Koelner Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 -7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: simka za 5 min Dzień 90 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 124 - Grizzlies 101 play-by-play Knicks 115 - Bulls 124 play-by-play Pacers 96 - Nuggets 124 play-by-play Suns 97 - Clippers 109 play-by-play Magic 107 - Mavericks 92 play-by-play Lakers 106 - Sonics 99 play-by-play Wizards 115 - Pistons 106 play-by-play Bucks 99 - Hawks 93 play-by-play Timberwolves 102 - Warriors 105 play-by-play Hornets 118 - Spurs 135 play-by-play Cavaliers 124 - Raptors 132 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Damian Lillard (Bulls) - 3 Draymond Green (Knicks) - 91 Ricky Rubio (Nuggets) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @Qcin_69 gotowy na wieczorną WOJNĘ? podjąłem rękawicę -> moje dwie pierwsze opcje ofensywne mają łącznie 12 passingu, to będzie piękny team basketball! k**** xd ja mam aż 4 graczy godnych IL, a można tylko 3 tam umieścić! No nic, gratulacje @Alonzo Tracy właśnie wraca do rotacji! 2 minuty temu, Koelner napisał: -7 kolejna dobra wiadomość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 13 minut temu, Koelner napisał: Nikogo to nie interesuje. jak i szimka ogólnie i co z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 38 minut temu, Koelner napisał: -7 No to c***nia jak c***... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 jak sie w ogole liczy takie kontuzje miedzy sezonami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Tracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Kiedy Dray wróci w przyszłym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 15 minut temu, Koelner napisał: Kiedy Dray wróci w przyszłym sezonie? day1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 simka za 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: simka za 20 min mogę jeszcze cofnać wywalenie Yao? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: mogę jeszcze cofnać wywalenie Yao? jakbyś nie był komiszem to byśmy myśleli jako komisz musisz świecić przykładem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jakbyś nie był komiszem to byśmy myśleli jako komisz musisz świecić przykładem! no niech będzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 122 - Spurs 138 play-by-play Nets 88 - Sonics 117 play-by-play Bulls 109 - Bucks 97 play-by-play Magic 88 - Hawks 72 play-by-play Pistons 93 - Mavericks 104 play-by-play Heat 119 - Rockets 114 play-by-play Timberwolves 86 - Wizards 115 play-by-play Knicks 91 - Hornets 105 play-by-play Lakers 93 - Raptors 118 play-by-play Cavaliers 97 - Kings 139 play-by-play Celtics 111 - 76ers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Wesley Matthews (Wolves) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 1 godzinę temu, Koelner napisał: Kiedy Dray wróci w przyszłym sezonie? FA chyba zawsze zaczynaja sie w Dniu 180, wiec bedzie zdrowy podczas FA i pewnie na campy sie zalapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @julekstep nie tak prosto w ten tank, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Dzis 2 x TD (Collison i Paul) dodatkowo Bledsoe i Westbrookowi zabraklo 1 zbiorki do TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep nie tak prosto w ten tank, co? Julek jest za krotki w te gierki. Wytrawni tankerzy znają się na swojej robocie i planują ja z dużym wyprzedzeniem, stad taki Russ Smith to ledwo by się łapał u mnie na 6th mana a u Julka musi grać pierwsze skrzypce! Prawdziwe tankerakie szachy będą się rozgrywać podczas starć z Nets, bo tu muszę przyznać ze @matiwrona to klasowy przeciwnik, nieprzewidywalny i ciężki do przegrania, ale w tym roku liczę ze uda mi się go na koniec sezonu przegonić. Choc tbh, moje największe tankerskie osiągniecie to #2 przed rokiem, gdzie faktycznie rzutem na taśmę przeskoczyłem choć obstawiałem ze skończę jako 4 siła loterii. Ten rok znacznie łatwiejszy, poza Nets, tylko Lakers i Mavs było rywalami, ale LA nie potrafi za bardzo przegrywać, a Dallas po pozyskaniu Leonarda ewidentnie odpadło z rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 1 godzinę temu, Cichy napisał: Dzis 2 x TD (Collison i Paul) dodatkowo Bledsoe i Westbrookowi zabraklo 1 zbiorki do TD bric to vampir, podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: Ten rok znacznie łatwiejszy, poza Nets, tylko Lakers i Mavs było rywalami, ale LA nie potrafi za bardzo przegrywać, a Dallas po pozyskaniu Leonarda ewidentnie odpadło z rywalizacji. Geeeeez moja wina, że ta liga to jakaś kpina. Posadziłem na ławce Leonarda, Valanciunasa i Asika, a i tak wygrałem z Pistons, w dodatku Drummond zrobił triple double. Jak żyć. Ale patrząc na sucho, to Top5 tego draftu powinno dać natychmiastowy impcat, więc będzie dobrze. Edytowane 10 Lutego 2023 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: Julek jest za krotki w te gierki. Wytrawni tankerzy znają się na swojej robocie i planują ja z dużym wyprzedzeniem, stad taki Russ Smith to ledwo by się łapał u mnie na 6th mana a u Julka musi grać pierwsze skrzypce! Prawdziwe tankerakie szachy będą się rozgrywać podczas starć z Nets, bo tu muszę przyznać ze @matiwrona to klasowy przeciwnik, nieprzewidywalny i ciężki do przegrania, ale w tym roku liczę ze uda mi się go na koniec sezonu przegonić. Choc tbh, moje największe tankerskie osiągniecie to #2 przed rokiem, gdzie faktycznie rzutem na taśmę przeskoczyłem choć obstawiałem ze skończę jako 4 siła loterii. Ten rok znacznie łatwiejszy, poza Nets, tylko Lakers i Mavs było rywalami, ale LA nie potrafi za bardzo przegrywać, a Dallas po pozyskaniu Leonarda ewidentnie odpadło z rywalizacji. Qcin trza Tobie przyznać, że jesteś wybitnym tankerem i mało kto ma do Ciebie tutaj podjazd! Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi