fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał: kierowałem się wiekiem w bo ref, ale cieszę się ze z 7 pozwoliliście mi wybrać gracza którego brałbym tez z 1! Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: pls te nooby z top3 i tak by go nie wziely xD oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: no jak widzisz nie do końca, ja brałem twój przykład z Lebrona jako ostatni sezon i zobaczyłem jaki był jego wiek i analogicznie patrzyłem na resztę, żeby wiek rocznikowo był under 24 i wydawało mi się to sensowne. No przecież już Reikai wziął Jordana na tej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Eee to moge Jordan 87-88 czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 kto pisze opis druzyny w tej zabawie @Qcin_69 czy @mac ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Eee to moge Jordan 87-88 czy nie? No nie. Jordan to rocznik 63, więc 86/87 to ostatni sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 k****, po prostu żeby uprościć i skończyć z kalkulowaniem oraz dyskusjami, przyjmijmy, że jeśli na bbref w kolumnie Age jest 24, to można brać grajka, a jeśli w tej kolumnie mamy przy sezonie 25, to cześć. Proste rozwiązanie. https://www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: No przecież już Reikai wziął Jordana na tej zasadzie. widzę wlasnie ze Jordan też w momencie zakończenia sezonu ma 24+ no ładnie niezłe mi "under 24". Matematyka nie lubi tego atfu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Bo tak będzie nieskończone pi****lenie nt roczników jak w temacie o religiach lub o remoncie, zamiast skupić się na wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 proszę zmienić lebrona na 08/09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 6 minut temu, Qcin_69 napisał: wątpię by poszedł, po wyborach widać przecież ze do tej pory szły głównie medialne nazwiska, ale ja czekam aż przybędzie tu mój przyjaciel @MarcusCamby i przypomni gawiedzi jak zajebisty był to rok w wykonaniu Wade’a! Ciężko ocenić mi to w tym formacie zabawy, nie robiąc żadnego researchu. Na pewno nie był to najlepszy sezon w karierze Wade, ale zastanawiam się też jaka może być garstka graczy, których prime przypadł na wiek under 24. Pick tak na pierwszy rzut oka wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Nie będzie się chciało wchodzić w temat dyskusji, jak będzie zaśmiecony gadką o rocznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, matek napisał: Bo tak będzie nieskończone pi****lenie nt roczników jak w temacie o religiach lub o remoncie, zamiast skupić się na wyborach. co w tym dziwnego skoro ten atf mial sie wlasnie roznic od innych 'widelkami wiekowymi'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, matek napisał: k****, po prostu żeby uprościć i skończyć z kalkulowaniem oraz dyskusjami, przyjmijmy, że jeśli na bbref w kolumnie Age jest 24, to można brać grajka, a jeśli w tej kolumnie mamy przy sezonie 25, to cześć. Proste rozwiązanie. https://www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html no w c*** zajebisty pomysł, wchodzisz w sezon 96/97 wg twojej logiki, a tam w game logu na koniec sezonu widzisz 25 lat i 67 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 6 minut temu, julekstep napisał: kto pisze opis druzyny w tej zabawie @Qcin_69 czy @mac ? xD u nas opisami zajmuje się Laf, chyba ze LBS pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, matek napisał: Bo tak będzie nieskończone pi****lenie nt roczników jak w temacie o religiach lub o remoncie, zamiast skupić się na wyborach. Br bodaj 1 lutego ma zmianę wieku. Dlatego ustawiłem rocznik żeby nie było dziwnego kombinowania. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: u nas opisami zajmuje się Laf, chyba ze LBS pomoże A kto zrobi opis lafa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 fluber juz doprecyzowal wiec sobie po prostu odejmujcie rok urodzenia od roku w ktorym sie konczyl sezon i tyle sheeeesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @blackmagic nie mozesz wziac rookie birda bo to sezon 79/80, a gramy od 80/81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @blackmagic wybór do poprawki, bird się nie kwalifikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi