Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 10 minut temu, kahR napisał: Wypożycz godo mnie się poprawię, słowo. Kuba jak pozazdrościł reszcie ręki do kontuzji... za małe minuty u Ciebie by dostał a skoro rywalizuje o roty z Bookerem to warto by grał więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 1 godzinę temu, kahR napisał: Kuba jak pozazdrościł reszcie ręki do kontuzji... Ja juz wczoraj mialem otwarty notatnik z kontuzjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał: aha, Hernangomez>Cousins Jesli rywalizuje sie z Nets i Lakers o najmniejsza liczbe wygranych to zdecowanie Hernangomez>Cousins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 @Qcin_69 dlaczego wywalasz Aldricha? Tankuj z gracja, tak jak Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 3 godziny temu, Roger napisał: Drummond wyjaśnił w obronie Howarda iście simkowe starcie podkoszowych tytanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: @Qcin_69 dlaczego wywalasz Aldricha? Tankuj z gracja, tak jak Magic bo nie chciałem mu dać picka za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 12 minut temu, Pablo81 napisał: @Qcin_69 dlaczego wywalasz Aldricha? Tankuj z gracja, tak jak Magic kasztan, blokuje minuty dla kogoś tam kogo mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 16 minut temu, Koelner napisał: bo nie chciałem mu dać picka za niego Że szwagier szwagrowi rolesa nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Że szwagier szwagrowi rolesa nie da... starczy ze jego stara mi dała, nie mam potrzeby się odwdzięczać, bo by jeszcze się poczuła jak córa Koryntu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: starczy ze jego stara mi dała, nie mam potrzeby się odwdzięczać, bo by jeszcze się poczuła jak córa Koryntu! jak już ruchasz swoją matkę to przynajmniej przy ludziach się zachowuj i zostaw jej szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 (edytowane) 18 minut temu, Koelner napisał: jak już ruchasz swoją matkę to przynajmniej przy ludziach się zachowuj i zostaw jej szacunku jeden mówi żona drugi matka zawsze podejrzanie podobni do siebie byliście @Qcin_69 @Koelner (równie c***owi w simkę na pewno!) Edytowane 9 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Pewnie „twoja stara” to znaczy dziurka w odbycie u kolegi. Logika się wtedy zgadza i brak tu osób trzecich w tej bezpośredniej relacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Pewnie „twoja stara” to znaczy dziurka w odbycie u kolegi. Logika się wtedy zgadza i brak tu osób trzecich w tej bezpośredniej relacji. nie rozbijaj rodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 17 minut temu, julekstep napisał: jeden mówi żona drugi matka zawsze podejrzanie podobni do siebie byliście @Qcin_69 @Koelner (równie c***owi w simkę na pewno!) Krew kujawska 9 minut temu, ignazz napisał: Pewnie „twoja stara” to znaczy dziurka w odbycie u kolegi. Logika się wtedy zgadza i brak tu osób trzecich w tej bezpośredniej relacji. nie rozmarz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 31 minut temu, julekstep napisał: jeden mówi żona drugi matka zawsze podejrzanie podobni do siebie byliście @Qcin_69 @Koelner (równie c***owi w simkę na pewno!) spójrz w tabele farbowany mistrzu bez picku a nie się mędrkujesz przegrywając dla innych! 50 minut temu, Koelner napisał: jak już ruchasz swoją matkę to przynajmniej przy ludziach się zachowuj i zostaw jej szacunku no jak sypiasz z moja matka to gratuluje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: no jak sypiasz z moja matka to gratuluje xd mówi mu „wuju” ( jak każde dziecko z Ciechocinka szukające swego ojca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Koelner napisał: bo nie chciałem mu dać picka za niego Pick za aldricha? Toć to poziom Kantera jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 14 minut temu, Cichy napisał: Pick za aldricha? Toć to poziom Kantera jest taki to poziom Kantera jak Dinwiddie Paytona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 17 minut temu, Qcin_69 napisał: taki to poziom Kantera jak Dinwiddie Paytona! no tu już przesadziłeś. Jakbyś miał Dinwiddie to już znajdowałby się na FA bo nie umiałbym tak ładnie przegrywać jak Payton A co do Aldricha to nie wiem co oferował Koelner ale pick 2nd Rd za podkoszowego bez zbiorki to pewnie byłoby i tak za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 3 minuty temu, Cichy napisał: no tu już przesadziłeś. Jakbyś miał Dinwiddie to już znajdowałby się na FA bo nie umiałbym tak ładnie przegrywać jak Payton A co do Aldricha to nie wiem co oferował Koelner ale pick 2nd Rd za podkoszowego bez zbiorki to pewnie byłoby i tak za dużo. Dawno byłby na FA bo byłby trzecim w kolejce do gry po wielkim Elfridzie i niezłomnym Mudiayu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi