MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 5 godzin temu, elwariato napisał: lata tanku Panie jaki tank. Były co prawda dwa lata po za PO, ale w pierwszym Okafor wypadł na ponad 40 dni, a w drugim team był jednak za słaby. Mimo to moje picki to była 9 i 10 pozycja w drafcie, więc daleko do poziomu tankerów Sprawna przebudowa, udane transfery i wreszcie udane campy pozwoliły tej drużynie wrócić na poziom na którym byłem przez pięć sezonów z rzędu grając regularnie w Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Nelson po raz pierwszy w karierze POTW, mimo tego, że najlepszym graczem Pistons w tym tygodniu był Jefferson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 simka za 10min Dzień 52 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 121 - Timberwolves 120 play-by-play Raptors 117 - Lakers 106 play-by-play Suns 114 - Grizzlies 118 play-by-play Nets 97 - Spurs 109 play-by-play Bucks 109 - Bulls 132 play-by-play Pistons 127 - Pacers 109 play-by-play Nuggets 132 - Trailblazers 111 play-by-play Hornets 110 - Cavaliers 108 play-by-play Kings 99 - Sonics 118 play-by-play Warriors 107 - Mavericks 85 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Greg Oden - Raptors - 9days LeBron James - Grizzlies - 7days Zach LaVine - Nets - 7days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Nelson najpierw POTW, a teraz trzecie TD w karierze I career-high w zbiórkach @julekstep @eMeS Juan Pablo Vaulet z Raptors powinien mieć jako narodowość Argentynę, nie Hiszpanie Edytowane 21 Stycznia 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 25 minut temu, SlaKB napisał: @julekstep @eMeS Juan Pablo Vaulet z Raptors powinien mieć jako narodowość Argentynę, nie Hiszpanie eeeee dzięki za info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: eeeee dzięki za info? Ważna sprawa, należy to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Teraz, SlaKB napisał: Ważna sprawa, należy to zmienić w sensie że możemy nie zdążyć aż on wyleci z ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Z ważniejszych rzeczy to Nelson ma pecha mocnego, świetny sezon rozgrywa, a nawet w ASG go raczej nie będzie Teraz, julekstep napisał: w sensie że możemy nie zdążyć aż on wyleci z ligi? Dokladnie btw. jeśli w wyborach do ASG też liczą się totale to jednak sporą rolę odgrywa tu kalendarz danej ekipy, część (np. Pistons) rozegra sporo mniej spotkań, taki BigAl przez kontuzje nie zagrał w kilku meczach i jego szanse na ASG też nie są duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Nelson najpierw POTW, a teraz trzecie TD w karierze I career-high w zbiórkach @julekstep @eMeS Juan Pablo Vaulet z Raptors powinien mieć jako narodowość Argentynę, nie Hiszpanie nie wiedziałem ze gram to zapropsowałem no nic, it tez spoko ale nie az tak spoko, musiala by to byc potyczka mila dla oka a no i vaulet koniecznie @julekstep dopilnuje żeby we simce zagoscil na lata w zwiazku z tym Edytowane 21 Stycznia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 3 godziny temu, SlaKB napisał: Nelson najpierw POTW, a teraz trzecie TD w karierze I career-high w zbiórkach @julekstep @eMeS Juan Pablo Vaulet z Raptors powinien mieć jako narodowość Argentynę, nie Hiszpanie Będzie walkower? Bo ważne w USA są sprawy wizowe i tu chyba klub nie dopatrzył swoich obowiązków. jak Juve. Minus 17 punktów. A jeżeli błąd ligi to komisxowi zabrać pick. To nie są błahe bledy. Trzeba ustalić winnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 na mecz z Nets Hawks przygotowali swój lineup śmierci. Beda emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 17 minut temu, Qcin_69 napisał: na mecz z Nets Hawks przygotowali swój lineup śmierci. Beda emocje! haha jak pamiętał że Booker jest 1 mecz od TR xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, ignazz napisał: Będzie walkower? Bo ważne w USA są sprawy wizowe i tu chyba klub nie dopatrzył swoich obowiązków. jak Juve. Minus 17 punktów. A jeżeli błąd ligi to komisxowi zabrać pick. To nie są błahe bledy. Trzeba ustalić winnych Minus 17 dla Raptors, minus 10 dla Nuggets oraz pozbawienie Magic picku, jestem za !! Edytowane 21 Stycznia 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał: haha jak pamiętał że Booker jest 1 mecz od TR xD ja to jeszcze muszę policzyć, bo z tego co pamietam umawialiśmy się ze można 3 mecze benchowac bezkarnie, a ja Bookera tylko raz usadziła, wiec chyba ten TR był przedwczesny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 13 minut temu, Qcin_69 napisał: ja to jeszcze muszę policzyć, bo z tego co pamietam umawialiśmy się ze można 3 mecze benchowac bezkarnie, a ja Bookera tylko raz usadziła, wiec chyba ten TR był przedwczesny nie był Camby ma oko na takich jak Ty i donosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 2 godziny temu, SlaKB napisał: Minus 17 dla Raptors, minus 10 dla Nuggets oraz pozbawienie Magic picku, jestem za !! Pragnę zaznaczyć, że w oficjalnych protokołach Pistons widnieją także jako przedstawiciele komiszów. W związku z powyższym wnoszę także o ukaranie drużyny z Detroit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Pragnę zaznaczyć, że w oficjalnych protokołach Pistons widnieją także jako przedstawiciele komiszów. W związku z powyższym wnoszę także o ukaranie drużyny z Detroit. to ja wnoszę o ukarane jeszcze Wolves za mieszanie w kodzie gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: to ja wnoszę o ukarane jeszcze Wolves za mieszanie w kodzie gry! Ukarajmy wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Może wnieście o przeprowadzenie simki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: nie był Camby ma oko na takich jak Ty i donosi ja to sobie policzę sam ale serio nie przypominam sobie żebym nim nie grał, tylko raz gdy zapomniałem wstawić go po kontuzji, ale może się mylę tak czy inaczej pamietam ze była zasada ze 3x można bezkarnie usadzić, dopiero potem jest ostrzeżenie wiec to sobie na pewno policzę, a wcześniej niech Booker rozniesie Nets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi