fluber Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 godziny temu, Braveheart22 napisał: Jack i eMeS jeszcze nic nie wysłali. Jakby planowali wysłać to by chyba dali znać żeby poczekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 A nie miało być do niedzieli? Włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) k**** jak ktoś w dziale polityka czy NBA będzie się mundrował że coś jest robione wolno to dam mu link do tego tematu Edytowane 26 Marca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Godzinę temu, jack napisał: A nie miało być do niedzieli? Włącznie Nie, nie miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @Braveheart22 wyniki som uż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @eMeS??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: @eMeS??? mozesz wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 To co, gotowi? Wyszło 70+ stron w wordzie, więc żeby nie wrzucać takiego tasiemca to rozbije to od razu na kategorie. Proszę zatem, by ktoś rozdzielał to kropkami, żeby się nie złączyło. Btw, mam cząstkowe wyniki za kategorię "NAUKA", które na szybko chwilę temu policzyłem, tak w ramach niespodzianki. Dajcie znać czy gotowi i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Dajcie znać czy gotowi i jedziemy jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Silni, zwarci, gotowi. Można wrzucać bo rosół stygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Dawać bo ide z dzieckiem do kina za półtorej godziny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 dawać te kropki w temacie obok, bo się złączy wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: dawać te kropki w temacie obok, bo się złączy wszystko! Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ja myślałem, że to wyniki będą wrzucane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja myślałem, że to wyniki będą wrzucane Haha Liczy ktoś inny nie wiem kto ale generalka to chyba gdzieś w Kwietniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja myślałem, że to wyniki będą wrzucane No ja mam nadzieję, że @Braveheart22 ma przygotowane wyniki zbiorcze, czyli kto jaką pulę punktów w totalu zebrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ja mam wyniki całkowite dla siebie podliczone, mam nadzieje że inni głosujący zrobili podobnie więc to by ułatwilo opracowanie generalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @P_M koniec, dzięki! a teraz się grillujcie Odnośnie punktacji, no to wybaczcie, ale trochę za dużo roboty, tym bardziej, że sporo głosów przyszło wczoraj, a druga sprawa, że przyjęliście taki format głosowania, że ciężko było to pod jakiś szablon wrzucić i od razu zliczać. Btw, chyba nie jest wielki problem, byście podzielili się pracą? @agresywnychomik na przykład od razu mi wysłał sumę punktów, ja dla swoich głosów też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Głosy ely3 to niezły lol. Już walić to, że mnie prawie dawał wszędzie na końcu, ale wrzucenie w muzyce Rubinsteina na 12 miejscu za Górniak i Marylą to już grubszy lol Lorak w sumie też grubo z Górniak na 3# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Dla mnie największy mindfuck to wasze oceny Wałęsy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi