DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 7 minut temu, fluber napisał: 7 minut temu, fluber napisał: 8 minut temu, BMF napisał: Robić średnią i dawać za 1 miejsce - 12 pkt, za 2 - 11, za 3 - 10, i tak dalej? Miało być chyba łączna liczba punktów jeśli dobrze kojarzę Można w jeden i drugi sposób policzyć. Więcej klasyfikacji= więcej zwycięzców= więcej zadowolonych userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: to wyrzuć bieżnię Sprzedałem za 20 tysia koledze z forum. Teraz, julekstep napisał: taka jak z fluberem i Rapparam przy udupianiu Cię! Komunikacja niewerbalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Średnia dla klasyfikacji od miejsc 1-12 w danej grupie, punkty za miejsca od 1-12. Chopin - średnia 1,6, 12 pkt za 1 miejsce. No ja myślałem że to będzie coś takiego jak wrzucił braveheart w nauce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: Sprzedałem za 20 tysia koledze z forum. to jeszcze dozbieraj z 999999999980 i kup se Dawida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 To nie mnie udupiacie tylko tych Wielkich Polaków których wybrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał: NAUKA Klasyfikacja Nick użytkownika Suma punktów Pick Nr picku 1. DRK 186 Skłodowska-Curie 2 2. Koelner 185 Kopernik 1 3. RappaR 129 Banach 65 4. Jack 120 Łukasiewicz 46 5. P_M 102 Czochralski 92 6. ignazz 100 Heweliusz 40 7. Reikai 95 Szczepanik 87 8. fluber 93 Ulam 138 9-10. eMeS 77 Wolszczan 84 9-10. julekstep 77 Tarski 67 11. BMF 61 Rejewski 93 12. Sewer 46 Domeyko 83 @BMF myślałem że będą dodawane sumy punktów jak w tej tabelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: to jeszcze dozbieraj z 999999999980 i kup se Dawida Można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: Można kupić? spytaj Maxa Factora Edytowane 26 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 8 minut temu, julekstep napisał: no właśnie piszę przecież że spora kompromitacja dla tego 'elitarnego' (wg niektórych) forum dlaczego? Jesteś jak Korwin że prowadzisz selekcje ze względu na hobby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Koelner napisał: dlaczego? Jesteś jak Korwin że prowadzisz selekcje ze względu na hobby? to Korwin jest jak ja i tu nie trzeba być melomanem jak ely żeby wiedzieć, że ja dwóch ludków robiło to samo i jeden do dziś jest uznawany za światową topkę a drugi był ot co popularny w swoich czasach to gdzie ich umiejscowić na tego typu listach Edytowane 26 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: myślałem że będą dodawane sumy punktów jak w tej tabelce Tak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: @BMF myślałem że będą dodawane sumy punktów jak w tej tabelce Ja bym zrobil to wlasnie w tym stylu, w sensie najpierw klasyfikacja w tym stylu kazdej dziedziny, a potem zliczymy zespoly i zobaczymy kto mial najlepsza srednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Ja bym zrobil to wlasnie w tym stylu, w sensie najpierw klasyfikacja w tym stylu kazdej dziedziny, a potem zliczymy zespoly i zobaczymy kto mial najlepsza srednia. No, ja chcę tak zrobić, tylko szybciej mi w Excelu jest zrobić średnia miejsc dla poszczególnej kategorii (Chopin - 1,6, Dereszowska - 11, i tak dalej) niż przypisywać za 1 miejsce - 12 pkt, i tak dalej. Ale mogę Wam wysłać plik po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, BMF napisał: No, ja chcę tak zrobić, tylko szybciej mi w Excelu jest zrobić średnia miejsc dla poszczególnej kategorii (Chopin - 1,6, Dereszowska - 11, i tak dalej) niż przypisywać za 1 miejsce - 12 pkt, i tak dalej. Ale mogę Wam wysłać plik po prostu. Nah, rob juz jak ci wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Ja bym zrobil to wlasnie w tym stylu, w sensie najpierw klasyfikacja w tym stylu kazdej dziedziny, a potem zliczymy zespoly i zobaczymy kto mial najlepsza srednia. Ale czy średnia punktów czy miejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) 17 minut temu, BMF napisał: No, ja chcę tak zrobić, tylko szybciej mi w Excelu jest zrobić średnia miejsc dla poszczególnej kategorii (Chopin - 1,6, Dereszowska - 11, i tak dalej) niż przypisywać za 1 miejsce - 12 pkt, i tak dalej. Ale mogę Wam wysłać plik po prostu. podlinkuj plik pls 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: NAUKA Klasyfikacja Nick użytkownika Suma punktów Pick Nr picku 1. DRK 186 Skłodowska-Curie 2 2. Koelner 185 Kopernik 1 3. RappaR 129 Banach 65 4. Jack 120 Łukasiewicz 46 5. P_M 102 Czochralski 92 6. ignazz 100 Heweliusz 40 7. Reikai 95 Szczepanik 87 8. fluber 93 Ulam 138 9-10. eMeS 77 Wolszczan 84 9-10. julekstep 77 Tarski 67 11. BMF 61 Rejewski 93 12. Sewer 46 Domeyko 83 ps. odrzucałem te głosy, gdzie każdy z automatu swojego dawał na 1 miejsce to jest źle zrobione odrzucając głosy własne wychodzi na to że @eMeS nie głosując zyskał mimo tego że sam dałem Wolszczana na 12tym to wychodzi że dałem mu tym 1 punktem remis z Tarskim (nie licząc w ogóle moich głosów byłoby 77-76) to chyba niefajne że promujemy 'niegłosujących' c'nie? @BMF zrób to lepiej (np. odrzucając 2 głosy skrajne dla każdego kandydata) Edytowane 26 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 23 minuty temu, julekstep napisał: to Korwin jest jak ja i tu nie trzeba być melomanem jak ely żeby wiedzieć, że ja dwóch ludków robiło to samo i jeden do dziś jest uznawany za światową topkę a drugi był ot co popularny w swoich czasach to gdzie ich umiejscowić na tego typu listach ale jak ktoś kogoś nie zna to dziwne byłoby jakby go umieszczał wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: ale jak ktoś kogoś nie zna to dziwne byłoby jakby go umieszczał wysoko miał czas żeby się zapoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Cząstkowe nieoficjalne dane bottom 3: Dereszowska 37 Kaczyński 42 Deltus 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: miał czas żeby się zapoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi