Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @julekstep @kuba2419 @Krzemo Simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 38 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @kuba2419 @Krzemo Simka? Będzie ktoś za 10min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Będzie ktoś za 10min? jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: jo to simka za 10 min @elwariato w rotacji miałeś ustawionych 13graczy wiec Hezonja który byl ustawiony jako trzeci PG i SG został zdjęty i wsadzony jako trzeci na IL, w jego miejsce dałem JJ Redicka. Dzień 114 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 94 - Timberwolves 125 play-by-play Sonics 101 - Warriors 99 play-by-play Kings 126 - Lakers 110 play-by-play Pacers 92 - Wizards 114 play-by-play Hornets 108 - Bucks 118 play-by-play Hawks 80 - Magic 72 play-by-play Grizzlies 104 - Trailblazers 114 play-by-play Celtics 106 - Raptors 139 play-by-play Cavaliers 119 - Knicks 109 play-by-play Clippers 123 - Jazz 104 play-by-play Nuggets 106 - Suns 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Emeka Okafor - Sonics - 7days Victor Oladipo - Clippers - 8days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu ehhh w sam raz Emeke się wyleczy na 1rd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Sonics@Warriors ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Starting Lineups: Warriors: Center - Jordan Hill Power Forward - Christian Wood Small Forward - Stanley Johnson Shooting Guard - Tony Snell Point Guard - Patty Mills Sonics: Center - Emeka Okafor Power Forward - Brook Lopez Small Forward - Jason Richardson Shooting Guard - Larry Hughes Point Guard - Goran Dragic ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Emeka Okafor(Sonics) wins the Jump ball. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 1 Time Remaining: 12:00 Warriors 0, Sonics 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sonics ball: Play is stopped due to an injury to Emeka Okafor ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Substitutions: Sonics: Ed Davis comes into the game at C. Emeka Okafor heads to the bench. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 brawo Hawks! przyjaciele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: brawo Hawks! przyjaciele! @MarcusCamby pijemy! a nie to nie qupcon napisał ale też tanker to w sumie też można wypić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 simka za 5 min Dzień 115 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 102 - Suns 107 play-by-play Nets 111 - Jazz 116 play-by-play Pistons 125 - 76ers 108 play-by-play Bulls 125 - Kings 111 play-by-play Mavericks 86 - Spurs 125 play-by-play Sonics 116 - Timberwolves 133 play-by-play Warriors 95 - Rockets 103 play-by-play Celtics 108 - Hawks 65 play-by-play Bucks 119 - Heat 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Blake Griffin (Celtics) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 76ers piekny collapse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 12 minut temu, RDG2 napisał: 76ers piekny collapse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 pewnie mccollum z bryantem się poklocili o liderowanie, a dodatkowo gdzies z boku deng niezadowolony ze zmniejszenia roli po najlepszym sezonie w karierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 10 godzin temu, Alonzo napisał: Sonics@Warriors ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Starting Lineups: Warriors: Center - Jordan Hill Power Forward - Christian Wood Small Forward - Stanley Johnson Shooting Guard - Tony Snell Point Guard - Patty Mills Sonics: Center - Emeka Okafor Power Forward - Brook Lopez Small Forward - Jason Richardson Shooting Guard - Larry Hughes Point Guard - Goran Dragic ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Emeka Okafor(Sonics) wins the Jump ball. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 1 Time Remaining: 12:00 Warriors 0, Sonics 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sonics ball: Play is stopped due to an injury to Emeka Okafor ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Substitutions: Sonics: Ed Davis comes into the game at C. Emeka Okafor heads to the bench. przeforsował sie przy tej walce o piłkę, juz nie te lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 3 minuty temu, elwariato napisał: przeforsował sie przy tej walce o piłkę, juz nie te lata To chyba pierwsza kontuzja nadgarstka przy walce o piłkę podczas rzutu sędziowskiego rozpoczynającego mecz o jakiej słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 7 minut temu, elwariato napisał: przeforsował sie przy tej walce o piłkę, juz nie te lata https://deadspin.com/another-referee-knocked-out-of-game-due-to-tip-injury-1666579362 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 simka za 5 min! Dzień 116 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 118 - Celtics 112 play-by-play Heat 109 - Suns 117 play-by-play Timberwolves 122 - Jazz 109 play-by-play Rockets 118 - Clippers 109 play-by-play Magic 76 - Pistons 108 play-by-play Kings 110 - Lakers 89 play-by-play Bulls 132 - Hornets 131 play-by-play Spurs 105 - Sonics 93 play-by-play Trailblazers 84 - Grizzlies 118 play-by-play Hawks 73 - Nets 87 play-by-play Bucks 108 - Raptors 133 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Amir Johnson (Heat) - 12 Jimmy Butler (Rockets) - 7 Zach Randolph (Lakers) - 8 Danilo Gallinari (Blazers) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Ale bój z Bykami... Ta czwarta kwarta już była moja... Prawdopodobnie ta porażka kosztuje mnie utratę HCA, bo tak to miałem tiebreaka z Cavs i bezpieczną przewagę nad Bulls. Szykuje się święta wojna z Detroit Pistons. Trzy razy w PO grałem z @SlaKB i zawsze przegrywałem. Wszystkie te przegrane serie pamięta wracający do klubu Ike Diogu, który nawet w jednej serii, tej bez kontuzjowanego Amare pełnił rolę startera i wyjaśniał Karla Malone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale bój z Bykami... Ta czwarta kwarta już była moja... Prawdopodobnie ta porażka kosztuje mnie utratę HCA, bo tak to miałem tiebreaka z Cavs i bezpieczną przewagę nad Bulls. Szykuje się święta wojna z Detroit Pistons. Trzy razy w PO grałem z @SlaKB i zawsze przegrywałem. Wszystkie te przegrane serie pamięta wracający do klubu Ike Diogu, który nawet w jednej serii, tej bez kontuzjowanego Amare pełnił rolę startera i wyjaśniał Karla Malone Ja jeszcze mogę zlecieć na 4 miejsce, moja drużyna jest mocno nieprzewidywalna w tym sezonie. U mnie z kolei wszystkie serie z Hornets pamięta Nelson, Ginobili oraz BigAL, czyli dalej bardzo ważni zawodnicy z rotacji. Hornets to jednak zupełnie inna drużyna niż ta z Calderonem, Piercem i STATEM więc ta seria będzie zupełnie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Simka za 15min Pistons RIP... Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 91 - Nets 82 play-by-play Pistons 126 - Spurs 100 play-by-play Grizzlies 113 - Suns 98 play-by-play Trailblazers 84 - Timberwolves 119 play-by-play Kings 125 - Rockets 113 play-by-play Bulls 107 - Hawks 89 play-by-play Hornets 109 - 76ers 108 play-by-play Nuggets 108 - Pacers 121 play-by-play Magic 104 - Cavaliers 102 play-by-play Sonics 96 - Lakers 85 play-by-play Bucks 102 - Jazz 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jameer Nelson - Pistons - 48days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 .. ale Pistons mają pecha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 4 minuty temu, Alonzo napisał: .. ale Pistons mają pecha.. Knicks pozdrawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi