło przez jego aktywnosć

Po 3 - Co tu robi Józef Bem ale ok poczekam na uzasadnienie bo na razie nei widze za bradzo wpływu.

Po4 dwa wybory są w ogóle złamaniem zasad. Poczobut jetst obywatelem Białorusi i w Polsce nigdy nie mieszkał wiec na jakiej zasadzie trafił turaj? Nie wiem. Wałęsa jest politykiem a politycy w aktywiźmie nie mieli uczestniczyć. I on był politykiem już budując związki zawodowe.

Tam połowa wyborów jest moim zdaniem taka , która albo łamie zasady albo nei ma wiele wspólnego z aktywizmem. Brakuje ludzi, którzy naprawdę coś robili dla Polskiej społeczności

Tu Marek Kotański chyba największy społecznik obok Owsiaka w ogóle nie poszedł. Czy polski Ojciec Teresa z Kalkuta tj twórca albertynów i albertynek.

6 minut temu, ely3 napisał:

Najsłabasze wybory to chyba aktywizm

Po 1- Co robią tu Karski i Skarbek skoro oni działali w strukturach wojskowych i wykonywali rozkazy. Aktywizm powinien wynikać chyba z odruchu serca a nie rozkazu .Bo jeśli by tak miało być to wszystkich bije Gromosław dzięki którego akcji w Iraku Polsce umorzono połowe długu zagranicznego

Po 2- Co tu robi Kukliński , który służył Ameryce a nie Polsce? W Polsce nic a nic się nie zmieniło przez jego aktywnosć

Po 3 - Co tu robi Józef Bem ale ok poczekam na uzasadnienie bo na razie nei widze za bradzo wpływu.

Po4 dwa wybory są w ogóle złamaniem zasad. Poczobut jetst obywatelem Białorusi i w Polsce nigdy nie mieszkał wiec na jakiej zasadzie trafił turaj? Nie wiem. Wałęsa jest politykiem a politycy w aktywiźmie nie mieli uczestniczyć. I on był politykiem już budując związki zawodowe.

Tam połowa wyborów jest moim zdaniem taka , która albo łamie zasady albo nei ma wiele wspólnego z aktywizmem. Brakuje ludzi, którzy naprawdę coś robili dla Polskiej społeczności

Tu Marek Kotański chyba największy społecznik obok Owsiaka w ogóle nie poszedł. Czy polski Ojciec Teresa z Kalkuta tj twórca albertynów i albertynek.

ely narzekasz więcej ode mnie a to już poprzeczka zawieszona wysoko, zajjjebiście wysoko xd

• ely3 odpiął/ęła ten temat