julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Lewy jako Polak raczej zawodzi. nom i dlatego w gadce z obcokrajowcami to jest pierwsza (i często jedyna) osoba z PL jaką są w stanie wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: nom i dlatego w gadce z obcokrajowcami to jest pierwsza (i często jedyna) osoba z PL jaką są w stanie wymienić To prawie jak Fidel Castro na Kubie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 7-11 busty jak ja pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: To prawie jak Fidel Castro na Kubie! no myślę że w kubańskiej edycji tej zabawy kategorię polityka Fidel wygrałby w cuglach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: jeśli mówimy o wymierności to jej rekord to aktualnie nr 23 na świecie, bez szału patrząc na popularność sportu Jej rekord świata z 1976 na 400m dawałby medale na Igrzyskach/MŚ w 2021/2022, tak że raczej grubo. ;] Ale jak ktoś tam ma Lewego jako nr 1, to spoko, ale jak ktoś ma ze sportów ,,olimpijskich'' argumenty w takiej dyskusji, to ona. Mówimy o biegach krótkodystansowych, nie o skokach narciarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Jej rekord świata z 1976 na 400m dawałby medale na Igrzyskach/MŚ w 2021/2022, tak że raczej grubo. ;] Ale jak ktoś tam ma Lewego jako nr 1, to spoko, ale jak ktoś ma ze sportów ,,olimpijskich'' argumenty w takiej dyskusji, to ona. Mówimy o biegach krótkodystansowych, nie o skokach narciarskich. Należy pamiętać , że raczej nie miała Komory kriogenicznej i rehabilitnantow, czy jakiejś odnowy biologicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Należy pamiętać , że raczej nie miała Komory kriogenicznej i rehabilitnantow, czy jakiejś odnowy biologicznej. Ani kontroli antydopingowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Ani kontroli antydopingowej Kolejna przeszkoda, wygrywała z koksiarami. Top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Mój typ biznesowy poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ani kontroli antydopingowej https://www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,21760741,lekkoatletyka-kozakiewicz-zawodnicy-zarli-doping-az-im-z.html Ktoś pomyśli, że wszyscy do jakiegoś ustalonego roku brali doping, nawet Jesse Owens czy Irena Szewińska. Tu trzeba przypominać, że doping mocno wszedł do sportu dopiero w latach 80. poprzedniego wieku [wcześniej ze swoim państwowym programem dopingowym ruszyło NRD, które przez sport chciało pokazać, że jest potężniejsze od państw kapitalistycznych], bo wtedy w sporcie pojawiły się duże pieniądze. Ja za olimpijskie złoto i rekord świata na igrzyskach w Moskwie w 1980 roku dostałem 150 dolarów. Po cholerę by mi było psuć sobie zdrowie za takie kieszonkowe? Wcześniej za pobicie rekordu świata nie dostałem ani grosza. Nie miałem po co się dopingować i tego nie robiłem. W Moskwie to nawet przychodzili do mnie ci nasi rządowcy, którzy byli odpowiedzialni za to, żebyśmy nie wygrali za dużo i mówili: „Władek, najlepiej by było, gdybyś przegrał”. Dobry doping, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: https://www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,21760741,lekkoatletyka-kozakiewicz-zawodnicy-zarli-doping-az-im-z.html Ktoś pomyśli, że wszyscy do jakiegoś ustalonego roku brali doping, nawet Jesse Owens czy Irena Szewińska. Tu trzeba przypominać, że doping mocno wszedł do sportu dopiero w latach 80. poprzedniego wieku [wcześniej ze swoim państwowym programem dopingowym ruszyło NRD, które przez sport chciało pokazać, że jest potężniejsze od państw kapitalistycznych], bo wtedy w sporcie pojawiły się duże pieniądze. Ja za olimpijskie złoto i rekord świata na igrzyskach w Moskwie w 1980 roku dostałem 150 dolarów. Po cholerę by mi było psuć sobie zdrowie za takie kieszonkowe? Wcześniej za pobicie rekordu świata nie dostałem ani grosza. Nie miałem po co się dopingować i tego nie robiłem. W Moskwie to nawet przychodzili do mnie ci nasi rządowcy, którzy byli odpowiedzialni za to, żebyśmy nie wygrali za dużo i mówili: „Władek, najlepiej by było, gdybyś przegrał”. Dobry doping, co? nom zarobki za wykonywaną pracę -> kolejny argument za Lewym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Mój typ biznesowy poszedł U mnie też był w ścisłym topie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Każdy myślał, że da Rydzyka do biznesu i zostanie królem dowcipu na imieninach u ciotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, Chytruz napisał: Każdy myślał, że da Rydzyka do biznesu i zostanie królem dowcipu na imieninach u ciotki. Co by o nim nie sądzić to zbudował pokaźne imperium z niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 minuty temu, jack napisał: Co by o nim nie sądzić to zbudował pokaźne imperium z niczego. Można powiedzieć nawet że zamienił wodę w wino - tak trzymając się kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Rydzyk to jest goat biznesu w polsce, nie ma co sie smiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieje? podraftujecie sobie jakieś drużyny i co dalej, ktoś zrobi wirtualne 1 z 10 ze Sznukiem czy jak oni ku-rwa majo ze sobo rywalizować? P.S wyczuwam dobro rozkmine nad Polańskim Edytowane 10 Marca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Godzinę temu, ignazz napisał: Oj. Jednak twórca odrodzenia niepodległej Polski, zbawca Euro przed radziecka zaraza gdzie cud nad Wisła wysoko punktują zagraniczne autorytety i bardzo sprawne trzymanie władzy. Zabił Rozwadowskiego odpowiedzialnego za nią 44 minuty temu, Chytruz napisał: 7-11 busty jak ja pi****le. Nazista, antysemita i komunista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) 6 minut temu, rw30 napisał: P.S wyczuwam dobro rozkmine nad Polańskim Myślałem że jak go zapodam to może będzie jakaś inba a tu cisza (ale moim zdaniem nie ma większego Polaka w świecie kina) btw.Szanuje @RappaR twoje zdanie i trochę się z nim zgadzam ale nikt inny mi tu nie pasował bardziej niż Lem. Edytowane 10 Marca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Lem to według mnie najlepszy pisarz w historii, ale dla mnie bust. Czemu? Literatura to kategoria, w której stoimy najlepiej i najbogaciej. Jest sporo topowych nazwisk i cieżko wymienić kogoś n1#. To jakby stwierdzić - kogo wolicie? Dantego, Byrona, Christie, Tolkiena czy Rowling? Który z nich będzie wybrany w plebiscycie jako nr1? Teraz, Sewer napisał: Myślałem że jak go zapodam to może będzie jakaś inba a tu cisza. Bezpieczny peak. Na pewno dostaniesz pełne poparcie w głosach od Jacka za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi