BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: dwoch bierzesz Przecież miało być ABBA. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 12 minut temu, BMF napisał: Przecież miało być ABBA. ;] pickuj tego Gortata a nie tam się mądralujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 To zaraz, ale popsuliście kolejność. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 18 minut temu, BMF napisał: To zaraz, ale popsuliście kolejność. ;] lol faktycznie sie zamotalem o well - w pierwszym poscie juz poprawione, co zlego to nie ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Sam się zastanawiałem czy Dzierżyński czy Bierut, ale porównałem CV i uznałem że pierwszy był gorszy. Tak czy inaczej pewne top 2 w kategorii w 3 rundzie to obowiązkowy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 BMF dobry jest w te afty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 14 minut temu, fluber napisał: Sam się zastanawiałem czy Dzierżyński czy Bierut, ale porównałem CV i uznałem że pierwszy był gorszy. Tak czy inaczej pewne top 2 w kategorii w 3 rundzie to obowiązkowy wybór. IMHO ani jeden ani drugi nie są top 1 w tej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 5 minut temu, P_M napisał: IMHO ani jeden ani drugi nie są top 1 w tej kategorii Ale sam wiesz że to jakiś Twój subiektywny pomysl a nie obiektywny strzał bo top 1 kategorii wybrałbys w 3 rundzie zamiast Faustyny lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Andrzej Wajda film @RappaR lol bylem pewien ze juz poszedl dobry pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ale sam wiesz że to jakiś Twój subiektywny pomysl a nie obiektywny strzał bo top 1 kategorii wybrałbys w 3 rundzie zamiast Faustyny lekko Ja patrzę na różnicę pomiędzy kolejnymi tierami. W takiej literaturze w tier 1 masz z sporo pickow i ciężko ocenić, który lepszy. W religii moim zdaniem przerwa pomiędzy JP2, Faustyną i resztą jest większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Wajda steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: lol bylem pewien ze juz poszedl dobry pick Meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Wajda steal Naah, ot co top3 kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Bierut pasuje do antypolaka ale nie był aż takim hardcorem. Kto to jest Faustyna Kowalska? Teraz, BMF napisał: Naah, ot co top3 kategorii. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Ja patrzę na różnicę pomiędzy kolejnymi tierami. W takiej literaturze w tier 1 masz z sporo pickow i ciężko ocenić, który lepszy. W religii moim zdaniem przerwa pomiędzy JP2, Faustyną i resztą jest większa. Ja nie mam Faustyny w top 2 w tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Ja nie mam Faustyny w top 2 w tej kategorii. oh well, weird Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Wajda steal Overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Nie Tak, ale rozwinę po wyborach. Aczkolwiek top3 w 3 rundzie z upsidem na poparcie ludu to niezły pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: oh well, weird Myślę że nikt z moich katolickich znajomych by jej tam nie wcisnął. Teraz, BMF napisał: Tak, ale rozwinę po wyborach. Aczkolwiek top3 w 3 rundzie z upsidem na poparcie ludu to niezły pick. Ja mam Wajdę na 1 w swoim rankingu, ale wcześniej nie brałem, bo zdaję sobie sprawę, że inni wcale go tam nie muszą dać i to nie jest pewniak. Ale w 3 rundzie to już podłoga jest tak wysoko, że nie miałem wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Wajda jest internatizionale i mam wyjevabe że jakiś reżyserek z kina b jest lepszy w niszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi