julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wypadaloby chyba przeprosic wszystkich, ktorych oskarzales o zle wymiany, @julekstep... faktycznie wymarzony start sezonu w C's! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: faktycznie wymarzony start sezonu w C's! sure - mam ten bilans co mistrz, a pierwsze 3 mecze szukałem rotacji, a nie gram tego samego co rok temu wygrana z Mistrzem to początek zmian na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Elfirid Payton liderem na liście TOPG - ze sporą przewagą!! gratki @Qcin_69 Twój prospekt jest w protokole! Edytowane 28 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 12 minut temu, julekstep napisał: Elfirid Payton liderem na liście TOPG - ze sporą przewagą!! gratki @Qcin_69 Twój prospekt jest w protokole! A Wall piąty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A Wall piąty i tak jakby wszedł na trade block to po 5ciu sekundach bym miał PM od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 14 minut temu, julekstep napisał: Elfirid Payton liderem na liście TOPG - ze sporą przewagą!! gratki @Qcin_69 Twój prospekt jest w protokole! chłopak uczy się nowej roku na boisku. Bycie liderem nie jest tak proste jak się ma 21 lat i raptem jednoroczne doświadczenie w lidze. Elfrid przychodził do ligi jako gracz z potencjałem na słabego rolsa, nieco ponad rok później są widoki na bycie Rondo z rzutem. Jak dla mnie bombowy rozwój chłopaka, choć spodziewałem się lepszego wejścia do ligi Bookera i to w jego wolnym starcie widzę przyczyny bilansu 0:2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ograć Bullsow bez Bosha, a przegrać z tankujacymi kasztanami z Knicks kto pisał te skrypty simkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: i tak jakby wszedł na trade block to po 5ciu sekundach bym miał PM od Ciebie Wszyscy na bloku dostaja ode mnie oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 21 minut temu, profésora napisał: Ograć Bullsow bez Bosha, a przegrać z tankujacymi kasztanami z Knicks kto pisał te skrypty simkowe oj @profésora a miałem Ci kwiatka i szampana wysłać 24 minuty temu, Pablo81 napisał: Wszyscy na bloku dostaja ode mnie oferty c***a, centra mi nie znalazłeś - zmieniał zdanie o Tobie żeś słaby pośrednik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 8 minut temu, Koelner napisał: oj @profésora a miałem Ci kwiatka i szampana wysłać c***a, centra mi nie znalazłeś - zmieniał zdanie o Tobie żeś słaby pośrednik! Pisalem do Ciebie w Swieta. Myslalem, ze Cie najebanego zastane i cos fajnego wyjme Ale nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, Koelner napisał: oj @profésora a miałem Ci kwiatka i szampana wysłać To teraz będzie tylko falafel kebab na Monciaku xD Ale szkoda kwiatków jutro Arka gra z Anwilem u siebie miałbyś okazję ;D Edytowane 28 Grudnia 2022 przez profésora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 sie griff znerwował za te kalumnie plus jakby co mi faflafel we zupelnosci wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Stary, dobry Booz robi robotę, póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 11 minut temu, elwariato napisał: sie griff znerwował za te kalumnie plus jakby co mi faflafel we zupelnosci wystarcza Griffinowi na pewno pomaga fakt, że wreszcie gra na PF, ale to wciąż jest słaby ruch Celtics, bo Tyler marnuje się na ławce, a w piątce biega to Carroll, to Prince. Nie mówiąc o tym, że Griffin to pod Playoffs jest gracz mocno podejrzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, profésora napisał: To teraz będzie tylko falafel kebab na Monciaku xD Ale szkoda kwiatków jutro Arka gra z Anwilem u siebie miałbyś okazję ;D Dlaczego @Cichy nie polubił tego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 17 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego @Cichy nie polubił tego posta? bo tez chce faflafla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ehh, jak sie nie trafia rzutu przez ostatnie 2min to nawet z Knicks sie przegrywa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 simka za 10 min Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 132 - Wizards 117 play-by-play Pistons 132 - Nuggets 102 play-by-play Kings 103 - Trailblazers 89 play-by-play Lakers 79 - Knicks 108 play-by-play Hornets 102 - Magic 123 play-by-play Pacers 122 - Bulls 143 play-by-play Warriors 99 - Spurs 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @julekstep Rubio był 1 opcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: @julekstep Rubio był 1 opcją? tak, nawet sprawdzałem jeszcze taktykę nuggs jak już byłeś na streamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi