RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 8 minut temu, matek napisał: W ogóle szokuje mnie, ile syfu zostało wybrane akurat w tej kategorii. Każdy ma inne gusta jak widać. Według mnie Roxie bije wszystkie tu wybory, a jest uznanawana za trollpick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 22 minuty temu, fluber napisał: Krupa, Doda hooker-type uroda, nie dziwię się, że nie poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Każdy ma inne gusta jak widać. Według mnie Roxie bije wszystkie tu wybory, a jest uznanawana za trollpick Roxie wybrałeś o 5 lat za wcześnie. Ona jeszcze rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Roxie wybrałeś o 5 lat za wcześnie. Ona jeszcze rośnie. Już jako 18-latka spełnia moje standardy urody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Już jako 18-latka spełnia moje standardy urody Ja już jestem za stary, dla mnie to ciągle dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 19 minut temu, P_M napisał: hooker-type uroda, nie dziwię się, że nie poszły. Doda to zgoda ale Krupa za młodu to była raczej sweet blond girl type a nie jakaś bad bitch, Cmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Jak tak przeglądam te picki najładniejszych Polek to brakuje mi tutaj jeszcze "dzikia foremka" W dniu 12.03.2023 o 23:22, P_M napisał: Izabella Scorupco - najładniejsza polka @julekstep Tutaj zabrakło wybrania Czerkawskiego w dziedzinie sportu aby był idealny fit Zdjęcie z córką chyba idealnie oddaje że wyszło coś fajnego z tego xD I Żebrowski jako aktor to fajne granie trójkątem by było xD Edytowane 16 Marca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Btw Szkoda ze Emily Ratajkowski nie można podpiąć jako Polkę bo to byłby chyba wg mnie też nobrainer pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Jest ładna, ale nie jakiś rozpierdol głowy, bez przesady. Do Poli nie ma startu. Swoją drogą ostatnio widziałem jakieś arty że przyjechała do PL ws. nagrywania czegoś z CCC i tam w nagłówkach wszędzie pisali że przyjechała Polska Gwiazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Z czasów prl to jeszcze Irena Karel czy Halina Golanko śmiało mogłyby się załapać. Z czasów obecnych jeszcze Michalina Łabacz (Wołyń, Belfer) nawet ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Pogadane już o dupach to licze na podobne dyskusje w innych kategoriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 43 minuty temu, kuba2419 napisał: Jak tak przeglądam te picki najładniejszych Polek to brakuje mi tutaj jeszcze "dzikia foremka" Tutaj zabrakło wybrania Czerkawskiego w dziedzinie sportu aby był idealny fit Zdjęcie z córką chyba idealnie oddaje że wyszło coś fajnego z tego xD I Żebrowski jako aktor to fajne granie trójkątem by było xD Te geny Czerkawskiego to niezbyt dobrze tu siadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 18 minut temu, Braveheart22 napisał: Z czasów prl to jeszcze Irena Karel O Karel pisałem już wcześniej. Przecież ona w tamtych czasach była uważana za ładniejszą od Brylskiej czy Poli... Tylko ,że z nią jest taki problem ,ze większośc fotek jest z taką druną napuszoną fryzura ale już w filmach robiła mega wrażenie. Plus na fotkach z normalnym fryzem bije kobiecością każdą z tu wymienionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Z panienek to jeszcze Iza Miko mogła się tutaj załapać, która ma też international value. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Najsłabasze wybory to chyba aktywizm Po 1- Co robią tu Karski i Skarbek skoro oni działali w strukturach wojskowych i wykonywali rozkazy. Aktywizm powinien wynikać chyba z odruchu serca a nie rozkazu .Bo jeśli by tak miało być to wszystkich bije Gromosław dzięki którego akcji w Iraku Polsce umorzono połowe długu zagranicznego Po 2- Co tu robi Kukliński , który służył Ameryce a nie Polsce? W Polsce nic a nic się nie zmieniło przez jego aktywnosć Po 3 - Co tu robi Józef Bem ale ok poczekam na uzasadnienie bo na razie nei widze za bradzo wpływu. Po4 dwa wybory są w ogóle złamaniem zasad. Poczobut jetst obywatelem Białorusi i w Polsce nigdy nie mieszkał wiec na jakiej zasadzie trafił turaj? Nie wiem. Wałęsa jest politykiem a politycy w aktywiźmie nie mieli uczestniczyć. I on był politykiem już budując związki zawodowe. Tam połowa wyborów jest moim zdaniem taka , która albo łamie zasady albo nei ma wiele wspólnego z aktywizmem. Brakuje ludzi, którzy naprawdę coś robili dla Polskiej społeczności Tu Marek Kotański chyba największy społecznik obok Owsiaka w ogóle nie poszedł. Czy polski Ojciec Teresa z Kalkuta tj twórca albertynów i albertynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 3 minuty temu, ely3 napisał: Tu Marek Kotański chyba największy społecznik obok Owsiaka w ogóle nie poszedł. poszedł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 6 minut temu, ely3 napisał: Najsłabasze wybory to chyba aktywizm Po 1- Co robią tu Karski i Skarbek skoro oni działali w strukturach wojskowych i wykonywali rozkazy. Aktywizm powinien wynikać chyba z odruchu serca a nie rozkazu .Bo jeśli by tak miało być to wszystkich bije Gromosław dzięki którego akcji w Iraku Polsce umorzono połowe długu zagranicznego Po 2- Co tu robi Kukliński , który służył Ameryce a nie Polsce? W Polsce nic a nic się nie zmieniło przez jego aktywnosć Po 3 - Co tu robi Józef Bem ale ok poczekam na uzasadnienie bo na razie nei widze za bradzo wpływu. Po4 dwa wybory są w ogóle złamaniem zasad. Poczobut jetst obywatelem Białorusi i w Polsce nigdy nie mieszkał wiec na jakiej zasadzie trafił turaj? Nie wiem. Wałęsa jest politykiem a politycy w aktywiźmie nie mieli uczestniczyć. I on był politykiem już budując związki zawodowe. Tam połowa wyborów jest moim zdaniem taka , która albo łamie zasady albo nei ma wiele wspólnego z aktywizmem. Brakuje ludzi, którzy naprawdę coś robili dla Polskiej społeczności Tu Marek Kotański chyba największy społecznik obok Owsiaka w ogóle nie poszedł. Czy polski Ojciec Teresa z Kalkuta tj twórca albertynów i albertynek. ely narzekasz więcej ode mnie a to już poprzeczka zawieszona wysoko, zajjjebiście wysoko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Jeszcze też w nauce brak Józefa Rotblata jest dziwny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: poszedł: Janina Ochojska i Maja Ostaszewska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Janina Ochojska i Maja Ostaszewska Maja Staśko i Pszczółka Maja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi