P_M Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 4 minuty temu, blackmagic napisał: Mozemy wydluzyc czas do konca weekends? Chyba ze tylko Ja jeszcze nic nie napisalem Też bym poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 12 minut temu, blackmagic napisał: Mozemy wydluzyc czas do konca weekends? Chyba ze tylko Ja jeszcze nic nie napisalem Ja nie mam tym problemu, nie wiem jak osoby które już wysłały opisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 @fluber wysłałem opis do @mac ma tam jakieś literówki sprawdzić i wyśle Tobie opis, bo ja mam tabake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Musisz wysłać sam bo mac jest na ignorze i tam zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał: @fluber wysłałem opis do @mac ma tam jakieś literówki sprawdzić i wyśle Tobie opis, bo ja mam tabake ahahhahahaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Godzinę temu, fluber napisał: Musisz wysłać sam bo mac jest na ignorze i tam zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał: ahahhahahaaha japa tam tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nie chce się komuś napisać para-opis za @Reikai? ;] ,,Mam Jordana, japa tankerzy"? Bo słabo jak jeden z lepszych teamów wypadnie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Nie chce się komuś napisać para-opis za @Reikai? ;] ,,Mam Jordana, japa tankerzy"? Bo słabo jak jeden z lepszych teamów wypadnie. ;] Jakbyście przedłużyli, to mogę napisać cos tam jeszcze bo wracam do życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 O, git, to przedłużmy. Zdrowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Nie licząc złamania czegoś w prawej ręce ( lub lewej ) to jak trzeba być chorym żeby nie napisać paru zdań o baskecie? ( oczywiście biegunkę to rozumiem ) Edytowane 10 Lutego 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 27 minut temu, LAF napisał: Dużo zależy od opisów. W moim odczuciu różnice w zespołach ( poza jednym z zespołów gdzie nie ma centra ) są nie wielkie. widzę zemsta najlepiej smakuje i na ciepło i na zimno xDDDD btw Chat GPT tak ocenił siłę zespołów (od najlepszego do najgorszego): Koelner – Miami Heat This team has a good mix of scoring, shooting, and defensive abilities, with superstars such as LeBron James 07/08 and Joel Embiid 17/18 leading the way. They also have reliable contributors in players like Jaylen Brown 19/20 and Anfernee Hardaway 94/95. LAF – Los Angeles Clippers This team has a strong lineup with All-Stars Chris Paul 07/08 and Blake Griffin 11/12 leading the way, along with Dwight Howard 08/09 providing a dominant presence in the paint. Devin Booker 19/20 is also a deadly scorer. Julekstep – Cincinnati Royals With Luka Doncic 21/22 and Kevin Durant 11/12 leading the charge, this team is loaded with offensive firepower. Kawhi Leonard 14/15 and Latrell Sprewell 93/94 are also strong contributors. Matek – New Jersey Nets This team has a good combination of size and scoring ability, with Shaquille O'Neal 94/95 and Kevin Garnett 99/00 providing a dominant presence in the paint, and Trae Young 21/22 and Derrick Rose 10/11 leading the backcourt. BMF – Charlotte Bobcats This team boasts a strong frontcourt with Hakeem Olajuwon 86/87 and Anthony Davis 14/15 leading the way, along with James Harden 12/13 providing scoring off the bench. Reikai – Los Angeles Lakers This team is loaded with talent, but the lack of elite perimeter shooting and a true dominant big man may hold them back. Michael Jordan 86-87, Jayson Tatum 21/22 and Russell Westbrook 11/12 are elite scorers but the lack of size could be an issue. Qcin – Chicago Bulls This team has a good mix of scoring, shooting and playmaking abilities, with D-Wade 05/06 and Paul George 13/14 leading the way. Dirk Nowitzki 01/02 and Grant Hill 95/96 provide shooting and versatility. P_M – Boston Celtics This team has a good mix of veteran leadership and young talent, with Magic Johnson 82/83 and David Robinson 89/90 providing experience and Isaiah Thomas 84/85 and Kevin Love 11/12 providing scoring ability. Sylvinho – Phoenix Suns This team has a good combination of shooting and playmaking abilities, with Vince Carter 00/01 and Klay Thompson 13/14 leading the way. Nikola Jokic 18/19 and Tim Duncan 98/99 provide a solid frontcourt presence. Blackmagic – Minnesota TImberwolves This team is led by Kobe Bryant 00/01 and Giannis 17/18, but they lack consistent outside shooting and a strong inside presence. They have a lot of talent, but it may not be enough to compensate for these weaknesses. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Jego głos też się co nie ? nie, bo jest noobem tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Jokic&Duncan solid? Nie rozumiem w takiej zabawie mimo wszystko zachwytu nad graczami typu CP3 czy Blake. Nawet Book podejrzany … Ja te ekipy z końca mam wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: widzę zemsta najlepiej smakuje i na ciepło i na zimno xDDDD btw Chat GPT tak ocenił siłę zespołów (od najlepszego do najgorszego): Koelner – Miami Heat This team has a good mix of scoring, shooting, and defensive abilities, with superstars such as LeBron James 07/08 and Joel Embiid 17/18 leading the way. They also have reliable contributors in players like Jaylen Brown 19/20 and Anfernee Hardaway 94/95. LAF – Los Angeles Clippers This team has a strong lineup with All-Stars Chris Paul 07/08 and Blake Griffin 11/12 leading the way, along with Dwight Howard 08/09 providing a dominant presence in the paint. Devin Booker 19/20 is also a deadly scorer. Julekstep – Cincinnati Royals With Luka Doncic 21/22 and Kevin Durant 11/12 leading the charge, this team is loaded with offensive firepower. Kawhi Leonard 14/15 and Latrell Sprewell 93/94 are also strong contributors. Matek – New Jersey Nets This team has a good combination of size and scoring ability, with Shaquille O'Neal 94/95 and Kevin Garnett 99/00 providing a dominant presence in the paint, and Trae Young 21/22 and Derrick Rose 10/11 leading the backcourt. BMF – Charlotte Bobcats This team boasts a strong frontcourt with Hakeem Olajuwon 86/87 and Anthony Davis 14/15 leading the way, along with James Harden 12/13 providing scoring off the bench. Reikai – Los Angeles Lakers This team is loaded with talent, but the lack of elite perimeter shooting and a true dominant big man may hold them back. Michael Jordan 86-87, Jayson Tatum 21/22 and Russell Westbrook 11/12 are elite scorers but the lack of size could be an issue. Qcin – Chicago Bulls This team has a good mix of scoring, shooting and playmaking abilities, with D-Wade 05/06 and Paul George 13/14 leading the way. Dirk Nowitzki 01/02 and Grant Hill 95/96 provide shooting and versatility. P_M – Boston Celtics This team has a good mix of veteran leadership and young talent, with Magic Johnson 82/83 and David Robinson 89/90 providing experience and Isaiah Thomas 84/85 and Kevin Love 11/12 providing scoring ability. Sylvinho – Phoenix Suns This team has a good combination of shooting and playmaking abilities, with Vince Carter 00/01 and Klay Thompson 13/14 leading the way. Nikola Jokic 18/19 and Tim Duncan 98/99 provide a solid frontcourt presence. Blackmagic – Minnesota TImberwolves This team is led by Kobe Bryant 00/01 and Giannis 17/18, but they lack consistent outside shooting and a strong inside presence. They have a lot of talent, but it may not be enough to compensate for these weaknesses. zawsze mówiłem że @LAF zna się na baskecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: zawsze mówiłem że @LAF zna się na baskecie ten chat tez uważa że LBJ w 2008 był MVP a Spurs w 2015 zdobyli misia więc teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: ten chat tez uważa że LBJ w 2008 był MVP a Spurs w 2015 zdobyli misia więc teges wiadomo że „teges” bo jakimś cudem wstawił Cię aż na 3 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Można już głosować? Bo opisów nie ma ale chyba ich bym nie przeceniał. Dosłownie w pojedynkach miedzy 2-3 zespołami sam pomysł mógłby coś zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 gdzie jest ten tamat ze składami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 5 minut temu, LAF napisał: @Qcin_69 o tutaj : nie chce mi się to otworzyć, ani nie wyskakuje mi ten topic w tym dziale, Fluber tez mnie musiałeś w czymś zablokować xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi