fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, jack napisał: Królewska jest Religia. Spytaj @flubera Królewska jest polityka. Religia jest Boska Oddajcie, więc Cezarowi, co należy do Cezara, a Bogu to, co należy do Boga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Królewska jest polityka. Religia jest Boska Oddajcie, więc Cezarowi, co należy do Cezara, a Bogu to, co należy do Boga Nie zapominaj, kto jest królem Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Kazek Wielki i Sendlerowa? Raksa i Kaziu Sex i polityka nie ma nic wyżej 8 minut temu, BMF napisał: @julekstep- wrzucisz jeszcze raz to swoje z nauki? To zobaczę czy mam taką samą kolejność i dobrze to robię. NIE MOGĘ TWORZĘ HTML'A POD SWOJĄ TABELĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: NIE MOGĘ TWORZĘ HTML'A POD SWOJĄ TABELĘ! Masz tam błąd w tej swojej wcześniejszej tabelce i mnie skonsternowałeś. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, BMF napisał: Masz tam błąd w tej swojej wcześniejszej tabelce i mnie skonsternowałeś. ;] teraz PRACUJĘ na Twojej ej k****, błąd systemu Reikai ma 3 złota?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: teraz PRACUJĘ na Twojej ej k****, błąd systemu Reikai ma 3 złota?!? I Negri w top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: Raksa i Kaziu Sex i polityka nie ma nic wyżej Wygrałeś Raksą? O ja jebe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: Reikai ma 3 złota?!? Wymyślić konkurs i skroić go pod siebie. Majstersztyk. Sza po ba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Wygrałeś Raksą? O ja jebe. Uroda Raksy jest legendarna. Bez patrzenia wiadomo, że jest najpiękniejsza. Nic nie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Wygrałeś Raksą? O ja jebe. dałeś Zawadzką wyżej niż Raksę jesteś laikiem w tym temacie, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: dałeś Zawadzką wyżej niż Raksę jesteś laikiem w tym temacie, sorry Się ciesz, że tu poszły wybory jak Roksi i Dereszowska, magia nazwiska Ci pomogła, ale realnie to bardzo meeeeh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Epic te wyniki. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Jeszcze 12 minut. Ależ emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 12 minut temu, P_M napisał: Się ciesz, że tu poszły wybory jak Roksi i Dereszowska, magia nazwiska Ci pomogła, ale realnie to bardzo meeeeh... homoseksualizm zawsze spoko! ja tam jestem bardzo tolerancyjny, np! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: homoseksualizm zawsze spoko! ja tam jestem bardzo tolerancyjny, np! XDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Tu można zrobić multum klasyfikacji. Drużynowa, indywidualna, punktowa, medalowa, najwiekszy bust, najlepszy steal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Btw. wrzucę cały arkusz i Wasze zadanie to posprawdzać, tzn. nie biorę za to pełnej odpowiedzialności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @julekstepjakim cudem nie mam zadnego medalu???? To jakiś grubszy lol i mindfuck jak patrzę na moje picki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: @julekstepjakim cudem nie mam zadnego medalu???? To jakiś grubszy lol i mindfuck jak patrzę na moje picki xD no tu oddzielne gratulacje dla Ciebie, @ignazz i @eMeS brak medalu w tym atfie to duże osiągnięcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: homoseksualizm zawsze spoko! ja tam jestem bardzo tolerancyjny, np! Same pedały i żydy na tym forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi