P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Ej ale ta Gorniak to bez przesady, zeby dostala tyle hejtu, na pewno nie jest gorsza od kilku pickow tam. No tak czy siak, nie bede narzekal na podium :] Prawda, u mnie była przed Kazikiem, Korą i Marylą. Samym sukcesem na Eurowizji robi pozostałą trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 i 2 miejsce dzielą dwa pkt na 12 kategorii, słucham typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, BMF napisał: 1 i 2 miejsce dzielą dwa pkt na 12 kategorii, słucham typów. No już już, wiemy że kolejnego atfa zepsułeś, tzn wygrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Prawda, u mnie była przed Kazikiem, Korą i Marylą. Samym sukcesem na Eurowizji robi pozostałą trójkę. Dostala hejt za bycie reptilianinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Ogolnie wyniki bardzo blisko U mnie wygrał @fluber więc niech ma w prawdziwych zawodach. Edytowane 26 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: No już już, wiemy że kolejnego atfa zepsułeś, tzn wygrałeś. imho fluber jakby BMF wygrał.... to bym musiał to przeliczać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 ech, kolejny atf wzajemnego lizania się po jajach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: ech, kolejny atf wzajemnego lizania się po jajach @jack @ignazz no i @Koelner wiedziałem że tak naprawdę mnie uwielbiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Solorza nikt nie dał na 1 (poza Reikai ofc), a wygrał swoją kategorię. Btw, spore zaskoczenie imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 minuty temu, BMF napisał: 1 i 2 miejsce dzielą dwa pkt na 12 kategorii, słucham typów. Typuję że przez Ciebie jutro zaśpię do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Solorza nikt nie dał na 1 (poza Reikai ofc), a wygrał swoją kategorię. Btw, spore zaskoczenie imho. Najbardziej wyrównana kategoria, zdecydowanie najgorszy wynik 1 miejsca pod względem sumy punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: @jack @ignazz no i @Koelner wiedziałem że tak naprawdę mnie uwielbiacie jak się z tym czujesz lepiej to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) @fluber Gratulacje. Myślę że top2 bez zaskoczenia dużo lepsze wybory niż reszta stawki. Edytowane 26 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Damn jak patrzę na skład flubera overall... To jeden z gorszych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @fluber miał bardzo dobry skład. Podszedł profesjonalnie do atf. Gratuluje! 1 minutę temu, P_M napisał: Damn jak patrzę na skład flubera overall... To jeden z gorszych xD Ale bardzo równy bez wtop. Leciał rankingami a nie sympatiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ale że Kulczyk drugi?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Serio, Hurwicz 9? Jak można dać losowego lokalnego miliardera wyżej. Serio to jaja, najbardziej lolowa kategoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 minuty temu, P_M napisał: Damn jak patrzę na skład flubera overall... To jeden z gorszych xD Teraz już wiesz czemu na podium możesz tylko popatrzeć z daleka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Teraz już wiesz czemu na podium możesz tylko popatrzeć z daleka;) Medialność nazwisk wygrała, mimo sporej ilości kontrowersji wokół Nich. Wygrała stara prawda, że nieważne co mówią, byle mówili. Gratulacje, chociaż też uważam, że wiele wyborów mocno przereklamowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi