Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: - jest 36% za 3 na 5 próbach jeszcze przed skróceniem linii - jest D - jeszcze nie dusi trenerów imho spoko bardzo spoko, żeby nie reszta ciot w Twoim zespole byłoby fajnie Teraz, matek napisał: Dobra, bierz już tego prime Hinricha Hoiberg SPACING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: bardzo spoko, żeby nie reszta ciot w Twoim zespole byłoby fajnie sam jesteś ciota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 20 minut temu, julekstep napisał: dobry pick widać rękę maca Japa tam tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 A liczyłem, że zgarne Pierca teraz chlip:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: 03-04 @blackmagic uuu teoche pick mi podjebales długo był dylemat Kemp czy Kirilenko, myślałem ze AK jeszcze spadnie o te 1 rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: uuu teoche pick mi podjebales długo był dylemat Kemp czy Kirilenko, myślałem ze AK jeszcze spadnie o te 1 rundę myślałem czy brać go czy jakiegoś true centra, ale jednak on się za dobrze wpisuje w widełki tego atfa żeby go nie brać z 5tym pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 56 minut temu, blackmagic napisał: Bosh 08 @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 kurła nie wiem kogo wziąć, pozgarnialiście SF'ów i teraz będzie tragedia i dramat ludzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: kurła nie wiem kogo wziąć, pozgarnialiście SF'ów i teraz będzie tragedia i dramat ludzki są na forum fani MKG, choć to chyba bardziej SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ben Simmons, aczkolwiek jak na roster P_Ma chyba ma zbyt dobra trójkę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: 45. Kevin Love 11-12 @matek odebrał to personalnie 12 minut temu, BMF napisał: Ben Simmons, aczkolwiek jak na roster P_Ma chyba ma zbyt dobra trójkę. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: odebrał to personalnie nope Love daje mi versatility nie osłabiając zbiórki, a przy tym daje... SPACING xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: nope Love daje mi versatility nie osłabiając zbiórki, a przy tym daje... SPACING xDDDDDD dawaj go na SFa! Jako Sg grał w asg w simce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: dawaj go na SFa! Jako Sg grał w asg w simce! Magica na SF wystawię, w sumie w wybranym przeze mnie sezonie grał jako SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 5 minut temu, P_M napisał: Magica na SF wystawię, w sumie w wybranym przeze mnie sezonie grał jako SG ogólnie szkoda ze @fluber w zasadach nie dorzucił możliwości jednej wymian po drafcie, to byłaby innowatorska opcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał: ogólnie szkoda ze @fluber w zasadach nie dorzucił możliwości jednej wymian po drafcie, to byłaby innowatorska opcja! Dla smaczku wymiana musiałaby być zaakceptowana przez radę Mamy wtedy realizm naszych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 20 minut temu, Qcin_69 napisał: ogólnie szkoda ze @fluber w zasadach nie dorzucił możliwości jednej wymian po drafcie, to byłaby innowatorska opcja! Ty i tak byś trejdował po picki, więc w sumie się ciesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 By Cie c*** @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: Ty i tak byś trejdował po picki, więc w sumie się ciesz i Elfrieda Paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi