RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Też mnie dziwi tak wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Mogę zliczyć, bo i tak się bawię w Excelu, ale nie wiem ile mi to zajmie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Też mnie dziwi tak wysoko Ja mhm, dla mnie to był nobrainer, że w tej kategorii jest jedynką. Podejrzewam, że w takiej Francji, nikogo oprócz Wałęsy z wyborów w aktywizmie nie znają... Teraz, BMF napisał: Mogę zliczyć, bo i tak się bawię w Excelu, ale nie wiem ile mi to zajmie. ;] Liczymy na Ciebie, jak coś mogę podesłać excela z swoimi głosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Ja mhm, dla mnie to był nobrainer, że w tej kategorii jest jedynką. Podejrzewam, że w takiej Francji, nikogo oprócz Wałęsy z wyborów w aktywizmie nie znają... A z Gruzji tylko Stalina. Puenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: A z Gruzji tylko Stalina. Puenta? Serio, chcesz powiedzieć, że Stalin był aktywistą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Nie ma c***a żebym to przejrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Serio, chcesz powiedzieć, że Stalin był aktywistą? I to bardzo znaczącym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 7 minut temu, BMF napisał: Mogę zliczyć, bo i tak się bawię w Excelu, Really? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: Really? Cicho, bo się jeszcze rozmyśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: I to bardzo znaczącym. Skoro tak klasyfikujesz tę kategorię, to dziwię się twoim wyborom i głosom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Skoro tak klasyfikujesz tę kategorię, to dziwię się twoim wyborom i głosom... Akurat kariera dość podobna do Wałęsy u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) NAUKA Klasyfikacja Nick użytkownika Suma punktów Pick Nr picku 1. DRK 186 Skłodowska-Curie 2 2. Koelner 185 Kopernik 1 3. RappaR 129 Banach 65 4. Jack 120 Łukasiewicz 46 5. P_M 102 Czochralski 92 6. ignazz 100 Heweliusz 40 7. Reikai 95 Szczepanik 87 8. fluber 93 Ulam 138 9-10. eMeS 77 Wolszczan 84 9-10. julekstep 77 Tarski 67 11. BMF 61 Rejewski 93 12. Sewer 46 Domeyko 83 ps. odrzucałem te głosy, gdzie każdy z automatu swojego dawał na 1 miejsce Edytowane 26 Marca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Czochralskim przystealowałem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Kaczyński wyższej niż 11 czy 12 miejsce to gruby beton xD na forum mamy 2 takich - julek i Rappar xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 7 minut temu, Braveheart22 napisał: NAUKA Klasyfikacja Nick użytkownika Suma punktów Pick Nr picku 1. DRK 186 Skłodowska-Curie 2 2. Koelner 185 Kopernik 1 3. RappaR 129 Banach 65 4. Jack 120 Łukasiewicz 46 5. P_M 102 Czochralski 92 6. ignazz 100 Heweliusz 40 7. Reikai 95 Szczepanik 87 8. fluber 93 Ulam 138 9-10. eMeS 77 Wolszczan 84 9-10. julekstep 77 Tarski 67 11. BMF 61 Rejewski 93 12. Sewer 46 Domeyko 83 ps. odrzucałem te głosy, gdzie każdy z automatu swojego dawał na 1 miejsce Gratulacje @DRK Fajna zabawa ponieważ nie patrzyłem nawet na nicki i głosowałem na nazwiska. Nie jestem zdziwiony, że @RappaR jest wysoko ponieważ podobały mi się picki w trakcie draftowania a w sumie też nie wiem czy głosowałem na niego wysoko ale tak z pamięci kojarzę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: Gratulacje @DRK Fajna zabawa ponieważ nie patrzyłem nawet na nicki i głosowałem na nazwiska. Nie jestem zdziwiony, że @RappaR jest wysoko ponieważ podobały mi się picki w trakcie draftowania a w sumie też nie wiem czy głosowałem na niego wysoko ale tak z pamięci kojarzę ;] Zluzuj, to tylko suma za NAUKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Zluzuj, to tylko suma za NAUKE. wiem ale to już jest niezła próbka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: wiem ale to już jest niezła próbka ;] Absolutnie nie miarodajna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Dziękuję w imieniu Marii za Wasze głosy. Wiadomo było że jest dwóch pewniaków i z tego miejsca szczególne uznanie za grę fair dla @Koelner. Gdyby wrzucił MCS tendencyjnie gdzieś w dół swojego rankingu byłoby po zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: Absolutnie nie miarodajna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi