Koelner Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 tak to wydłużyliście że można o tym zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: tak to wydłużyliście że można o tym zapomnieć To jest konsekwencja tajnego głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Poszły głosy. Nawet fajnie ze wrzuciłem tak na końcu bo dzięki temu nie pamiętałem kto jakie miał nazwiska poza tymi najbardziej chwalonym lub mocno kontrowersyjnymi wiec głosowałem na nazwiska a nie teamy Robiąc to szybciej pewnie bym więcej kojarzył a tak to zostawiłem spory daleko za mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 9 godzin temu, Reikai napisał: Przypominam, ze dzis deadline na glosy postaram się do północy zdążyć, ale dopiero co wróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, P_M napisał: postaram się do północy zdążyć, ale dopiero co wróciłem. korzystając z szablonu Rappara zajęło mi to 10-20 min tbh edit -> zajebisty timing bo 2 min po tym jak to napisałem dostałem PM że w jednej kategorii zjebałem (dając jednego ziutka 2 razy xDDD) Edytowane 25 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Cytat Przez długie lata jej działalność podczas okupacji niemieckiej była nieznana; została spopularyzowana przez grupę teatralną z amerykańskiej szkoły średniej około roku 2000. Aż mi się przypomniał Bastillon i jego wybór Paula Presseya w jednym z ATF'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 16 minut temu, P_M napisał: Aż mi się przypomniał Bastillon i jego wybór Paula Presseya w jednym z ATF'ów serio googlowałeś Sendlerową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: serio googlowałeś Sendlerową? Odpalałem sobie wszystkich po kolei z tej kategorii, żeby sobie zestawiać, natomiast sam opis wiki to wypisz wymaluj wybór Presseya przez Bastillona, nikt na forum nie wiedział co to za grajek bez sprawdzenia, ale Bastek tak go zareklamował, że do dziś pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 (edytowane) Dobra, to co dostałem to wklepane do pliku. Jest na ten moment 15 głosów, w tym 6 od osób spoza gry. Brakuje 3 głosów od osób, które brały udział w grze (jak coś to jeszcze czekam). Frekwencja zatem całkiem niezła. edit: Już tylko 2 głosów brakuje Edytowane 25 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Jest szansa wydłużyć jeszcze deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jest szansa wydłużyć jeszcze deadline? Masz 2 minuty jeszcze, zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Masz 2 minuty jeszcze, zdążysz. Mam zaczęte, ale w dwie minuty nie dam rady Do 1, jakby było to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 @MarcusCamby jeszcze nie śpię, więc na spokojnie sobie rozpisz i mi wyślij. Poza tym dwóch głosów brakuje jak pisałem, więc i tak muszę spytać ewentualnie, czy wrzucać bez nich, czy poganiamy i jeszcze chwilę czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: @MarcusCamby jeszcze nie śpię, więc na spokojnie sobie rozpisz i mi wyślij. Poza tym dwóch głosów brakuje jak pisałem, więc i tak muszę spytać ewentualnie, czy wrzucać bez nich, czy poganiamy i jeszcze chwilę czekamy A kto jest do tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Poczekajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: A kto jest do tyłu? Jack i eMeS jeszcze nic nie wysłali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 @Braveheart22 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 49 minut temu, MarcusCamby napisał: @Braveheart22 poszło @Braveheart22 weź zignoruj głosy tego nooba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 11 minut temu, julekstep napisał: @Braveheart22 weź zignoruj głosy tego nooba! Japa tankerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi