MarcusCamby Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Dajcie przecieki z Discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dajcie przecieki z Discorda O czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: O czym? Nagrody? Przedłużenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nagrody? Przedłużenia? Nagrody masz na stronce a co do przedłużeń to Brook i Dragic lecą na FA!!!! Edytowane 24 Lutego 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Nagrody masz na stronce a co do przedłużeń to Brook i Dragic lecą na FA!!!! Gdzie na stronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Gdzie na stronce? tam ostatnie RS awards sa z Shaq xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Ale KlayGOAT wyjebany w tym roku. Najpierw Beal wyżej w ASG, a teraz jakiś Kobe w all-nba team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Gdzie na stronce? Masz tam jak wchodzisz na stronkę to 4 dodatkowa zakładka gdzie masz rozpiskę z drabinka PO, stary z PO i trzeci do wyboru jest regular season awords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @kuba2419zarzuc linka bo nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Masz tam jak wchodzisz na stronkę to 4 dodatkowa zakładka gdzie masz rozpiskę z drabinka PO, stary z PO i trzeci do wyboru jest regular season awords No ja tez nie. Jest w zakladce Season drabinka Playoff, Playoff Leaders, ale tego nie ma. @kuba2419 @julekstep @Krzemo W zeszlym sezonie tez tej zakladki nie widzialem. Mam jakas ograniczona funkcjonalnosc strony? To w zakladce season ma byc? Edytowane 24 Lutego 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 15 minut temu, Pablo81 napisał: To w zakladce season ma byc? post-season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: post-season Nie mam takiej zakladki. Mam Admins, Roster, Season, History, Draft. Edytowane 24 Lutego 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Wkręcają Cię jak dziecko w sądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Wkręcają Cię jak dziecko w sądzie W zeszlym roku tez tak bylo. Masz fo tego dostep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie mam takiej zakladki. Mam Admins, Roster, Season, History, Draft. http://simbasket.pl/html/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: W zeszlym roku tez tak bylo. Masz fo tego dostep? www.belikenigga.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: W zeszlym roku tez tak bylo. Masz fo tego dostep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał: Dzieki. A Kevin chce przedluzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 dodalem historie z tego sezonu na stronie obrazki wyswietlaja sie w takiej sobie rozdzielczosci ale, mam nadzieje ze po kliknieciu w nie juz widac dokladnie staty i nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dzieki. A Kevin chce przedluzyc? O to już Julka pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi