MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Chmielnicki wygra antyPolaka nie będąc Polakiem. Sam dałem Potockiego, ale tam po prawdzie powinien być Rzewuski, a biorąc pod uwagę uwielbienie dla Kościuszki, notabene dla mnie overrated to Rzewuski powinien wziąć to w cuglach. Ale Potocki też chyba będzie w pierwszej trójce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Sam dałem Potockiego, ale tam po prawdzie powinien być Rzewuski, a biorąc pod uwagę uwielbienie dla Kościuszki, notabene dla mnie overrated to Rzewuski powinien wziąć to w cuglach. Jak Kościuszko może być overrated? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 54 minuty temu, RappaR napisał: Głosy ely3 to niezły lol. Już walić to, że mnie prawie dawał wszędzie na końcu, ale wrzucenie w muzyce Rubinsteina na 12 miejscu za Górniak i Marylą to już grubszy lol no ely3 meloman pierwsza klasa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Jak Kościuszko może być overrated? Nie jestem orędownikiem krytyk powstań, ale patrząc politycznie to jego insurekcja to totalna klęska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie jestem orędownikiem krytyk powstań, ale patrząc politycznie to jego insurekcja to totalna klęska. to musisz być hejterem LeBrona , jak Kosciuszko miał przeciętny support to wywalczył niepodległość USA jak miał z dupy to tylko miał pojedyncze runy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Chmielnicki wygra antyPolaka nie będąc Polakiem. Masz może unofficial policzone czy to na razie eye test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, DRK napisał: Masz może unofficial policzone czy to na razie eye test? Eyetest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 przy tak slabym gremium glosujacych obiektywnie GOAT Polaka sie nie wybierze, ale przynajmniej ten atf potwierdzil ze: - @lorak to madry chlopak - @Qcin_69 to kalmuk - @ely3 to konkrwtny muzykoznawca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 52 minuty temu, Braveheart22 napisał: NAUKA Klasyfikacja Nick użytkownika Suma punktów Pick Nr picku 1. DRK 186 Skłodowska-Curie 2 2. Koelner 185 Kopernik 1 3. RappaR 129 Banach 65 4. Jack 120 Łukasiewicz 46 5. P_M 102 Czochralski 92 6. ignazz 100 Heweliusz 40 7. Reikai 95 Szczepanik 87 8. fluber 93 Ulam 138 9-10. eMeS 77 Wolszczan 84 9-10. julekstep 77 Tarski 67 11. BMF 61 Rejewski 93 12. Sewer 46 Domeyko 83 ps. odrzucałem te głosy, gdzie każdy z automatu swojego dawał na 1 miejsce Wygrywa ten co zdobędzie najwięcej punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ale przednia zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 13 minut temu, fluber napisał: Wygrywa ten co zdobędzie najwięcej punktów? akurat w nauce wygrywa ten co ma rowno 77 cos jak 21 w kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 41 minut temu, MarcusCamby napisał: Chmielnicki wygra antyPolaka nie będąc Polakiem. Minimalnie poza podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Widzę ze rozbić muszę wyniki końcowe do średnich bo trzech kolegów „z politycznego” widzę solidarnie dosyć mocno zaniżają wyniki moich średnich. Ale to tylko eye test bo nie liczyłem szczegółowo. To tylko zabawa ale nieładnie by było jakby w grę wchodziły inne kwestie niż nazwiska z tabelki Qcin niezmiennie bawi opisami ale w liczeniu głosow zapewne to nie pomogą Bo trzeba dodatkowo przyporządkować nazwisko Kopernik przegrał z Curie minimalnie Przez to przy takim równym podziale głosów mogą te nazwiska nie robić overkilla Tu będzie wiele smaczków taktycznych do następnych atf W paru przypadkach szokuje mnie stawianie Tomasza Kota wyżej niż wiele mocnych międzynarodowych firm. Już sam fakt ze został wywołany to szok. Kot???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 5 minut temu, ignazz napisał: Widzę ze rozbić muszę wyniki końcowe do średnich bo trzech kolegów „z politycznego” widzę solidarnie dosyć mocno zaniżają wyniki moich średnich. Ale to tylko eye test bo nie liczyłem szczegółowo. To tylko zabawa ale nieładnie by było jakby w grę wchodziły inne kwestie niż nazwiska z tabelki nom zmówiliśmy się przeciwko Tobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @ignazz ja przy głosowaniu pamiętałem że Marcelina i Heweliusz są od Ciebie. Wątpię żeby ktoś pamiętał cale składy głosując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: @ignazz ja przy głosowaniu pamiętałem że Marcelina i Heweliusz są od Ciebie. Wątpię żeby ktoś pamiętał cale składy głosując Policzy się średnie dla ciekawostek. Wiem ze wybór młodziutkiej Roksany był dla Ciebie kontrowersyjny po czym zrobiłeś to…. przez Ciebie kobieta płacze. 5 minut temu, julekstep napisał: nom zmówiliśmy się przeciwko Tobie! To bezwiednie poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) większość głosujących dająca Paderewskiego (gorszego pianistę) przed Rubinsteinem (dużo lepszym pianistą) w kategorii muzyka to spora kompromitacja dla całej zabawy tbh 2 minuty temu, ignazz napisał: To bezwiednie poszło przekazem myśli z premedytacją Edytowane 26 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: większość głosujących dająca Paderewskiego (gorszego pianistę) przed Rubinsteinem (dużo lepszym pianistą) w kategorii muzyka to spora kompromitacja dla całej zabawy tbh przekazem myśli z premedytacją Raczej możliwość ze bez koordynacji działań postąpiliście podobnie. Po prostu nie było tam zmowy i tego nie zarzucam żadnemu uczestnikowi zabawy. Ale średnie pewnie to mogą bardziej zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Robić średnią i dawać za 1 miejsce - 12 pkt, za 2 - 11, za 3 - 10, i tak dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, ignazz napisał: Raczej możliwość ze bez koordynacji działań postąpiliście podobnie. Po prostu nie było tam zmowy i tego nie zarzucam żadnemu uczestnikowi zabawy. Ale średnie pewnie to mogą bardziej zweryfikować. była zmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi