Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 16 minut temu, Alonzo napisał: Masz krew na rękach.. latem sprowadzimy mu Brooka Lopeza do kompletu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) 11 minut temu, elwariato napisał: gwoli sprawiedliwosci po trochu obaj macie Jak i cała liga, bo nikt oprócz Qcina nie chciał Tracyego.. W BeGM przepłacenie gracza, a później sprzedanie go nazywa sie potocznie kulturą organizacji.. Zreszta ja sprzedałem Tracyego do Hawks biorąc jako pewnik, że on tam sobie będzie spokojnie grał i nabijał statsy. Nie doceniłem Qcina.. @julekstep a jakby tak wprowadzić od przyszłego sezonu, że jak gracze aspirujący do HOF są benchowani przez 1/3 sezonu idą z automatu na FA bez względu na długość kontraktu? Przecież Qcin śmieje sie tu wszystkim prosto w twarz.. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 6 minut temu, Alonzo napisał: Jak i cała liga, bo nikt oprócz Qcina nie chciał Tracyego.. W BeGM przepłacenie gracza, a później sprzedanie go nazywa sie potocznie kulturą organizacji.. Zreszta ja sprzedałem Tracyego do Hawks biorąc jako pewnik, że on tam sobie będzie spokojnie grał i nabijał statsy. Nie doceniłem Qcina.. nie ty pierwszy plus porzucta tę sodomie co sie begm zwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: nie ty pierwszy plus porzucta tę sodomie co sie begm zwie Jakby tam wyjebać te patgłosowania, to jest bardzo fajna gra. 2 minuty temu, julekstep napisał: simka za 5 min Nie odniosłeś się do mojej propozycji z Tracym.. czyżby Qcin juz Ciebie do Spółdzielni wciągnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 3 minuty temu, Alonzo napisał: czyżby Qcin juz Ciebie do Spółdzielni wciągnął? to ja wciągnąłem qcina Dzień 73 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 74 - Pacers 119 play-by-play Wizards 124 - Suns 128 play-by-play Clippers 119 - Sonics 138 play-by-play Bucks 84 - Pistons 102 play-by-play Jazz 124 - Hornets 108 play-by-play Grizzlies 90 - Mavericks 101 play-by-play Timberwolves 97 - Nets 82 play-by-play Nuggets 98 - Warriors 81 play-by-play Bulls 131 - Raptors 119 play-by-play Cavaliers 107 - Celtics 138 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Kolejna porażka z Zachodem. Tylko 35% z gry. Z tej okazji krótki wierszyk. Nawet bez Boguta, poziom trzyma defensywa Utah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kolejna porażka z Zachodem. Tylko 35% z gry. Z tej okazji krótki wierszyk. Nawet bez Boguta, poziom trzyma defensywa Utah! Zachod rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 ja mam za to pseudonim dla Pacers, taki przystający i jedyny na jaki nas stać "pogromcy tankerów" to jedyne ekipy z ktorymi jestem wstanie wygrac, przeważnie, przynajmniej jak ten oszukaniec simuje Plus Julcio biegly z ciebie uczeń Qcinów tej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 55 minut temu, kuba2419 napisał: Jestem w stanie dolozyc swoj pick w 44, znaczy swap ktory pewnie będzie moim pickiem bo Hawks będą raczej dalej szorowac dno tabeli w '44 byś się nie zdziwił xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: byś się nie zdziwił xd Zaskocz mnie! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 21 minut temu, kuba2419 napisał: Zaskocz mnie! XD czuje Lamelo Balla z Twoim pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 45 minut temu, kuba2419 napisał: Zaskocz mnie! XD jak Rox do po wejdą to bedzie zaskoczenie, plus uprzedzajac marną ripostę jak wejdzie Indi to juz bedzie sensacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: jak Rox do po wejdą to bedzie zaskoczenie, plus uprzedzajac marną ripostę jak wejdzie Indi to juz bedzie sensacja .. a jak Atlanta wejdzie do playoffs w najbliższych sezonach to już będzie teoria spiskowa godna płaskiej Ziemi, albo że ludzie nabiorą się na ZSRR 2.0 czyli Unie Europejską A w sumie na to drugie już się nabrali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 5 minut temu, Alonzo napisał: .. a jak Atlanta wejdzie do playoffs w najbliższych sezonach to już będzie teoria spiskowa godna płaskiej Ziemi, albo że ludzie nabiorą się na ZSRR 2.0 czyli Unie Europejską A w sumie na to drugie już się nabrali.. pfff Hawks w PO będą najdalej za 3 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał: pfff Hawks w PO będą najdalej za 3 sezony w przyszłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 12 minut temu, Koelner napisał: w przyszłym to zależy od TMaca xd zrezygnuje z hajsu i uda się na zasłużona emeryturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 41 minut temu, Qcin_69 napisał: pfff Hawks w PO będą najdalej za 3 sezony nie ma sie co spieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 22 minuty temu, elwariato napisał: nie ma sie co spieszyć nie mogę się już doczekać jak za dwa sezony będę walczył o tytuły oglądając jak Pacers walczą mi o 1 pick w drafcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: nie mogę się już doczekać jak za dwa sezony będę walczył o tytuły oglądając jak Pacers walczą mi o 1 pick w drafcie! nawet 5 tytułów nie wymaże krzywd jakie wyrządziłeś TMacowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi