LAF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 No niestety ten ATF odpuszczam , ale mam za to rymowankę : @Koelner czeka do Środy aby wybrać wodza co Turków w Stambule pokona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Gdzie tu rymowanka? 2 minuty temu, LAF napisał: No niestety ten ATF odpuszczam , ale mam za to rymowankę : @Koelner czeka do Środy aby wybrać wodza co Turków w Stambule pokona ! Wpis niezwykły Rym bazuje na dwóch słowach o zakończeniu „a”. Mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Gdzie tu rymowanka? Wpis niezwykły Rym bazuje na dwóch słowach o zakończeniu „a”. Mocne mocny kandydat do top5 w kat. literatura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 To było na rozluźnienie ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, LAF napisał: To było na rozluźnienie ; ] I się rozluźniłeś? Ok. Gramy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @P_M ostry pace na bottom-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: @P_M ostry pace na bottom-1 Mając Roberta nie krytykuj igi bo jedziecie na jednym wózku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @P_M ostry pace na bottom-1 Dorzuci Horbana w kategorii nauka i można zamykać po trzech pickach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: Mając Roberta nie krytykuj igi bo jedziecie na jednym wózku tak na średnio bym powiedział Robert w tym momencie, mając już najlepsze lata za sobą (świetne longevity btw) ma 5-8x większe net worth od Igi, która jest w swoim ścisłym peaku ja jadę na wyjebanym w złocie wóżku P_M jedzie na wózku z Tesco @BMF w atfie bierze najnudniejsze safe picki bez odrobiny polotu NOWE, NIE ZNAŁEM Edytowane 10 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: tak na średnio bym powiedział Robert w tym momencie, mając już najlepsze lata za sobą (świetne longevity btw) ma 5-8x większe net worth od Igi, która jest w swoim ścisłym peaku ja jadę na wyjebanym w złocie wóżku P_M jedzie na wózku z Tesco Jak atakujo znaczy, że dobrze jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Jak atakujo znaczy, że dobrze jest;) może jeszcze nie zdążyłeś zauważyć, ale ja w każdym atfie atakuję każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: @BMF w atfie bierze najnudniejsze safe picki bez odrobiny polotu Patrząc na wybory niektórych to powinienem brać Blankę Lipińska i jest szansa, że nie byłbym ostatni. ;] Ty też dobry, ,,mam steala w aktywizmie, watch out'', a potem bierzesz tego steala w połowie drugiej rundy. xD Świątek bust, wzięcie max 3rd spota (a pewnie i tak nie za longevity) w swojej kategorii drugiej rundzie to oryginalna taktyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 6 minut temu, BMF napisał: Ty też dobry, ,,mam steala w aktywizmie, watch out'', a potem bierzesz tego steala w połowie drugiej rundy. xD poszedł Pilecki, mój 2nd choice więc się wystraszyłem! ale i tak imho Sandlerowa bardzo mocny contender do 1st spota w aktywizmie, więc dalej ok pick na 2gą rundę 7 minut temu, BMF napisał: Świątek bust, wzięcie max 3rd spota (a pewnie i tak nie za longevity) w swojej kategorii drugiej rundzie to oryginalna taktyka. na top3 imho nie ma szans 4-5 miejsce będzie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 poszły picki które są znane tylko w Polsce i to pewnie nie przez wszystkich więc troche meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @Koelner kasztanie dwoch bierzesz Kosciuszko dobry pick, mial isc do mnie w tej rundzie za to Rodowicz to bust jeszcze wiekszy od Walesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) Teraz znowu zaczynasz 3R @Koelner 8 minut temu, julekstep napisał: Rodowicz to bust jeszcze wiekszy od Walesy Ale longevity ma super. Takiego to nawet Zygmunt I Stary nie miał. 8 minut temu, julekstep napisał: Edytowane 11 Marca 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 8 minut temu, julekstep napisał: Kosciuszko dobry pick, mial isc do mnie w tej rundzie teraz to już nie jestem pewien 9 minut temu, julekstep napisał: @Koelner kasztanie dwoch bierzesz zara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 9 godzin temu, ignazz napisał: . Geny miał podobno Wikinga To chyba mit boomerow obalony dawno jak dobra obrona w 90s. Wszystkie pochowki Wikingow w Polsce sa z czasow po konsolidacji panstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Tamtych historii nie idzie ani potwierdzić ani obalić. Dlatego użyłem świadomie „podobno” Liczba źródeł by każdego z nas powaliła. Tzn blisko zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Tamtych historii nie idzie ani potwierdzić ani obalić. Dlatego użyłem świadomie „podobno” Liczba źródeł by każdego z nas powaliła. Tzn blisko zera To nie można też potwierdzić ani obalić, że był Żydem albo Arabem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi