fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Żeby nie zaśmiecać tematu draftu, tutaj będzie prowadzona dyskusja na temat wyborów w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 naturalny wybór ale muszę przyznać że jest zabawa, tym bardziej że jak nie masz się suba na bb-ref to jest lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 9 minut temu, Koelner napisał: naturalny wybór ale muszę przyznać że jest zabawa, tym bardziej że jak nie masz się suba na bb-ref to jest lol xD zdziwiony jestem, w tym formacie wydaje mi się. że to nie do końca naturalny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 5 minut temu, P_M napisał: zdziwiony jestem, w tym formacie wydaje mi się. że to nie do końca naturalny wybór. bo się c***a znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: bo się c***a znasz Mogłeś wybrać jakiegoś MVP finałów NBA zamiast LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał: Mogłeś wybrać jakiegoś MVP finałów NBA zamiast LeBrona. pi****le te MVP Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: pi****le te MVP To czemu nie wybrałeś tego sezonu też mnie zastanawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: To czemu nie wybrałeś tego sezonu też mnie zastanawiało bo rok później był lepszy , to nie fluberologia tu nie ma co się zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: bo rok później był lepszy , to nie fluberologia tu nie ma co się zastanawiać Nawet w głosowaniu na MVP w tamtym sezonie nie był najwyżej z graczy których można tu wybrać, widzę że będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Nawet w głosowaniu na MVP w tamtym sezonie nie był najwyżej z graczy których można tu wybrać, widzę że będzie ciekawie. dlatego każda osoba chodź trochę interesująca się NBA ma w dupie te głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Nom, tamten LeBron jest niedoceniany, 2008 playoffy to pierwszy sezon LeBrona-defensywnego wymiatacza. (tzn. ja bym go nie wziął, ale te mecze 3-7 z serii z Celtics sympatycznie się oglądało jak robiłem sobie rewatching po latach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Koelner bierze Lebrona w ATF, juz widac ze bedzie ciekawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Na razie wybrano 2 graczy którzy w ostatniej serii po w danym sezonie trafiali 35,5 i 41,7 procent rzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 41% przy grze ze skladem wegla i papy przeciwko prime Bird to i tak zajebiscie, powinien miec 3%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @LAF wziął Kamila Łączyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 ale z Was sa nooby jprdl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 3 najlepszych graczy do wzięcia moim zdaniem ciągle nie poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Format under24, a tu i tak obsranko i pierwsze dwa picki LeBron i MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Dla mnie szok, że w under 24 Magic tak nisko. Chyba najlepsze accolades z dostępnych graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: Dla mnie szok, że w under 24 Magic tak nisko. Chyba najlepsze accolades z dostępnych graczy... Ja zastanawiałem się właśnie między nim a Duncanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi