profesora Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 6 minut temu, SlaKB napisał: I pierwszy seed już odjechał, byle nie wpaść w jakiś slump na koniec.. Nie, no ile mogą jeszcze wygrywać Raps? Rekordu Heat z tego sezonu nie mogą przecież pobić (Spurs tak samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 28 minut temu, Pablo81 napisał: Hawks co firma to firma. Dziadostwo w kazdej statystyce odpowiednia selekcja! Sabonis puka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 6 minut temu, Qcin_69 napisał: odpowiednia selekcja! Sabonis puka! A ja coś czuję że lotto może Ciebie nieźle wyruchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 33 minuty temu, profésora napisał: Nie, no ile mogą jeszcze wygrywać Raps? Rekordu Heat z tego sezonu nie mogą przecież pobić (Spurs tak samo) Po dodaniu Noaha mają praktycznie skład kompletny, brakuje jedynie backupu na SF, ale to nie jakiś wielki problem. Stawka jest wyrównana, ale podpis Noaha zdecydowanie postawił Raptors na pierwszym miejscu wśród contenderow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 4 minuty temu, SlaKB napisał: Po dodaniu Noaha mają praktycznie skład kompletny, brakuje jedynie backupu na SF, ale to nie jakiś wielki problem. Stawka jest wyrównana, ale podpis Noaha zdecydowanie postawił Raptors na pierwszym miejscu wśród contenderow. Startera na SF też brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał: Startera na SF też brakuje Niby tak, ale ten Miles coś tam za 3 rzuci, trochę pobroni.. a tak naprawdę na wschodzie nie ma żadnego mocnego scorera na SF, żeby wykorzystać słabość Milesa EDIT: w sumie Bulls i Hornets mogą mieć szansę ze względu na brak obrońcy na Klaya/Hardena Edytowane 18 Lutego 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 51 minut temu, kuba2419 napisał: A ja coś czuję że lotto może Ciebie nieźle wyruchać niezbadane są wyroki simki! ważne ze poza top4 nie wypadne wiec dostanę albo najlepszego geajka (Sabo) albo najlepszy fit -Siakam, Brown lub Ingram. Kazdy z tych graczy ma pewnie podobne szanse na zostanie allstarem wiec luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: niezbadane są wyroki simki! ważne ze poza top4 nie wypadne wiec dostanę albo najlepszego geajka (Sabo) albo najlepszy fit -Siakam, Brown lub Ingram. Kazdy z tych graczy ma pewnie podobne szanse na zostanie allstarem wiec luzik Przecież to nie jest powiedziane że nie wypadniesz poza top4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 25 minut temu, kuba2419 napisał: Przecież to nie jest powiedziane że nie wypadniesz poza top4 a możesz mi powiedzieć w jaki sposób mając 1 miejsce przed loteria można wypaść poza top4 draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: a możesz mi powiedzieć w jaki sposób mając 1 miejsce przed loteria można wypaść poza top4 draftu? Kuba myśli, ale to nawet Julek nie da podola takiego eałka machnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 @MarcusCamby Masz moze plik z calym draftem w ostatecznej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 40 minut temu, Pablo81 napisał: @MarcusCamby Masz moze plik z calym draftem w ostatecznej wersji? Niestety ostatnio nie mam czasu nad tym usiąść, by dokończyć te ostatnie 7-8 nazwisk, a jeszcze wisi w pierwszej kolejności nad mną opis w BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 25 minut temu, MarcusCamby napisał: Niestety ostatnio nie mam czasu nad tym usiąść, by dokończyć te ostatnie 7-8 nazwisk, a jeszcze wisi w pierwszej kolejności nad mną opis w BeGM. i poprawki narzucone przez komiszów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: i poprawki narzucone przez komiszów! Tankujacy komiesze nie maja glosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Tankujacy komiesze nie maja glosu. to komisze decydują o tym kto ma głos przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: to komisze decydują o tym kto ma głos przyjacielu Jestes w takim przypadku sedzia w swojej sprawie Ale, ze chce byc mily dla Ciebie, to luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Simka za 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jestes w takim przypadku sedzia w swojej sprawie cieszę się zatem że mam najlepszego sędziego i mogę liczyć na sprawiedliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 9 minut temu, julekstep napisał: cieszę się zatem że mam najlepszego sędziego i mogę liczyć na sprawiedliwość To mi się podoba. Trafne. Sam lajk to by było za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Dzień 108 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 107 - Sonics 121 play-by-play Wizards 91 - Pistons 106 play-by-play Warriors 81 - Mavericks 86 play-by-play Clippers 124 - Heat 110 play-by-play 76ers 102 - Suns 122 play-by-play Hornets 94 - Jazz 96 play-by-play Bucks 120 - Cavaliers 127 play-by-play Pacers 76 - Celtics 113 play-by-play Hawks 84 - Rockets 107 play-by-play Lakers 108 - Grizzlies 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Furkan Aldemir - GSW - 8days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi